My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
No i oczwiscie standard czyli test w weekend i nie ma jak isc do lekarza
. Chociaz co on by mi tam powiedzial? A progesteron mam brac dalej prawda? Bo narmlanie to bym jutro wziela ostatni raz i w ponidzialek @. Ale powiem wam ze mnie dosc mocno dol brzucha boli jak na @ a cycki juz wlasciwie nic
.
No nic. Bedzie co ma byc. -
Anuśka wrote:Kotka gratuluję... to nie popijesz na weselu
Czasem mysle, z emoze to i lepiej bo upita PM to mierny widok. Co prawda mozna zawsz ewypic mniej ale ja mam czasem problem z umiarem z wlaszcza jak jestem w stresie! Jesli to ciaza to bede wznosic toasty Picolo i woda -
Mierzylam dwa razy po poludniu wczoraj i przedwczoraj(wiem, ze trzeba regularnie i rano przed wstaniem z lozka) ale ja tak tylko z ciekawosci :)Wczoraj mierzylam tez pod pacha i tez bylo 37,4. hmmm..
Od dzis rano w sumie zaczelam nastawiac sie juz na okres bo podbrzuze mnie mocniej boli, ale z drugiej strony wlasnie przeczytalam, ze kotce wyszly 2 kreski a tez ja boli jak na okres wiec juz sama nie wiem.. mnie tez piersi jakby odpusily a brzuch za to wzmogl sie. haha musze czekac! -
A jeszcze wam powiem, ze zrobilam dwa testy. Jeden taki paskowy i tam szybko wyszla ta druga kreska i to napewno nei cien
a drugi zrobilam po godzinie plytkowy i wyszedl cien cienia. Najchetnije poszlabym spac, wstala jutro i znowu nasikala
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Asha dzięki za pomysł z tym syropem z cebuli, a u Ciebie to naprawdę ciężko coś wywnioskować albo będzie owu albo już była w 12 dc, ale serduszek to ty masz
trzymam mocno kciuki
Lara ja też tempkę mam niezbyt wysoką, co się okazało niedoczynność tarczycy, teraz chociaż wiem skąd miałam ciągle te zimne ręce
Kotka to poszalejesz z tym pikolo
Tamka samopoczucie dzisiaj lepsze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 12:48
-
staram sie nie stresowac, ale jednak ta tempka dziwna, cisnienie mam standardowe ok 115-120/70-80, a tsh koncem pazdziernika bylo w normie, czyli chyba rzeczywiscie taka moja uroda hahha
byle do pn, z samego rana lece do lab a potem najdluzsze czekanie na wynik -
hej jestem czuje sie tatalnie wypluta
boli mnie brzuch jak na @ plecy mega zaparcia brzuch jak balonik
własnie sie drzemnęłam godzinke zmierzyłam i jest 37,1 wiem ze to nie miarodajne ale mam nadzieje ze jutro juz skoczy
zaraz poczytam co tam u was -
LaRa wrote:staram sie nie stresowac, ale jednak ta tempka dziwna, cisnienie mam standardowe ok 115-120/70-80, a tsh koncem pazdziernika bylo w normie, czyli chyba rzeczywiscie taka moja uroda hahha
byle do pn, z samego rana lece do lab a potem najdluzsze czekanie na wynik
Ty tempka a ja zanikiem bolu piersi sie teraz stresowac bezdiemy. Byle do poniedzialku!
Btw. A wiecie moze jak to jest z progesteronem? Czy jesli powiedzmy nie jest sie w ciazy i sie go bierze caly czas to @ nie przyjdzie? Bo mi sie tak wydaje. Dlatego chyba tak czy siak nie powinnam spodziewac sie @ w poniedzialek bo bede brala progesteron. mam racje?
Chociaz raz mi sie zdazylo, ze mimo brania progesteronu dostalam @. -
Biedroneczka83 wrote:GRTAULACJEEEEEEE aż sie poryczała Kotka nio cudnie
Dzieki
Ale narazie podchodzimy do tego ostroznie. Ale juz mi S zabronil biegac i pic kawy ;P
A ja mam od jakichs 2tyg mega chcice na kawe. No litrami moglabym pic. Nawet mi sie spac nei chce ale slinka mi cieknie na sama mysl. Mialam ograniczyc spozycie ale no nei moglam i pije dwie dziennie. Czasem nawet po przyjsciu do domu wieczorem jeszcze sobie robilam bo tak mnie bralo. A to troche dziwne bo ciazowy objaw to raczej wstret do kawy....
Dobra, wiecej nie gadam zeby nie zapeszyc. Zaczne sie cieszyc przynajmniej w przyszlym tygodniu dopeiro. Eh kurcze, czlowiek nie potrzebnie sie naczyta roznych historii wczesniej. No ale, takie zycie.
-
Kotka , to zależy od dawki, ja brałam duphaston i okres dostalam, bo cykl mi się skrócił, źle wyliczyłam i jeszcze bralam , a tu zonk - okres zawitał, ale to przy dawce 10 mg, jak dawka jest większa to nie wiem...
Justa, dzisiaj trochę mniej mnie boli podbrzusze, a co za tym idzie humor nieco lepszy, ale do najbliższej środy - czyli wizyty u gina, i to pozostanie co najwyżej marnya ja w stresie... puff, okropne to jest, zamiast się cieszyć, to ja walczę z czarnymi myślami
-
hej Tamka
Nio LaRa i Kotka bede trzymac za poniedzialkowe bety
Kotka to czekamy na fotka
mnie jakoś brzuch wywaliło i czuje sie dziwnie chyba sie walne spac na godzinke jescze do tego program dalej mi owu nie wyznaczył
dziś małż sie śmiał ze wczoraj zasnęłąm ale dziś mi nie odpuścihehe a ja nie wiem czy znowu nie zasne :p
-
Biedroneczko wyznaczy zapewne za dwa dni
mowie ci peklo dwa jajeczka
i bach
ot dlatego tempka jeszcze nie wykauje ;P
Złotowsłosa u mnei po poludni norma jest dopohwowo po owulacji 37,5-37,8 wiec spokojnie ..a co do tego po pacha to ogolnie nie chce nic mowic ale organizm na poczatku ciaze traktuje jak infekcjestad wiekszosc dzewczyn czuje sie jakby mialo je rozlozyc
wiec moze akurat ale teba cierpliwie poczekac
kobitki cycki jescze was zaczna bolec znowu
my zrobilismy naszej daci spatzn wymiane olejow filtrow i swiec
no cosz 40 tys prawie zrobione wiec trzeba bylo malej zafundowac regeneracje
-
kurde tak swoja droga to nasze malenstwo co 15 tys km ma wymieniane oleje co 30 tys swiece..cholercia ciekawe keidy ja sie naoliwie 3 na karku
-
Ania_84 wrote:Biedroneczko wyznaczy zapewne za dwa dni
mowie ci peklo dwa jajeczka
i bach
ot dlatego tempka jeszcze nie wykauje ;P
Złotowsłosa u mnei po poludni norma jest dopohwowo po owulacji 37,5-37,8 wiec spokojnie ..a co do tego po pacha to ogolnie nie chce nic mowic ale organizm na poczatku ciaze traktuje jak infekcjestad wiekszosc dzewczyn czuje sie jakby mialo je rozlozyc
wiec moze akurat ale teba cierpliwie poczekac
kobitki cycki jescze was zaczna bolec znowu
my zrobilismy naszej daci spatzn wymiane olejow filtrow i swiec
no cosz 40 tys prawie zrobione wiec trzeba bylo malej zafundowac regeneracje
haha powiedziałm małżowi wczoraj o tych dwóch jajeczkach a on sie roześmiał i mówi ze dziś poprawimy dla tego drugiego hehe
ale szcze rze mówiąc wczoraj jak goliłam nogi i tak mnie potwornie zakuło z prawej strony ze zgiełam sie w pół i przywaliłam głową w półke nad wanna
Ania_84 lubi tę wiadomość