My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo z fb:
TESTUJĄCE Z GANGU:
18.08 - Zgredka
18.08 - Anuśka
18.08 - Smarta
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
31.08 - Katjaa
01.09 - Choco
04-08.09 - Arienna zobaczymy kiedy będzie owulka
10.09 - Mari
10.09 - Czarnula87
xx.08 - Asha
xx.08 - Momo1009
xx.09 - Kropka_1
xx.xx - Złotowłosa
xx.xx - Anastazjaaa
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemniki
tylko jak u mnie potwierdzi się owulka to chyba wczesniej będzie testowanko :] -
Hej
Anuska, strasznie mi przykro. Wczoraj mi umknal twoj post
Witamy nowa 30stke! Pojawila sie zuzaj ale akurat w zlym czasie antenowym bo akurat bylo oczekiwanie na wyniki Anuski. Witamy!
A u mnie @ nadal brak uffff i tempka sie trzyma.
Blondik - usg 3 razy chyba wstarczy? Slyszalam, ze nei jest zbyt dobrze dziecko tymi ultradzwiekami traktowac. Im mniej tym lepiej.
Konwalijka - ja tez takei krotkie cykle mialam. Troche mi ziola wydluzyly. Teraz to nawet moze do 9 miesiecy ;Pkonwalianka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Hej
Anuska, strasznie mi przykro. Wczoraj mi umknal twoj post
Witamy nowa 30stke! Pojawila sie zuzaj ale akurat w zlym czasie antenowym bo akurat bylo oczekiwanie na wyniki Anuski. Witamy!
A u mnie @ nadal brak uffff i tempka sie trzyma.
Blondik - usg 3 razy chyba wstarczy? Slyszalam, ze nei jest zbyt dobrze dziecko tymi ultradzwiekami traktowac. Im mniej tym lepiej.
Konwalijka - ja tez takei krotkie cykle mialam. Troche mi ziola wydluzyly. Teraz to nawet moze do 9 miesiecy ;P
No taki cykl wydłużony powyżej 9 miesięcy to ja też się piszęByle by z brzuchem
******************************GANG18+***************************** -
Bol po owulce cycek to dobry znak tak mowil mu zawsze gin tzn ze owu sie najprawdopodobniej odbyla z tego co pamiętam to chodzilo o wzr prog mnie zawsze cyce po owu naparzaja
a prk ma
mam 11-13 -
Ania_84 wrote:Bol po owulce cycek to dobry znak tak mowil mu zawsze gin tzn ze owu sie najprawdopodobniej odbyla z tego co pamiętam to chodzilo o wzr prog mnie zawsze cyce po owu naparzaja
a prk ma
mam 11-13
A ja czytalam , ze to jest wynik zatzrymujacej sie wody w organizmie prze za wysoka prolaktyne -
Asha czemu nie testujesz?
Ps. Czy was terz wkurza na forum to, ze w zaden sposob nie mozna modyfikowac tekstu? Chyba trzeba o tym gdzies do jakiegos admina napisac. Przydaloby sie chociazby pogrubienie, zeby czyjes imie wyszczegolnic. Juz nei wspomne o braku mozliwosci wstawiania zdjec albo dodawania tematow do ulubionych i sledzenia w nim postow.smarta lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Asha czemu nie testujesz?
Ps. Czy was terz wkurza na forum to, ze w zaden sposob nie mozna modyfikowac tekstu? Chyba trzeba o tym gdzies do jakiegos admina napisac. Przydaloby sie chociazby pogrubienie, zeby czyjes imie wyszczegolnic. Juz nei wspomne o braku mozliwosci wstawiania zdjec albo dodawania tematow do ulubionych i sledzenia w nim postow.
Można, ale trzeba co nieco wiedzieć na temat htmla. Zdecydowanie byłoby by łatwiej gdyby te funkcje były automatycznie w edytorze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 09:25
Czarnula87 lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
PsotkaKotka wrote:Asha czemu nie testujesz?
Ps. Czy was terz wkurza na forum to, ze w zaden sposob nie mozna modyfikowac tekstu? Chyba trzeba o tym gdzies do jakiegos admina napisac. Przydaloby sie chociazby pogrubienie, zeby czyjes imie wyszczegolnic. Juz nei wspomne o braku mozliwosci wstawiania zdjec albo dodawania tematow do ulubionych i sledzenia w nim postow.
Bo nie ma sensu, bo chyba nawet owu nie bylo tak naprawde
Popieram co do tekstu itd....smarta ja napewno nie wymozdze jak to robic..i mi tu musza wstawic czarno na bialym hahaha -
Dobry,
ależ mnie dzisiaj łupie w lewej strony - ni to pachwina ni to jajnikdowlokłam się do pracy, zaraz muszę coś zjeść bo już zaczyna mnie mdlić, głowa oczywiście już boli
to jest masakra po prostu...
dzisiaj o 15 mam wizytę, trzymajcie proszę mocno kciuki bo jestem zielona ze strachu...
co do bólu cycków to u mnie zawsze było tak, że w okolicach owu robiły się wrażliwe, a dzień po owu zaczynały boleć i tak bolały do okresu - przestawały dzień przed, prolaktynę robiłam dwa razy i była lekko ponad normę ale bez dramatu, zatrzymywania wody w organizmie nigdy przesadnie nie zauważyłam, więc chyba po prostu czasem taka "uroda", że bolą
Złotowłosa - gratulacje -
nio jestem bozi ale dzis mam zakrecony dzien
mnie w tym cyklu bolą cycki ale jakos inaczej
Tamka trzymam mocno kciuki
co do USG ja miałam 1 ale nie było nic widac potem w 6 tyg 2 potem w 12 tyg , w 20 tyg, w 30 tyg i 38tyg wizyty miałam do 8 miesiaca co miesiać a potem co 2 tygTamka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Bo nie ma sensu, bo chyba nawet owu nie bylo tak naprawde
Popieram co do tekstu itd....smarta ja napewno nie wymozdze jak to robic..i mi tu musza wstawic czarno na bialym hahaha
Ale przeciez ten twoj wykres wygladam swietnie. Skok jest, testy owu dodatnie, sluz byl, seksik byl. Czego ty jeszcze chcesz tam?
Smarta - A no fakt mozna, zapomnialam o tym
Tamka - trzymam kciuki za wizyte !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 09:38
Tamka lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:
Biedroneczka - Ty takze masz śliczny wykres..a na betę to kochana w poniedziałek idz..odpuść piątek i wyluzuj się w weekend
?
kochana nio odpuszczam bo bez sensu raz zrobiłam i potem ryczałam hehe wiec teraz najwczesniej poniedziałek o ile nawet nie wtorek
a w weekend jade do Pszczyny na dni Pszczyny i festiwal Pizzy z moją niunia i rodzicamimałż zostaje sie uczyc
konwalianka lubi tę wiadomość