My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
KotkaPsotka wrote:Ja kiedys haftowalam po kawie. Wypilam duszkiem szklanke kawy i musialam biegnac do kibelka od razu.
ale ty juz masz powóda ja jeszcze musze poczekać hehehe
mała sie bawi sama uff moze da matce podrzemać -
ja tylko na momencik, ani nawet nie nadrabiam:
gratulacje nowym ciężarówkom :*
lecę ratować sytuację bo malujemy pod nieobecność mamy przedpokój i zamiast ładnego turkusu wychodzi nam chamski niebieskio zgrozo- będzie mama bić jak wróci z sanatorium, on nas zabije bo ona lubi brązy, beże jakieś papaje a myśmy jej chcieli coś zmienić i wybraliśmy turkusik
tato posrany bo się boi reakcji mamy jaja jak nie wiem co
Tamka, Czarnula87, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ariena to masz zabawnie teraz hihi poprawiaj poprawiaj
Biedroneczka za Ciebie też trzymam kciuki
A jeśli chodzi o wstręt do kawy to mi to przyszło około 7 tygodnia dopiero, a tak kochałam kawę, ale przechodzi
Dzisiaj fryteczki na obiad ale czekam na M bo pomaga szwagrowi w garażu
miłego wieczorku laseczki -
nick nieaktualnyKotka gratulacj!! moje pierwsze słowa po ujrzeniu pozytywnego testu były bardziej polskie
(O kurwa!) ja na swoim weselu tez byłam w ciązy i normalnie wszyscy wiedzieli bo to już jakoś 4/5 miesiąc był i piłam z kielonków ale zwykłą wodę :]
ps. pisze z przerwy w pracymik82 lubi tę wiadomość
-
macham pospałam trosze i jest lepiej ale cycki mnie tak bolą ze szok a sutki szczypią ze wszystko mnie draz
zrobiłam test owu wieczorny i juz testowa dużo jasniejsza czyli total negatywny
a my sobie działamytak na poprawke
zgredka lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:a moze jednak była ?? hmm ja dzis spie na stojąco nago wrrrrrrrrrrr
z niską szyjką stale?? poza tym, byłam na usg na parę dni przed kiedy miała być i nie było jajów, no chyba, że jakaś późna.. kij wie -
Biedroneczka83 wrote:czy was tez tak po owu szczypały sutki to jest nie do zniesienia (chyba ze to sprawka groszka)
no właśnie mnie przez 4 ostatnie dni szczypały (pierwszy raz w życiu) siedziałam w pracy i czułam sutki
fuj -
LaRa wrote:Laski.... Chyba mnie coś rozkłada.... Kicham i leci mi woda z nosa ;( poradzicie coś na to??? Nie wiem, moze cytryna??? Tak żeby nie zaszkodzić ;([/QUOTEW
Tak jak pisze justta i zrób sobie syrop z cebuli, ochydny ale naprawdę działa. No i ja bym się pokazała z tym lekarzowi jednak. -
nick nieaktualny