My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w piękną środę, już połowa tygodnia, zaraz weekend
Beszka, mojej przyjaciółki córeczka miała ospę, gdy ona była w ciąży i to juz bardzo zaawansowanej. Na szczęście nie zaraziła się, nie dopadł ją też półpasiec. Dzidzia urodziła się zdrowa i wszystko jest ok, więc głowa do góry, u Ciebie też będzie dobrze.
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Brryyyy .... u mnie dzisiaj szalenstwo wykresowe
araczej juz po
-
nick nieaktualnyNo takiej temperatury ja w zyciu nie mialam. Cycki mnie od wczoraj draznia, wiec mozliwe.
Dzisiaj jak mezu trocbe odespi prace i zanim ja poczlapke do swojen jeszcze sie poseksimy, obiecala potem.to juz niech sie dzieje wola nieba
Asha, Ania_84, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:heya, ja szykuje się do spania..
mnie gazy nie opuszczają ;/
beszka a gdybyś mogła wybierać, jaką płeć byś zamówiła?
mnie się sniło odpytywanie na lekcji geografi..
buziaki
Chcislam.zacytowac a polubilam
Wiesz co mi pomoglo na gazy?? Pol szklanki wody+lyzeczka sody oczyszczonej+lyzeczka octu jablkowego. Wypic na raz. Albo sie porzygasz albo odbekasz. Ja wczoraj po tym jak zaczelam bekac to.dwie godziny mi soe zeszlo, a ulga natuchmiastowa
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Czesc Biedroneczka, jak sie czujesz? Ladny wykresik
Tez nie spalam
kochana czuje sie tak jakby mi ktos podbrzusze napompował cycki kłuja szczypią i nawet lekko bola a od pach w kierunku brodawek pojawiły sie wieczorem takie żyłki pojedyńcze
ale nie nakrecam siestaram sie mysleć rozsądnie nawet oleje mozeliwość bety w piatek
-
choco wrote:Witam w piękną środę, już połowa tygodnia, zaraz weekend
Beszka, mojej przyjaciółki córeczka miała ospę, gdy ona była w ciąży i to juz bardzo zaawansowanej. Na szczęście nie zaraziła się, nie dopadł ją też półpasiec. Dzidzia urodziła się zdrowa i wszystko jest ok, więc głowa do góry, u Ciebie też będzie dobrze.
aaa środsa zostało 7 dni do @ -
Malenq wrote:Dzień dobry laseczki:)
czy któraś może mi skrócić ostatnie 10dni???? plissssssssssss....
doczytałam tylko Anuśkę: skarbie przykro mi bardzo:(
ps. ile dni po leczeniu kanałowym (założona trucizna, może przestać boleć???)
buziaki Wszystkim:)
oj kochana mnie bolało jeszcze z 4 -5 dni -
kasiarzyna wrote:Anuśka no co Ty za jaja odstawiasz....
A tak pomyślałam sobie, że potrzymam Was trochę w napięciu a później nie będzie happy endu
U gina byłam wczoraj jednak. Jak zobaczył, że nie mam tak długo okresu to stwierdził, że trzeba to sprawdzić no i badaniem mi @ wywołał... Opieprzył mnie, że nie brałam dupka, bo dupek ma mi też uregulować cykle, żebym właśnie 40dniowych nie miała -
Anuśka wrote:Dobry...
A tak pomyślałam sobie, że potrzymam Was trochę w napięciu a później nie będzie happy endu
U gina byłam wczoraj jednak. Jak zobaczył, że nie mam tak długo okresu to stwierdził, że trzeba to sprawdzić no i badaniem mi @ wywołał... Opieprzył mnie, że nie brałam dupka, bo dupek ma mi też uregulować cykle, żebym właśnie 40dniowych nie miała
nio to kochana do dzieładupak cleo i bedzie maluszek
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Dobry...
U gina byłam wczoraj jednak. Jak zobaczył, że nie mam tak długo okresu to stwierdził, że trzeba to sprawdzić no i badaniem mi @ wywołał... Opieprzył mnie, że nie brałam dupka, bo dupek ma mi też uregulować cykle, żebym właśnie 40dniowych nie miała
Mi gin pozwala trzymać cykle długości maks 33-35 dni, ale nie dłużej.