My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDronka bo ty się zielenisz ja ta z twojego avatara
Ja miałam nie raz zatrzymaną wodę w organizmie ale cycki mnie wtedy nigdy nie bolały, więc już sama nie wiem. Ojej co ma być to będzie. Miłoby było gdyby jutrzejsza temperatura potwierdziła owulkę :] -
Bo monitor owu nie wykryl, testy wlasciwie, tez wskazaly tylko po poludniu, ale ja monitorowi bardziej wierze, temperatura jest bardzo niska jak na mnie, nic mnie nie bolalo jak zazwyczaj, wiec po prostu takie mam przeczucie i tyle i dobrze mi z tym...czekam na @
-
Asha wrote:Bo monitor owu nie wykryl, testy wlasciwie, tez wskazaly tylko po poludniu, ale ja monitorowi bardziej wierze, temperatura jest bardzo niska jak na mnie, nic mnie nie bolalo jak zazwyczaj, wiec po prostu takie mam przeczucie i tyle i dobrze mi z tym...czekam na @
nio to jak nie bedzie @ to wtedy olejesz testai luz
liste trzeba zweryfikowac
mnie zostało aa tydzien -
Biedroneczka83 wrote:Asha nie kombinuj hehehe bedzie co ma być a test zawsze mozesz zrobic po term @ ja jej nie bedzie
No jak bedzie po terminie to moze zrobie z jakies pare dni, ale to tez bym raczej na castagnusa stawiala wiec z tydzien bede czekac, bo tak to sensu nie widzeYasmin lubi tę wiadomość
-
Asha, ja ZAWSZE robiłam testy owu po 17
co do objawów owu to Ci powiem że w cyklu ciążowym nie miałam ŻADNYCH - nic mnie nie ciągnęło, nie bolało etc. , nawet jak byłam na monitoringu dzień po owu to gin mnie zapytał - czy miała Pani jakieś objawy owulacji? a ja - nie... zdziwił się
jedyne co, to kilka dni po owu bolał mnie prawy jajnik podczas serduszkowania, a z niego była owulacja
także kochana, owulacja bywa cichociemnapoczekamy, zobaczymy, ja tam kciuki trzymam
Asha lubi tę wiadomość
-
TESTUJĄCE Z GANGU:
18.08 - Zgredka
18.08 - Smarta
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
31.08 - Katjaa
01.09 - Choco
04-08.09 - Arienna zobaczymy kiedy będzie owulka
10.09 - Mari
10.09 - Czarnula87
xx.08 - Asha
xx.08 - Momo1009
xx.09 - Kropka_1
xx.xx - Złotowłosa
xx.xx - Anastazjaaa
xx.xx - Anuśka
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemniki
-
Tamka wrote:Asha, ja ZAWSZE robiłam testy owu po 17
co do objawów owu to Ci powiem że w cyklu ciążowym nie miałam ŻADNYCH - nic mnie nie ciągnęło, nie bolało etc. , nawet jak byłam na monitoringu dzień po owu to gin mnie zapytał - czy miała Pani jakieś objawy owulacji? a ja - nie... zdziwił się
jedyne co, to kilka dni po owu bolał mnie prawy jajnik podczas serduszkowania, a z niego była owulacja
także kochana, owulacja bywa cichociemnapoczekamy, zobaczymy, ja tam kciuki trzymam
ja tez teraz ładnie testowałam 17-18 nawet a w 20dc ten najmocniejszy był juz o 11 hehehe
a powiedzcie takie dziwne ciągnięcia mam w kierunku pachwiny czasem plecówi czasem czuje takie jakby uderzenie gorąca wczesniej tego nie miałąm teraz mam tak od 3-4 dni
-
hm, Biedro, uderzenia gorąco to podobno objaw ciąży, ja miałam może z 5 razy w sumie, więc ciężko mi powiedzieć
poza tym jakiekolwiek objawy ciążowe zaczęły mi się w 7 tygodniu dopiero...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 09:55
-
nick nieaktualnyTamka wrote:Asha, ja ZAWSZE robiłam testy owu po 17
Tamka, choco lubią tę wiadomość
-
juz jestem;)
usg słabe, tzn jakosc obrazu gorsza i wydruku tez. jednak robil znowu przez brzuch.
Serduszko bije:) Malenstwo sie nawet wierciło;)
Za wydruk musialam zapłacić 5zł. nasz kochany NFZkonwalianka, Tamka lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:hm, Biedro, uderzenia gorąco to podobno objaw ciąży, ja miałam może z 5 razy w sumie, więc ciężko mi powiedzieć
poza tym jakiekolwiek objawy ciążowe zaczęły mi się w 7 tygodniu dopiero...
dlatego mnie tak to dziwi siedze sobie a tu bach nawet w te chwili policzki jak burak i uszka pieką potem przechodzi i tak od kilku dni
tak naprawde jakby była zdesperowana mogłabym już sikac hehehe bo patrzac na odczucia to juz mam 8dni po hehe a patzrać na wykres dopiero 5i to mnie chłodzi hehehehe
-
Biedroneczka83 wrote:nio jestem ale pewnie zaraz mnie szef zagoni znowu do jakieś roboty
Blondik to czekamy na fotke maluszka
Malenqa to miałas fajne 8 dnioj kanałówka wrr żle wspominam
Czarnula87, Biedroneczka83, Tamka, Arienna lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************