My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:przykladowo taka szpula od kabli koszt 100 zl ..a sprzedaja taki stoil z nich za 600 zl
fakt trzeab ja wypolerowac pomalowac
ale to i tak okolo 400 zl zysku:)
Nie, no bez sensu...nawet jak bym kase miala to bym wolala sobie zrobic...ja lebie dlubac i robic cos z niczego a pozniej przyjemnosc wieksza ze samemu zrobione -
nick nieaktualny
-
witam, u mnie tez pogoda dobijajaca...ciemno, szaro i ponuro..nic sie nie chce
wcinam wlasnie pomidorki z cebulka;)w międzyczasie puszczam pranie i obrabiam zdjecia;)
wczoraj byłam z Jackiem na sesji ślubnej w Krakowie, Kraków niby piękny,ale rynek zagracony stolikami, straganami i ławkami z bezdomnymi nieco raził w oczy...wszystko pozasłaniane, każdy milimetr wykorzystany na biznes.. szkoda
Anuska, uwierze,ze nie zdałaś jak zrobisz bete
-
anuśka trzymam kciuki, i zazdroszczę plażowania
choco miłej sobotki z mężusiem
blondik o tak, pomidorki z cebulką w śmietanie to jest to co bym teraz zjadła
u mnie wizyta i USG w poniedziałek - w końcu się doczekam do tej pierwszej wizyty... cóż za ekscytacjaAsha, Tamka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyn
zrobilam test............
||
Chyba nie wierze....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 11:04
Ania_84, LaRa, Blondik, Asha, Tamka, Zlotowlosa, CzaryMary, Anastazjaaa, Czarnula87, Nona, beszka, Krokodylica, Nieukowa, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny!
Jestem tu nowa. Mi trzydziestka stuknie w listopadzie- masakra jak ten czas leci!A zawsze mowilam, ze chce miec dzieci przed 30-stka.. eh
Od razu zaczne od gratulacji bo widze, ze kilku z Wam sie poszczescilo- super!
My dopiero zaczelismy starania a wlasciwie to po prostu odstawilismy zabezpieczenia.. trudno to nazwac staraniem- nie zabezpieczamy sie dopiero od dwoch cykli. Ale ja juz mam nadzieje bo mam dziwne objawy, ktorych w innych miesiacach nie mialam. Pewnie sobie wmawiam no ale niedlugo sie okaze bo jutro powinien okres przyjsc.Blondik, Nieukowa lubią tę wiadomość