My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:No niestety i waga mi leci, nie dość że byłam chuda to jeszcze bardziej schudłam. 51,7kg mi dziś waga rano pokazała.
wiesz co na wszelki wypadek poszałbym na te kroplówki odżywcze dla dobra maluszkaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Kroko jak sie czujesz????
Dzięki że pytasz. Niestety bez zmian, ciągle wymiotuję.
Wczoraj byliśmy na chrzcinach, potem na obiedzie jak czułam te wszystkie zapachy to okropnie mnie naciągało ale jakoś zjadłam troszkę obiadu i nawet został w żołądku. Niestety od wieczora dalej mnie męczy. -
Krokodylica wrote:Dzięki że pytasz. Niestety bez zmian, ciągle wymiotuję.
Wczoraj byliśmy na chrzcinach, potem na obiedzie jak czułam te wszystkie zapachy to okropnie mnie naciągało ale jakoś zjadłam troszkę obiadu i nawet został w żołądku. Niestety od wieczora dalej mnie męczy.
kurcze to nie dobrze naprawde moze warto skonsultować to w szpitalu mój gin np mówi że -3kg w pierwszym trym to jest do zniesienia ale jak kumpela spadła 2,5 to ją do szpitala wysłał leżała tydzien na kroplówkach i potem było już dużo lepiej wymiotowała "tylko" raz dziennie jeszcze przez 4 dni i całkiem przeszło
wczeniej wymiotowała nawet od patrzenbia na jedzenie -
Asha wrote:Oj to kiepsko bo anemie mozesz miec
zdecydowalas sie isc do szpitala?
Nie zdecydowałam się i jakoś nie mogę się na to zdobyć, wiem jak jest u nas w szpitalu beznadziejnie i chyba wolę leżeć w domu niż tam. We wtorek kończy mi się L4 więc w poniedziałek lub we wtorek pójdę do lekarza i zadecydujemy coś, bo jak by mnie wzięli na kilka dni to spoko, ale tydzień to ja tam nie chcę leżeć w tej rzeźni, ale jak będzie trzeba to pójdę, nie będzie wyjścia. -
Biedroneczka83 wrote:kurcze to nie dobrze naprawde moze warto skonsultować to w szpitalu mój gin np mówi że -3kg w pierwszym trym to jest do zniesienia ale jak kumpela spadła 2,5 to ją do szpitala wysłał leżała tydzien na kroplówkach i potem było już dużo lepiej wymiotowała "tylko" raz dziennie jeszcze przez 4 dni i całkiem przeszło
wczeniej wymiotowała nawet od patrzenbia na jedzenie
Masakra jakas...ja stawiam na blizniaki jak jest tak zle -
Biedroneczka83 wrote:kurcze to nie dobrze naprawde moze warto skonsultować to w szpitalu mój gin np mówi że -3kg w pierwszym trym to jest do zniesienia ale jak kumpela spadła 2,5 to ją do szpitala wysłał leżała tydzien na kroplówkach i potem było już dużo lepiej wymiotowała "tylko" raz dziennie jeszcze przez 4 dni i całkiem przeszło
wczeniej wymiotowała nawet od patrzenbia na jedzenie
Przekonujesz mnie
Zobaczę jutro co mi lekarz powie. -
Krokodylica wrote:Nie zdecydowałam się i jakoś nie mogę się na to zdobyć, wiem jak jest u nas w szpitalu beznadziejnie i chyba wolę leżeć w domu niż tam. We wtorek kończy mi się L4 więc w poniedziałek lub we wtorek pójdę do lekarza i zadecydujemy coś, bo jak by mnie wzięli na kilka dni to spoko, ale tydzień to ja tam nie chcę leżeć w tej rzeźni, ale jak będzie trzeba to pójdę, nie będzie wyjścia.
Wcale ci sie dziwie, bo szpitale to jednak beznadziejne miejsca, ale dla dobra groszka bedziesz byc moze musiala podjac ta trudna decyzje..tulam