My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka wrote:tylko kurde ciekawe kiedy (pewnie wtedy nie serduszkowaliśmy) foook
a teraz moj jedzie na 4 miesiące do pracy i bedzie się widzieć co drugi weekend i kiedy ja niby zajdę w ciąże?? hę
Edit chociaż od 2go do 5go miałaś przerwę w mierzeniu... coś tam sie mogło zadziaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 17:50
-
a no miałam przerwę w mierzeniu to była sobota i niedziela, a pt czyi dzien wczesniej mialam usg i gin powiedział, że wszystkie pęcherzyki poniżej 1 cm, więc w 2 dni nie zdążyłyby urosnąć
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heja... Anuś tulam, też kciuki trzymałam za ciebie dzisiaj ;/
Ja po pracy nawet sie z netem nie laczylam, bo wzielamw garsc lopate i poszlam wrzosy wkopywac do ogrodu. Potem podwiazalam pomidorki i winobluszcz, napelnilam donice nowa ziemia i zasialam salate i musztardowcaDlubie juz drugi dzien na ogrodzie a konca nie widac. Zaleglosci mam po urlopie...
-
Hej Dziewczyny!
Wiem, ze zaledwie pare dni temu dalaczylam i nie zdazylysmy sie w sumie 'poznac'.. Zrobilam przed chwila test i sa dwie kreski!
Ale do konca w to nie moge uwierzyc. Jutro musze kupic jeszcze jeden test i powtorzyc tak na wszelki wypadek- moze wtedy uwierze
Organizm mnie chyba jednak nie zrobil w balona i wszystkie objawy byly prawdziwe.. Wiem tez, ze tamto smieszne odczucie to najprawdopodobniej bylo zagniezdzenie bo pasuje terminowo.
Zycze wszystkim z Was, zebyscie jak najszybciej rowniez zobaczyly dwie kreski!
Glowy do gory i myslec pozytywnie!Krokodylica, Nieukowa, konwalianka, Blondik, Tamka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Aaaa..Kuwaaaa.. nie no cholera jasna .. jakies walniete to labolatorium Anuska ..tulam nie dosc ze kazali tyle czekac to jeszcze po taki wynik ;/ fuck ;/ idz złóż reklamacje ;/