My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Przekonujesz mnie
Zobaczę jutro co mi lekarz powie.
moze byc tak ze ambulatoryjnie przyjjmiesz ze 3 -4 kroplówki odżywcze i bedzie ok po pierwszej tak czy siak jedną dobe trzeba być w szpitalu zeby wiedzieli co sie dzieje z tobą po nich -
A mi kolezanka mowila, ze jak sie rzyga tzn ze mocna ciaza ze to hormon czy substancja innego rodzaju podtrzymujaca ciaze drazni zoladek ..kolezanka na pewno wiedziala co mowi, bo te tematyke ma zbadana.. ja tylko nieumiejetnie przekazuje.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
no to sie teraz zestresowalam na maxa z ta tempka ;( jutro lece tylko na bete a na wtorek bede chciala umowic sie wizyte u gin i zobaczymy co mi powie... internet jest beeeeeeee ;(
-
kochana nie masz co sie stresowac.. masz pieknie widoczne krechy wiec jest git warto srawdzic zebys ty byla spokojna progesteron bo po porstu mozesz miec niska temp ciala
-
mówie spokojnie
mozesz miec ogolnie niska temp.. a nie masz czasem niedoczynnosci tarczycy >> bo to dosc czeste przy niej
albo anemii ??
zrob razem z beta progesteron, morfologie i tsh i edziesz wiedziala a i lekarz bedzie wiedzial czy cos sie dzieje czy poprostu taki Twoj urok..jak bedzie anemia to wystraczy zelazo