My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
KotkaPsotka wrote:Przez slub ktory jest za 2 miesiace. Wiesz, chcialam sie napic chociaz szampana
, zrzucici z 5kg. A antyki mialy byc na piekna cere bo mam troche syfow a akurat @ by mi w dzien wesela wypadla.
Ale wyszlo pieknie moim zdanie, bo potem bys zaczela starania i by sie ciagnelo a tak juz jest z glowy -
Swoja droga LaRa - jesli masz tak niska tempke to zrob sobie przy okaji progesteron.. jak bedzesz robic bete spr czy jest ok
bo toon odp takze za nasza temp
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Gratuluje kochana, cudna wiadomosc juz z samego rana...jak sie czujesz?
Tamtem miesiac byl ladniejszymoglam przewidziec co sie bedzie dzialo, a teraz jest chustawka jak cholera
ja wychodze z założenie im bardziej zwariowany wykres tym wieksza szansabo nie mamy jak sie nastawiac na TAK wiec kochana trzymam kciuki
Asha, zgredka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No jezeli o to chodzilo to faktycznie dziala bo nadzieji to zadnej nie mam juz
jedyne co to te sutki mnie zastanawiają bo nie miałam ostatnio takich a szczypią bola cycki niby nie i taki lekki ból jak na @ i zaparcie -
Biedroneczka83 wrote:ja patrząc co sie dzieje z moim wykresem tez
jedyne co to te sutki mnie zastanawiają bo nie miałam ostatnio takich a szczypią bola cycki niby nie i taki lekki ból jak na @ i zaparcie
Ty to przynajmniej jakies objawy masz czegos...nie wiadomo czego co prawda ale czegos masz...u mnie w tym miesiacu wogole nic...jakby tak porownac z poprzednimi to by mozna pomyslec ze wogole zapomnialam wypelnic albo cos -
Asha wrote:Ty to przynajmniej jakies objawy masz czegos...nie wiadomo czego co prawda ale czegos masz...u mnie w tym miesiacu wogole nic...jakby tak porownac z poprzednimi to by mozna pomyslec ze wogole zapomnialam wypelnic albo cos
ja chyba woalałabym nie miec objawów żeby sie nie rozczarować bo aż mnie żoładek boli na samą mysl jednej kreski -
nick nieaktualnyBrrrryyyy ja tylko na chwilke. Widze ze nie tylko ja zachrypiala z bolacym gardlem i katarem??
Zdrowka dziewczyny
U mnie skok ciekawe czy sie utrzyma. Jajnikow juz dzisiaj nie czulam, ale za to troszke mnie dziwnie podbrzusze pobolalo rano cos podobnie jak na ojres czasami -
Biedroneczka83 wrote:ja chyba woalałabym nie miec objawów żeby sie nie rozczarować bo aż mnie żoładek boli na samą mysl jednej kreski
Jeszcze masz czas zeby sie rozczarowac, ale ty w odroznieniu do mnie mozesz miec nadzieje..te objawy ci to to daja..u mnie nic nie ma ..nawet nadzieji....
Bedzie dobrze...jeszcze kupa czasu...owu ci wyznaczy jutro albo pojutrze, ta twoja temp z 15 chyba mimo wszystko zakloca, a moze sie myle , ja bym ja wogole chyba usunela i sprawdzila czy to cos zmieni...a moze czeka na jutrzejsza, bo dzisiaj mialas teoretycznie dopiero drugi skok i dlatego i czeka na trzeci -
Złotowłosa witamy
Kotka nie narzekaj że nie masz objawów bo jeszcze będziesz miała ich dość. Oby dało Ci się bawić na własnym weselu.
Ja wstrętu do kawy nie mam. Ale nie piję bo ostatnio i tak wszystko zwracam. Możesz pić jedną dziennie słabą, nie zaszkodzi.
Lara nie mierz tempki jeśli Cię ona stresuje, będzie wszystko dobrze z dzidzią.
Tamka zobaczysz, w końcu dostaniesz ode mnie klapsa w dupsko jak się nie opanujesz!
Ania co do snów to ja mam teraz codziennie, mega długie i mega powalone.Chyba hormony mi walą na łeb.
-
Biedroneczka83 wrote:nio nie wiem co z ta temp 15 byłam u tesciów i zał byłam ze za póżno zmierzyłam pewnie 36,6 by było
a pewnie owu mi na 20 wyznaczy a ja czuje ze była 17 lub 18wiec by sie zgadzalo