My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
czyli dopoki nie bedie wyroku.. decyzji to nikt nam sie do domu nie ma prawa wejsc ?? i zamieszkac ??
-
Ania_84 wrote:to ja podziekuje chyba za mieszkanie w tym domu ..bo komimn do remontu, cale ogrzewanie wymiana pieca ;/ i ja mam marznac prze znastepne kilka lat ..
ale o wszystkich remontach informujecie sąd w toku sprawy, to są tzw nakłady (macie rachunki ile zapłaciliście itd) sąd patrzy na stan z chwili śmierci, a to co wy wnieśliście powinno wam być zwrócone, wasze nakłady obniżą ewentualną spłatę wobec drugiego wnukaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
a co jesli ci z zagranicy nie staia sie na sprawach ??
bo stwierdza ze maja juz swoje zyce za granica ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 21:35
-
modlitwą o grocha dla mnie (kasy za porady przyjmować nie mogę)
no jak się nie stawią, to ich raczej do skutku targać nie będą, byle korespondencję odebrali, jak się nie stawią to nic się nie stanieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
czyli generalnie na wszytsko co kupujemy mamy zbierac rachunki i co zainwestujemy tu tak ??
zgredka lubi tę wiadomość
-
aaa własnie a co jesli na ten adres jest zarejestrowana firma - rozumiem ze to co mamy w firmie tez nie bedzie nikogo interesowalo ..
tzn sprzet narzedzia ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 21:40
-
dobry
czy ktoś wigilie o mnie pamięta? nie? kurde no przykro:( no ale biorę to na klatę
Anuska no zeszyt w mordkę jeża.. tule cię mocnooo
laR gratulacje!
trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie
buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 21:52
-
Ania_84 wrote:czyli generalnie na wszytsko co kupujemy mamy zbierac rachunki i co zainwestujemy tu tak ??
właśnie tak, a najlepiej poróbcie teraz foty domu, żeby było widać datę na fotach,
o firmie nie powinno być mowy na rozprawie, tym sąd się zajmować nie będzieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:właśnie tak, a najlepiej poróbcie teraz foty domu, żeby było widać datę na fotach,
o firmie nie powinno być mowy na rozprawie, tym sąd się zajmować nie będzieporobie focie kurde balans jak a lala
-
Ale wszystko sie sprowadza jednak do tego, ze podzial musi byc i albo to bedzie podzial domu (a troche o to trudno bo dom jest maly) albo beda musieli splacic rodzine.
Ah anjgorsza jest ta niewiedza. My juz sie targnelismy na sadowego geodete i sadowy podzial bo nie mozemy dojs z rodzina do porozumienia tylko, ze u nas o wiekszy majatek sie troche rozchodzi wiec i nerwy wieksze. dziadek sie chyba w grobie przewraca....Ja po sprawie w sadzienie spalam cala noc bo tak mi zle z tym bylo, bardzo traumatyczne to przezycie bylo dla mnie, a co dopeiro moj atat ma powiedziec -
dzięki kroko
jakos sie turlikam.. obecnie jestem na podkarpaciu, musiałam synka zostawić u rodziców i jest mi zajebiście smutno.. ale dam radę, jutro wesele, brzuch pobolewa, ciśnienie niskie ogólnie czuję że żyje haha, a jak u Ciebie? czytałam że po chrupkach lepiej.. zygac -
konwalianka wrote:dzięki kroko
jakos sie turlikam.. obecnie jestem na podkarpaciu, musiałam synka zostawić u rodziców i jest mi zajebiście smutno.. ale dam radę, jutro wesele, brzuch pobolewa, ciśnienie niskie ogólnie czuję że żyje haha, a jak u Ciebie? czytałam że po chrupkach lepiej.. zygac
Na Podkarpaciu?
U mnie jesteś?
A gdzie konkretnie?
Ja o swoim samopoczuciu nawet nie piszę bo szkoda pisać. -
Zgredka dzieki za pomoc
troche sie uspokoilam
mezu wlasnie wrocil zrobil zonce kanapeczke..wiem taaa godzina -
Hej kochane, ja jak zwykle wpadam z doskoku jak tornado
Anuska, nie podoba mi sie, tulam mocno.
Lara, jeszcze sie nie poznalysmy ale gratulacje
Wszystkie sciskam weekendowo z ŻubramiiiiiCzerpiemy sily w Bialowiezy! Szkoda ze to nie ten dobry czas..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny