My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki
Zaluje, ze nie prowadze wykresu i temp. bo moze juz bym cos wiecej wiedziala a tak to nic z tego- trzeba czekac.
Wlasnie mam do Was pytanie- otoz wczoraj i przedwczoraj zmierzylam temperature w pochwie (tak z ciekawosci) i wyszla ponad 37.5. Czy ktoras z Was ma takie wysokie temperatury w cyklu? Wirusa chyba nie mam.. -
Zlotowlosa wrote:Dzieki
Zaluje, ze nie prowadze wykresu i temp. bo moze juz bym cos wiecej wiedziala a tak to nic z tego- trzeba czekac.
Wlasnie mam do Was pytanie- otoz wczoraj i przedwczoraj zmierzylam temperature w pochwie (tak z ciekawosci) i wyszla ponad 37.5. Czy ktoras z Was ma takie wysokie temperatury w cyklu? Wirusa chyba nie mam..
Szkoda ze nei mierzylas tempki ale z "doswiadczenia" powiedzialabym ze takich masz ladna tempke -
KotkaPsotka wrote:LaRa - ja tobie tez gratuluje :d. Umknal mi gdzies twoj post bo ostatnio czytam ovu bardzo z doskoku
Ale twoje krechy to tluste! Ktory to dzien po owulacji byl?
Kotka, patrzac na to ze dopiero w tym cyklu zaczelam uzywac testów owulacyjnych i wyszly mi przez 4 dni (?) wg. Ovu 12 dc, to test wykonalam 17 dpoale ktoz to wie kiedy rzeczywiscie byla? nigdy nie mialam boli @ na tydzien przed, wiec czulam ze cos sie dzieje, ale bardziej nastawialam sie na przyjscie @ :)a tu taaaaakkaaa niespodzianka
-
tempke mierzylam ot tak sobie, nie zwracalam na nia zbytniej uwagi, wgl. ten cykl mial byc bez mierzenia... no ale rzeczywiscie cos dziwnego bo wczoraj w dniu testowania byla niziutka, a chyba tak nie powinno byc???
-
choco wrote:Kotka super !!!!!!! Gratulacje
to masz fajny prezencik ślubny
Hmmm tiaaa
szczerze. To wczoraj mialam isc po recepte na antyki (ale nie udalo sie bo mi sie dni pomylily i gin juz nie przyjmowal. Plan byl taki, ze od tego cyklu ktory mialby sie teraz zaczac mialam brac tabsy zeby miec ladna skore (mam troche syfow na plecach a kiecka z odkrytymi)...No i w sumei to sie cieszylam, ze bede mogla napic sie szampana i z kielonek wodki i ze polecimy w jakas fajna podroz poslubna np na Bali...A tu zonk
.
Musze sie przyznac nawet ze wczoraj wypilammaly kieliszek wina bo mialam strasznego wnerwa i brzuch mnie bolal i bylam pewna ze to na @. Zrobilam test bo dzisiaj idziemy na urodziny to chcialam z czystym sumieniem troche poimprezowac. Siknelam na testa, patrze po chwili od niechcenia, na niego a tu...dwie kreski. Jedyne co pomyslalam to "o fuck"Czarnula87, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Hejka widzę że super wiadomości
Kotka Psotka i Lara gratulacje wielkizaczyna się wysyp Kropeczkowy
Asha witaj kochana co u ciebie?
Ania super są te meble z palet zakochałam się w nich, trzeba teraz M namówić żeby zrobił on też taka złota rączka to wszytko umie
U mnie ok przeziębienie mija, mleko z czosnkiem i miodem pomogło, gardło jeszcze trochę drapie ale się kuruje
miłego dnia kochane
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Asha witaj kochana co u ciebie?
U mnie ok przeziębienie mija, mleko z czosnkiem i miodem pomogło, gardło jeszcze trochę drapie ale się kuruje
miłego dnia kochane
Witaj..u mnie kiepsko, bo nie wiem juz czy owu byla czy nie byla, chyba ten miesiac stracony, generalnie wkurw i zalamka ogolna
Mi pomaga syrop z cebuli z czosnkiem na bol gardla -
dzień dobry
Kotka, ale niespodzianka! super, gratulacje!
Lara, ja miałam 36,5 i właściwie najczęściej taką tempkę mam, jak zamierzę, chociaż bywa i 37, może masz niskie ciśnienie albo niedoczynność tarczycy? to podobno normalne wtedy, albo po prostu taka Twoja urodano stres
miłego dnia dziewczynki