My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
justta wrote:Hejka kochane
Widzę że Tamuś dzisiaj do lekarza, trzymam kciuki
Biedroneczka ty to masz z tymi stojącymi sutkamii jeszcze same chłopy dookoła hihi
Krokodylku pisz jak Ci tam jest?
Przeczytajcie sobie ten artykuł co wkleiła Asha na poprzedniej stronie odnośnie objawów domniemanych ciążowych
Kurcze, ale ja wam powiem, ze zawsze troche zazdroscilam tym dziewczynom ktore takei pseudoobjawy malja. W sumie to nawet pomyslalam, ze jak ja kiedys bede miala zgage albo bolesne sutki to chyba nei bede musiala nawet testu robic bo takei rzeczy mi sie poprostu nei zdarzaja. Wsluchiwalam sie w swoj organizm zawsze coby zauwazyc najmniejszy odchyl od normy ale jakos ani nigdy zgaga nie chciala przyjsc ani mnie nic nigdy jakos mocniej nie zakulo, ani mdlosci nigdy nie mialam. No zadnych objawow zeby sie nakrecac. Wtedy szukalam wiec po forach tematow pod tytulem "ciaza bez objawow"
Asha lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki po strasznej nocy.
Wczoraj mój małż wracał z pracy na motocyklu i jak był na rondzie to do niego dobił samochód. Facet ściął zakręt, przeciął wszystkie linie i na ślepo na rondo wjechał. Miał pecha, bo za nim jechał policjant nie na służbie. Wezwał policję i pogotowie. Że mój małż rozważny kierowca i zachował się jak kaskader to mu sie nic wielkiego nie stało, jest poobijany. ale wystraszyłam się jak nie wiem co! heh
Kroko, trzymajcie się tam dzielnie. Zobaczysz, że szybko wrócicie do domku szczęśliwi.
Złotowłosa, gratuluję
Melenq jesteś!!! matrwiłam się o Ciebie i o ząbka właśnie chciałam spytaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 10:49
-
smarta wrote:Ale to Cię nie miało dołować, tylko lekko przychamować
Przeszłam to na początku miesiąca więc tylko delikatnie przywołuje do porządku
ni nie zdołowało mnie kochanastaram sie trzymać w pionie dlatego narazie nie tetsuje i nie upuszczam sobie krwi
smarta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yasmin wrote:Witam dziewczynki po strasznej nocy.
Wczoraj mój małż wracał z pracy na motocyklu i jak był na rondzie to do niego dobił samochód. Facet ściął zakręt, przeciął wszystkie linie i na ślepo na rondo wjechał. Miał pecha, bo za nim jechał policjant nie na służbie. Wezwał policję i pogotowie. Że mój małż rozważny kierowca i zachował się jak kaskader to mu sie nic wielkiego nie stało, jest poobijany. ale wystraszyłam się jak nie wiem co! heh
Kroko, trzymajcie się tam dzielnie. Zobaczysz, że szybko wrócicie do domku szczęśliwi.
Złotowłosa, gratuluję
Melenq jesteś!!! matrwiłam się o Ciebie i o ząbka właśnie chciałam spytać
mam nadzieje ze tamten cymbał słono zapłacił za głupote dobrze ze Twój maż cały wierze ze nerwy miałas na najwyższym poziomieYasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamten kierowca słono beknął. Całość jest nagrana na miejskim monitoringu, śruby z koła motocykla przebiły oponę w aucie, nawet gdyby chciał, to miał szans uciec. Było wielu świadków i jeszcze ten policjant za plecami, tak że żadnych problemów nie robił.
Na pogotowiu się zastanawiali czy małż przypadkiem w szoku nie jest o chcieli go zostawić, ale on podpisałm ze na własne żądanie wychodzi. Mógł zostać, skrzyczałam go, ale on to zrobił bo wiedział, zawału bym dostała. I powiedział ze żona w ciaży czeka w domu i on nie może zostać. Dostał kartkę od pogotowia że w każdej chwili może skorzystać z pomocy lekarskiej
Fajnie że o mnie pomyślał, ale co ja bym zrobiła w nocy w domu jakby mu się coś stało??? A rodzina zaraz też zareagowała, bo musiał jakoś do domu wrócić więc wujek go przywiózł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 10:59
-
i dobrze. tez bym tak podeszla pewnie. po co sie nastawiac ze owu byla i potem sie zawiesc...lepsze mile zaskoczenie
ja w cyklu w ktorym zaszlam w ogole sie nie spodziewalam, ze sie udamina bezcenna
co do bolu cyckow po ovu to u mnei niekiedy bylo zaraz po ovu i bolalo moooocno az do okresu a czasem przed @ pare dni. i fakt - woda mi sie zawsze zatrzymywala przed @ ciuchy opiete byly i w ogole culam sie bleee
Blondik super ze serduszko widzialas znowujak ja bym chciala zobaczyc....juz sie doczekac nie moge. gdyby byl tu jakis prywatny gab. na wyspie, to juz bym byla...a tak to do Bergen nie dojade, bo jazda autem zle na mnie wplywa
co do placenia za wydruk foty to tutaj tez trzeba placicnawet prywatnie jak sie idzie, to kasuja za foto
Konwlianka, mi to obojetnie co bedzie. teraz sie stresuje by dzidzia byla zdrowa i szczesliwie doczekac rozwiazania. sadze, ze 3 synek bylby superwiecie jak mi dobrze z moimi chlopakami. jedyna ksiezniczka jestem, baaa!!! krolowa
w nd.maz zabiera chlopcow na pilke, aja herbatka, gazetka i kocyk
dziewczynka tez byloby super. towarzyszka na zakupy, gdy chlopaki graja w pilke. wiem ze maz chce corke baaaardzo
pewnie dlatego m isie snilo, ze corke bedziemy mieli i maz uradowany pobiegl rodzine poinformowac.
ide dalej czytacYasmin, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yas - dobrze ze małżowi nic nie jest, ciągnijcie od gościa w sądzie o odszkodowanie za zepsucie motoru, mój kumpel wywalczył 25 tys w ramach rekompensaty za zniszczenie motoru, bez skrupułów niech gość płaci za głupotę
Yasmin, Blondik lubią tę wiadomość