My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Arienna trzymam kciuki żeby się podniosła. Ja chciałbym żeby @ już przyszła żebym nowy cykl zaczęła, mmoże po @ zniknie mi to co mi się na czole zrobiło. Krostka obok krostki. Nawet jako nastolatka nigdy tak nie wyglądałam
******************************GANG18+***************************** -
ale sie ucieszylam bo moja kicia wrocila do 3,4 kg
spadala tak z 4,0 na 3,4 pozniej na 3,1 astepnie 2,8 i zaczelam sie martwic ze jednak chora a tydzien ja nie waylam apatrze dzis a ona ma 3,4Nieukowa lubi tę wiadomość
-
smarta wrote:ania, ja tam twierdzę że z powietrza
wiec to prawie 5 kg
-
ehh wiecie co moj maz chyba zaczal sie stresoac..nawet placka nie chce jesc
obiadu calego niezjadl ;/ -
Ehh wiecie co ...moja pryjaciolka mnie zaskoczyla powiedziala z chce dac na imie swojej córeczce Ania
-
Tak moja przyjaciolka wie o naszych problemach i powiedziala mi ze chcialaby zeby jej coreczka byla tak wytrwala jak ja i dlatego innego imienia nie rozwazala
choco lubi tę wiadomość
-
LaRA i jak powiedzialas rodzicom
Anuska my dzis zamiast rosolku pomidorowke
Anuśka lubi tę wiadomość
-
powiedzialam mamuskom tak: " chcialam Wam powiedziec, ze jak wszystko dobrze pojdzie to za 8 miesiecy nie bedziecie mialy w co rak wsadzic przez tego kropka"( i pokazalam zdjecie)
no i placz, gratulacje i rozmowy jak bardzo jest wazny pierwszy trymestr itp.
a dzis przy pozegnaniu z mama uslyszlam ze mam dbac o siebie i ze kocha mnie najmocniej na swiecieAnia_84, Anuśka lubią tę wiadomość
-
ojca nie mam (tzn mam/ale nie mam/nie istnieje dla mnie) gnojek zaczał zdradzac moja mame zaraz po slubie z jakas suką ;( zreszta mama byla juz ze mna w ciazy
a ze mama ma charakter, wiec wypieprzyla gnoja z domu i tyle ( w styczniu byl slub, w czerwcu juz po rozwodzie)
nie brakowalo mi go nigdy!!!
poznalam go w wieku 16 lat i nigdy wiecej nie chce go widziec
-
nigdy nie uslyszalam zlego slowa od mojej mamy na temat ojca, nigdy... dopiero jak sama sie z nim spotkalam i uslyszalam od tatuska ze "ładne dzieci robi" to myslslm ze gnojkowi dam w pysk normalnie...
bylo minelo... mezowi powiedzialam przed slubem ze niech sie dobrze zastanowi czy ja to ja bo nie chcialabym przezywac tego co moja mama