My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedronka nie zakładaj latem golfa, nie będziesz miała uderzeń gorąca
żarcik oczywiście
Cymcia twoje poświęcenie dla seksu mnie ujeło
Blondik kochane NFZ, co miesiąc dostaje kase, a za wszystko i tak płacisz drugi raz.
Asha jak Ci dobrze z tym czekaniem na @ to jestem zdania że powinnaś czekać co najmnije z 9 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 10:25
Asha, cymcia lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Biedroneczka83 wrote:nio chyba w czwartek miała byc w szpitalu ja nie widziałm zeby gdzieś pisała
dobra dobra już mi wylałyście kubeł zimnej wody na głowe
poczekam do nastepnego tygodniai razem z Ashą bedziemy sikać
Sikac to ja bede ale to kibla -
dziewczyny a jest jakas mozliwosc zobaczyc wasze ciazowe wykres yi pameitniki na fioletowej stronie? Troche to jest bez sensu, ze tu na przyklad sie pameitnik konczy i trzeba pisac na fioletowej a na fioletowerj nei ma przenosnika na rozowa i nie mozna juz zobaczyc wykresow dziewczyn.
-
Krokodylica wrote:super spisałam się jak głupia i chyba nie dodało mojego postu
Pisz, pisz. Czekamy.
O Anastazji też dziś myślałam. Mam nadzieję że niedługo się odezwie.
Biedrona ty się opanuj. Ja też w tym cyklu u siebie dziwne rzeczy widziałam i nadal widzę, typu mniejszy apetyt, dziwnie czuję zapachy, cycki bolą jak nigdy. A testy negatywne. To chyba umysł takie figle płata bo się człowiek na tą ciąże nastawi. Tyle że po takim cyklu jedna krecha jest bardziej bolesna.
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Pisz, pisz. Czekamy.
O Anastazji też dziś myślałam. Mam nadzieję że niedługo się odezwie.
Biedrona ty się opanuj. Ja też w tym cyklu u siebie dziwne rzeczy widziałam i nadal widzę, typu mniejszy apetyt, dziwnie czuję zapachy, cycki bolą jak nigdy. A testy negatywne. To chyba umysł takie figle płata bo się człowiek na tą ciąże nastawi. Tyle że po takim cyklu jedna krecha jest bardziej bolesna.
wiem wiem to wszystko zryty beret -
Hejka kochane
Widzę że Tamuś dzisiaj do lekarza, trzymam kciuki
Biedroneczka ty to masz z tymi stojącymi sutkamii jeszcze same chłopy dookoła hihi
Krokodylku pisz jak Ci tam jest?
Przeczytajcie sobie ten artykuł co wkleiła Asha na poprzedniej stronie odnośnie objawów domniemanych ciążowychWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 10:40
Tamka, Asha lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:wiem wiem to wszystko zryty beret
Ale to Cię nie miało dołować, tylko lekko przychamowaćPrzeszłam to na początku miesiąca więc tylko delikatnie przywołuje do porządku
******************************GANG18+*****************************