My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:podwójna dzięki mnie pewnie bedzie potrójna jesli sie spełni twoja wizja bliźniaków hehehe
hehehe
mialabybm moc przepowiadania blizniakow
-
Ja mam termin okresu na jutro albo nawet poniedzialek bo ostatnio dostalam pod wieczor. Testowac bede dopiero jak nie dostane do wtorku/srody- nie wczesniej. No chyba, ze nie wytrzymam.. najchetniej juz bym zrobila- przynajmniej przestalabym o tym ciagle myslec!!!
-
Biedroneczka83 wrote:kochana wiesz sama dobrze ze po IUI i In vitro wzrasta mozliwość ciąż mnogich
wiec szykuj sie
cdne
wiecie . blizniaki moga byc szczegolnie ze mi lekarz powiedzial ze u mnei w gre wchodzi CC ;/ wiec nastepna ciaza dopeiro po roku lub 2 ltach ;/ara lubi tę wiadomość
-
ja wolalabym sn .. ale neurolog powiedzial zebym sobie o wybila z głowy ;/
bo ne wiadomo njak moj organizm zareaguje na tak duzy stres + hormony ..
wiem ze soro dziewczyn z padaczka rodzi sn .. ale jakos moj neurolog jest temu przeciwny ;/ -
Biedroneczka83 wrote:nio dopijam kawke i chyba walne sie spać hehehe
-
Ania_84 wrote:ostatnio w przychodni widzialam miesieczne trojaczki
cdne
wiecie . blizniaki moga byc szczegolnie ze mi lekarz powiedzial ze u mnei w gre wchodzi CC ;/ wiec nastepna ciaza dopeiro po roku lub 2 ltach ;/
Nie no trojaczki to juz hardcore.
Tez nie wierzylyscie jak zobaczylyscie dwie kreski na tescie? Bo ja nadal nie ogarniam. Tez sie balycie, ze na drugi dzien nic nei bedzie? -
nio nie ma co ryzykowac ja ze względu na wzrok i hemoroide po pierwszym wolałabym cc
ale emocje radość z sn jest mi bliska i chciałabym znów to poczuć
brzusio popuscił troszke cycki dalje bola szczykają suty pieką ochco chyba nie pospie jak dziecko usłyszało ze ide drzemac odrazu mi zadanie wymyśliło hehe bede sie z nią bawiś w zoo -
Biedroneczka83 wrote:nio nie ma co ryzykowac ja ze względu na wzrok i hemoroide po pierwszym wolałabym cc
ale emocje radość z sn jest mi bliska i chciałabym znów to poczuć
brzusio popuscił troszke cycki dalje bola szczykają suty pieką ochco chyba nie pospie jak dziecko usłyszało ze ide drzemac odrazu mi zadanie wymyśliło hehe bede sie z nią bawiś w zoo
Ja bym bardzo chciala cc. Nie boje sie bolu przy sn ale powiklan i problemow.
W zoo mowisz...ja jakis czas temu z synkiem znajomych musialam udawac focza mame -
KotkaPsotka wrote:Nie no trojaczki to juz hardcore
.
Tez nie wierzylyscie jak zobaczylyscie dwie kreski na tescie? Bo ja nadal nie ogarniam. Tez sie balycie, ze na drugi dzien nic nei bedzie?
kochana to normalka ja wiem ze nawet mając juz doświaczenie II kresek bedzie niezła panika nerwy radość strach i nerwy