My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Alorrene13 wrote:Ooo tu też pasuję. 29 lat i widać 30 na horyzoncie w 2015. A tu dopiero 1wsze bejbi w planach. Trzymajcie kciuki
ovu jakos za 2 dni jesli wierzyc wykresowi.
Witamy serdecznie
Anuśka bardzo mi przykro z powodu wyniku.
Złotowłosa a Tobie już nieśmiało gratuluję.
Ja już spakowana do szpitala i siedzę w wyrku. Niestety coś czuję że ta noc nie będzie lekka. -
Krokodylica wrote:Witamy serdecznie
Anuśka bardzo mi przykro z powodu wyniku.
Złotowłosa a Tobie już nieśmiało gratuluję.
Ja już spakowana do szpitala i siedzę w wyrku. Niestety coś czuję że ta noc nie będzie lekka.
Kroko kochana, trzymam mocno kciuki. Niech Cię odżywiają. Czekam na lepsze wiesci
******************************GANG18+***************************** -
nieukowa, tez miałam takie ambicje przy Tymku..ale na tym się skończyło
złotowłosa - to gratulować
zgredka - dlatego, że wszyscy przybici..
a ja przerobiłam 5kg pomidorów na przecier.. zapach mnie dobija, od 2h mi się zanosi na wymioty i nic.. dobija mnie to!
kroko - trzymaj się, jutro Ci pomogąWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 21:56
-
Hej laski
padam ze zmeczenia, Pisalyscie, ze mam sie oszczedzac a ja dzisiaj poszlam na 7:45 do pracy i wlasnie wrocilam. Padam, a jeszcze musze powtorzyc prezentajce choc raz.
Mam wizyte u ginekologa na piatek. Brzuch mnie boli a cycki jeszcze bardziej. -
kroko, trzymaj sie dzielnie. mam nadzieje ze szybko postawia Cie na nogi i worcicie z groszkiem do domku.
baaardzo wspolczuje....ja to pewnie juz dawno bym byla w szpitalusmieje sie do meza, ze jak tylko bedzie gorzej ma mie zawiezc
Konwalianka, to witam w klubie. mi sie na wymioty zanosi i zanosi i nic. dzis znow wzielam tab. bo nie dalam radyprzez co mam wyrzuty sumienia....ale zapewniaja tutaj, ze bezpieczne.
Anuska, bardzo mi przykro
Kotka, to trzymam kciuki za piatkowa wizyte
ja musze niedlugo zadzownic i umowic sie na usg w 12 tc....jak ja juz sie doczekac nie moge!!! w tej ciazy mam bardzo realistyczne sny!! bardzo!!! dzis np. snilo mi sie, ze bylam na usg i dzidzius najpierw byl malusi, jak np. w 6 tc (a to juz byl 12 czy 13 tc) i lekarz nie mogl serducha zobaczyc...po chwili dojrzal a dziecko nagle bylo spore i malachlo i kopalolekarz powiedzial, ze dziewczynka. maz zachwycony...ja zaskocozna (bo moje przeczucie mi mowi ze bedzie Gustaw) pobiegl rodzinie swojej powiedziec, a tesciowa z siostra malza focha strzelily ze hohoho
sen o usg pewnei dlatego, ze ostatnio sie baaardzo martwie czy wszystko okale foch tesciowej? nie wiem czemu ona mi sie snila
jutro dzieciaki ida do przedszkola, a ja pewnie bede sie stresowac przez kolejne tyg. czy tej ospy nie przyniosa do domu. dla nich super, gdyby teraz zachorowali, ale ja nie chce... -
nick nieaktualnyHej wieczorową porą. Ból brzucha i wstrętne wzdęcia na razie (odpukać) przeszły. Ale co się okazuje może to być okołoowulacyjne. Dzisiaj gadałam z mamą ona tez czasami przy owulkach tak miała; braciaka dziewczyna to samo. Na necie tez czytałam o takich przypadkach. No zobaczymy.
-
Dzieki Dziewczyny
PsotkaKotka wlasnie sie zastanawialam jak to sie dokladnie liczy.. to bedzie kwiecien czy raczej maj?? Do zaplodnienia najprawdopodobniej doszlo okolo 2-3 sierpnia.. hmmm
Jeszcze sie nie zapisuje. Musze jutro kupic drugi test tak dla pewnosci a jak bede w PL na poczatku wrzesnia pojde do gina. Tu w Anglii chyba mnie nawet nie przyjma z taka wczesna ciaza.