X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedrona- Ty normalnie nie szalej tak :D uspokój się :D zmacaj suty i już :P A z laniem masz czekać :P :P :P bo sama Cię zleję :D hahaha

Krokosek- jak się masz? :D

Ashka..... Owulka była i już! mówię Ci to ja! :D wiary wiary kochana :D

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Hejka kochane

Widzę że Tamuś dzisiaj do lekarza, trzymam kciuki
    Biedroneczka ty to masz z tymi stojącymi sutkami ;-) i jeszcze same chłopy dookoła hihi
    Krokodylku pisz jak Ci tam jest?

Przeczytajcie sobie ten artykuł co wkleiła Asha na poprzedniej stronie odnośnie objawów domniemanych ciążowych

Kurcze, ale ja wam powiem, ze zawsze troche zazdroscilam tym dziewczynom ktore takei pseudoobjawy malja :D. W sumie to nawet pomyslalam, ze jak ja kiedys bede miala zgage albo bolesne sutki to chyba nei bede musiala nawet testu robic bo takei rzeczy mi sie poprostu nei zdarzaja. Wsluchiwalam sie w swoj organizm zawsze coby zauwazyc najmniejszy odchyl od normy ale jakos ani nigdy zgaga nie chciala przyjsc ani mnie nic nigdy jakos mocniej nie zakulo, ani mdlosci nigdy nie mialam. No zadnych objawow zeby sie nakrecac. Wtedy szukalam wiec po forach tematow pod tytulem "ciaza bez objawow" :D :D

Asha lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki po strasznej nocy.
    Wczoraj mój małż wracał z pracy na motocyklu i jak był na rondzie to do niego dobił samochód. Facet ściął zakręt, przeciął wszystkie linie i na ślepo na rondo wjechał. Miał pecha, bo za nim jechał policjant nie na służbie. Wezwał policję i pogotowie. Że mój małż rozważny kierowca i zachował się jak kaskader to mu sie nic wielkiego nie stało, jest poobijany. ale wystraszyłam się jak nie wiem co! heh

Kroko, trzymajcie się tam dzielnie. Zobaczysz, że szybko wrócicie do domku szczęśliwi.

Złotowłosa, gratuluję :)

Melenq jesteś!!! matrwiłam się o Ciebie i o ząbka właśnie chciałam spytać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 10:49

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Ale to Cię nie miało dołować, tylko lekko przychamować :D Przeszłam to na początku miesiąca więc tylko delikatnie przywołuje do porządku :D

ni nie zdołowało mnie kochana :) staram sie trzymać w pionie dlatego narazie nie tetsuje i nie upuszczam sobie krwi :P

smarta lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin, o matko!!!! zawału bym dostała..... dobrze, że tylko tyle się wydarzyło... 3maj się dzielnie!

Yasmin lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    Witam dziewczynki po strasznej nocy.
    Wczoraj mój małż wracał z pracy na motocyklu i jak był na rondzie to do niego dobił samochód. Facet ściął zakręt, przeciął wszystkie linie i na ślepo na rondo wjechał. Miał pecha, bo za nim jechał policjant nie na służbie. Wezwał policję i pogotowie. Że mój małż rozważny kierowca i zachował się jak kaskader to mu sie nic wielkiego nie stało, jest poobijany. ale wystraszyłam się jak nie wiem co! heh

Kroko, trzymajcie się tam dzielnie. Zobaczysz, że szybko wrócicie do domku szczęśliwi.

Złotowłosa, gratuluję :)

Melenq jesteś!!! matrwiłam się o Ciebie i o ząbka właśnie chciałam spytać

mam nadzieje ze tamten cymbał słono zapłacił za głupote dobrze ze Twój maż cały wierze ze nerwy miałas na najwyższym poziomie

Yasmin lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Yasmin, o matko!!!! zawału bym dostała..... dobrze, że tylko tyle się wydarzyło... 3maj się dzielnie!
    dziękuję, już jestm w miarę spokojna. Wiem że nic się nie stało, ale stres jeszcze mnie trzyma :/

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    dziękuję, już jestm w miarę spokojna. Wiem że nic się nie stało, ale stres jeszcze mnie trzyma :/
    to niech szybciutko odpóści, żeby fasolowi nic sie nie stalo :)

Yasmin lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no co za debil! nie znoszę kretynów za kierownicą!

najważniejsze Yasmin, że nic się nie stało, ale co się nastresowałaś to Twoje

Yasmin lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Asha Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za debile jezdza po ulicach !!!!!
    Dobrze ze malz caly i zdrowy...no i fasol stresa nie wychwycil ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 10:57

Yasmin lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamten kierowca słono beknął. Całość jest nagrana na miejskim monitoringu, śruby z koła motocykla przebiły oponę w aucie, nawet gdyby chciał, to miał szans uciec. Było wielu świadków i jeszcze ten policjant za plecami, tak że żadnych problemów nie robił.

Na pogotowiu się zastanawiali czy małż przypadkiem w szoku nie jest o chcieli go zostawić, ale on podpisałm ze na własne żądanie wychodzi. Mógł zostać, skrzyczałam go, ale on to zrobił bo wiedział, zawału bym dostała. I powiedział ze żona w ciaży czeka w domu i on nie może zostać. Dostał kartkę od pogotowia że w każdej chwili może skorzystać z pomocy lekarskiej
    Fajnie że o mnie pomyślał, ale co ja bym zrobiła w nocy w domu jakby mu się coś stało??? A rodzina zaraz też zareagowała, bo musiał jakoś do domu wrócić więc wujek go przywiózł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 10:59

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    zezloszczony.gif
    Ja zawsze czulam owu..ale nie teraz dlatego tak do tego podchodze :-(

i dobrze. tez bym tak podeszla pewnie. po co sie nastawiac ze owu byla i potem sie zawiesc...lepsze mile zaskoczenie :)

ja w cyklu w ktorym zaszlam w ogole sie nie spodziewalam, ze sie uda ;) mina bezcenna ;)

co do bolu cyckow po ovu to u mnei niekiedy bylo zaraz po ovu i bolalo moooocno az do okresu a czasem przed @ pare dni. i fakt - woda mi sie zawsze zatrzymywala przed @ ciuchy opiete byly i w ogole culam sie bleee

Blondik super ze serduszko widzialas znowu :) jak ja bym chciala zobaczyc....juz sie doczekac nie moge. gdyby byl tu jakis prywatny gab. na wyspie, to juz bym byla...a tak to do Bergen nie dojade, bo jazda autem zle na mnie wplywa

co do placenia za wydruk foty to tutaj tez trzeba placic :/ nawet prywatnie jak sie idzie, to kasuja za foto :(

Konwlianka, mi to obojetnie co bedzie. teraz sie stresuje by dzidzia byla zdrowa i szczesliwie doczekac rozwiazania. sadze, ze 3 synek bylby super :) wiecie jak mi dobrze z moimi chlopakami. jedyna ksiezniczka jestem, baaa!!! krolowa ;) w nd.maz zabiera chlopcow na pilke, aja herbatka, gazetka i kocyk ;) dziewczynka tez byloby super. towarzyszka na zakupy, gdy chlopaki graja w pilke. wiem ze maz chce corke baaaardzo ;) pewnie dlatego m isie snilo, ze corke bedziemy mieli i maz uradowany pobiegl rodzine poinformowac.
    ide dalej czytac

Yasmin, konwalianka lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh no, nic już. Trzeba się uspokoić. Tak jak piszecie, najważniejsze że nic się nie stało

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wspominałam już, ze w moim owocnym cyklu też owulki miało nie byc? :) byłam po ciąży biochemicznej. Tak ze nawet ten termin @ to nie @ ale poronienie było. I zaraz po 2 tyg owulacja zdrowa przyszła

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masakra nie dodaje moich postow :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jeśli to owulka to przybita kolejnym serduchem. ZBieram się do pracy. Miłęgo dnia kochane :]

Yasmin, konwalianka lubią tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    U mnie jeśli to owulka to przybita kolejnym serduchem. ZBieram się do pracy. Miłęgo dnia kochane :]
    i tak ma być :) miłego dnia

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    usiłuje Wam napisać że ja już pod kroplówka a będą dwie, dostałam zastrzyk w tyłek.

Yasmin, Asha, Tamka, Blondik lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    masakra nie dodaje moich postow :(

Yen dodalo, co za cholera, dodaje te co chce

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas - dobrze ze małżowi nic nie jest, ciągnijcie od gościa w sądzie o odszkodowanie za zepsucie motoru, mój kumpel wywalczył 25 tys w ramach rekompensaty za zniszczenie motoru, bez skrupułów niech gość płaci za głupotę

Yasmin, Blondik lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
‹‹ 1697 1698 1699 1700 1701 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ