My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczynki....to sobie poczekam, aż ból odpuści....bo skończyło się na leczeniu kanałowym bez znieczulenia...grrrrrrr......
u mnie ok. ... miałam rodzinkę z Włoch przez 8dni, więc trzeba było pokazać to i tamto, do żubrów zawieźć, Puszczę pokazać itp. i małym 2letnim rozrabiaką się zająć....
poza tym waga rośnie, czyli maleństwo też
co się stało Kroko? że do szpitala??
a co u Was wszystkich??
Biedro...zdrowy rozsądek jest wskazany, a cyce niech bolą -
witam;) zaraz jadę na usg "dowcipne" w przychodni robią winnym terminie niż wizyta u gina, bezsensu, no ale trudno...takie usg przysługuje 3 razy w przychodni wciagu ciazy...kolejny bezsens...eh.
moja mama pracuje w przedszkolu (wice) i pochwalila sie moja ciaza dyrektorce, ta zadzwonila do mojej dyrektorki i wczoraj mialam telefon w stylu "czemu sie nie pochwalilam" one by juz zastepstwo zaczely szykowac...
-
Blondik wrote:witam;) zaraz jadę na usg "dowcipne" w przychodni robią winnym terminie niż wizyta u gina, bezsensu, no ale trudno...takie usg przysługuje 3 razy w przychodni wciagu ciazy...kolejny bezsens...eh.
moja mama pracuje w przedszkolu (wice) i pochwalila sie moja ciaza dyrektorce, ta zadzwonila do mojej dyrektorki i wczoraj mialam telefon w stylu "czemu sie nie pochwalilam" one by juz zastepstwo zaczely szykowac...
hahaha nio i widzisz nie jest żlemogłas sie pochwalić
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, ja już w pracy..kawkę piję i bułkę wszamałam..
Anuśka, mam nadzieję, że Cię lekarz ustawił do pionu i już bedziesz pilnowała leków kobieto! po nich będą efekty; ja miałam cykle 24-25 dniowe, ale takie krótkie też niezbyt dobre.. wydawałam kupę kasy na tampony, wiec nie obraziłabym się, jakby mi się poprzestawiało później tak do 30 dni..ale to marzenie ściętej głowy..przed Tymkiem miałam cykle 28-29 dniowe i jak widać mam tendencję do ich skracania ;/
Malenq - omg bez znieczulenia.. pewnie niezbyt przyjemne to było..
Czarnula - bardzo ładny Ten Twój wykresik, teraz tylko utrzymaj tendencję; twoja mikstura zapewne pomaga..ale nie wiem czy się odważę.. jak przeczytałam miałam cofkę.. no nic - zobaczymy :)ja nie odczuwałam bólu piersi
Biedroneczka - Ty takze masz śliczny wykres..a na betę to kochana w poniedziałek idz..odpuść piątek i wyluzuj się w weekend
choco - oj podzielam Twój entuzjazm, dobrze, że to juz środa
smarta - witaj, nieźle pojechałaś z długością cyklu.. oby szybko się skończył! współczuję takiej całodniowej pracy.. choć w będąc w Stanach też pracowałam na dwie prace: od 10 do 18 i od 19 do 3 w nocy.. hardcore; szacun
Blondik - powodzenia na usg! no i słabo wyszło z tą dyrektorka, bo to Ty powinnaś ich poinformować.. ale cóz
Asha, Ania - witaj
czy kogoś pominęłam w tym dniu? tzn z tych, które sie odezwały tego pięknego dnia?
mam dziś chyba dobry nastrój i narazie mnie energia roznosi
miałam się pytać - możecie polecić jakiś ciśnieniomierz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 08:21
Czarnula87, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Laski czy wy odczuwacie ból piersi podczas owulki?
Mnie bolaly zaraz po, ale doszlam do wniosku ze to prolaktyna za wysoka i zaczelam brac castagnusa i teraz nie bola narazie, moim zdaniem nie powinny bolec, ale to tylko moja opiniaCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczarnulka zawsze bolały mnie ()() przy owulce, ale tak 2-3 dni, potem tylko przy @ chwilkę, w kwietniu nie przestały boleć
Konwalianka mnie też chyba dzisiaj dobry humorek nawiedził, nawet ból szczęki jakiś mniej uciążliwy.....hehehekonwalianka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDooobryyyy
jak mi sie spaaaaac chce.... Chyba już jesień za oknem i zapadam w sen zimowy
Dopiero zobaczyłam, że Psotka ma kropę- graaaatkiiiiale fajnie
I złotowlosej tez gratuluję
Krokosku- daj znak sygnał jak tam w tym szpitalu i jak sie czujesztrzymaj sie cieplo!!!
-
Anuśka wrote:Jezusie niebieski... Mam nadzieję że nie często robisz takie maratony
Niestety często. Ale pracuję w ten sposób np. 2 tygodnie a później tydzień lub dwa wolnego. Choć ostatnio taki mój maraton trwał od początku marca do końca maja. Potem się troszkę uspokoiło, tzn 8-12 i 16-20
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny