My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:a to rozbraja mnie najbardziej
bo ten program dokładnie wyliczył mi wszystko idealnie przy Zuzi
http://dziecko.haczewski.pl/index.php?cykl=31&dzien=27&miesiac=7&rok=2014&bg=000
na nim ja też wyliczałam ciąże :] super stronka :] -
nio i mam dodatkowo mega apetyt co troszke cos bym zjadła jakies ochoty dziwne wczoraj zakjadałam sie pastą z białego sera, rybki w sosie pomidorym i cebulki
dziś juz tez zjadłam dwie kajzerki z ta pastą
zasnełąm wczoraj o 17:30 obuedizałm sie przed 19 a o 21 już spałam jak kamien i tak mam ostatnio od 3 dniCzarnula87, Blondik, cymcia lubią tę wiadomość
-
Blondi masakra hehehe z tym płaceniem hehe ja płaciałm za wizyty wiec w to wchodziło zdjecie płyty a jak byłam w szpitalu na USG w 38tyg to 30zł zapłaciłam hehehehe pamietam jak dziś maż był ze mna i sie pierwszy raz popłakał pomimo ze mała juz w 20tyg widział ale teraz była juz duża i nisko głowka i pomachała mu rączka
iii i sie wzruszyłam
aha jeszcze jeden objaw brak nerwowości PMSa -
Blondik, Ty to masz częstotliwość podglądania malucha
zazdroszczę!
chociaż w sumie też bym pewnie mogła gdzieś jeszcze pójść , no ale byle dzisiaj do 15!
Cymcia, fiufiu , no to zaciskam kciuki
Asha, ja tam gadam swoje - też z reguły czułam owu, a w cyklu ciążowym niet i proszę jaki efekt
aa, Biedro, to był chyba mój jedyny objaw - brak PMSBlondik, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Przyznam sie bez bicia że korciło mnie dzis zalac test hehe ale szybko rano poszłam do kibla i wysikałam zamiary hehehehe twada jestem a co
a i śniało mi sie ze temp mierze patzre a tam 37,2 błagałam po wstaniu termoomemtr zeby choć 36,8 pokazał hehehehe
a wczoraj wieczorem trzema miezryłąm 2 rtęciowe i jeden elektroniczny dwumiejscowy hehehe i ta sama temp była -
Blondik wrote:Tamka, na kiedy masz termin? bedziemy rodzic razem;)
wg wykresu owu miałam 2 dni przed Tobą ale trzeba by maluchy zapytać kiedy się zagnieździły
gin mi jeszcze terminu nie mówił, belly wskazuje na 25 marca, tak jak Tobie