My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
LaRa wrote:Jestem, jestem hihi
Wszystko w porządku, wczesna ciąża, wg. Gin 3-4 tydzień, z wyników sie ucieszyła ze super, i co najważniejsze....... Widziałam kropka!!!!!!! Omg co za uczucie
Karta ciąży założona, skierowania na badania są i kolejna wizyta za miesiąc
Co do temp. kazała sie tym nie przejmować, mówi ze każdy jest inny i na temp nie ma reguły
Jak na razie wszystko ok, bez stresów
Fotkę kropka mam i nie zawaham sie go tu pokazać ale to pózniej bo nie wiem czy sama sobie poradzę z wklejeniem go
3-4 tydzien ciazy tak? hmm ja mialam owulke tydzien po tobie to moze u mnie nic madrego nie wjdzie na wizycie. ale i tak pojde bo nei wiem w koncu co z tym progesteronem.
Ogarniam chalupe. Zejdzie mi pewnei ze 2h a to tylko mieszkanie! Co bedzie jak bedziemy mieli dom??? Ja wysiadam -
tak, wg. gin 3-4 tydz i tak mam opisane zdjecie kropka
przedemna byla laska w 12 tyg. i na aparacie do usg bylo zdjecie jej dzidziulkaco za widok, pozatym w poczekalni ja sama, a reszta lasek z facetami heh
-
LaRa wrote:tak, wg. gin 3-4 tydz i tak mam opisane zdjecie kropka
przedemna byla laska w 12 tyg. i na aparacie do usg bylo zdjecie jej dzidziulkaco za widok, pozatym w poczekalni ja sama, a reszta lasek z facetami heh
A tam, ja tez ide sama.
Ja w sumie chce tylko, zeby mi gin ta ciaze potwierdzil, ale czy to sie uda? -
nick nieaktualny
-
Uda sie, uda
ja tez szlam z przekonaniem ze nic nie bedzie widac, ale mialam kilka pytan.
A tu nagle przy usg ginka mowi: " zobacz swojego kropka" haha a ja patrze i mowie ze "nic nie widze", no i mi pokazala
do tej pory nie moge ochlonac
bo niby test wyszedl +, beta tez dobrze, ale jednak potwierdzenie przez lekarza jest najwłaściwszeKotka 3mam kciuki zebyś i Ty zobaczyła kropka
-
Hej Kochane. Jakoś ostatnio mam mało czasu żeby do was zaglądać. Nadrobiłam dzisiejszy dzień i jedyne co pamiętam co miałam skomentować to leki KotkiPsotki że to nasza polska luteina, dlatego bierz nadal jak gin nakazał i nie przejmuj się ulotką. Ja dziś znowu do 20 w pracy. Nic mi się nie chce, no palić mi się chce i to by było na tyle.
******************************GANG18+***************************** -
justta wrote:Kotka a ty kiedy idziesz na wizytę?
Jutro 10:10.
Kurde, naczytalam sie wlasnie tematu o falszywie pozytywnych testach i se wkrecam teraz (a sama ten temat na ovu zalozylam)
Czy te testy moga byc falszywiepozytywne? Zrobilam z 3 roznych firm. Do tego boli mnie brzuch jak na okres i cycki tak ze ledwo chodze (z boku, az sie zastanawiam czy mi sie tam cos zlegonie dzieje). -
PsotkaKotka wrote:Jutro 10:10.
Kurde, naczytalam sie wlasnie tematu o falszywie pozytywnych testach i se wkrecam teraz (a sama ten temat na ovu zalozylam)
Czy te testy moga byc falszywiepozytywne? Zrobilam z 3 roznych firm. Do tego boli mnie brzuch jak na okres i cycki tak ze ledwo chodze (z boku, az sie zastanawiam czy mi sie tam cos zlegonie dzieje).
kotka ja tez jakos dzis sie zmartwiłam że cycki jakos przestały szczypac hahah jak zdjęłam stanik w domu to myslałam ze sie popłacze tak mnie z boków bolały i ciężkie sie zrobiły na maksa wsadziłam domowy sortowy ale czuje je nadal bolące nabrzmiałe tempka teraz 37,3 -
czesc dziewczynki
prosba strescicie mi troche
ostatnio non stop w pracy wczoraj zrobilismy pieszo 15 kmdzis zrobilam 120 samochodem
i tak ciagle
za to co dzien jemy kolacje na miescie i deserek
dzis kupilam spódniczke i bluzeczkea co sobiebede zalowac
Nieukowa lubi tę wiadomość