My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Nieukowa mam pytanko bo Ty cos w tych plemniorach jsiedzsz
czy kojarzysz moze czy jeli wychodzi ten dodatkowy chromosom 47 XXY to czy ta mutacja AZF na pewno nie wychodzi .. bo nie doslali nam tej mutacji genetyk mowil ze jak jest ta 47 XXY to napenwo AZF jest ok.. ale wiesz dopoki niemam tego na papierze to nieuwierze.. jak bylismyto mowil ze mu gdzies nie wlozyli do dokumentow ezgo wyniku i dlatego nam nie dali go ;/
Ania nie jest to chyba niemozliwe ale pewnie jak nieprawdopodobne ze w praktyce sie nie zdarza., tak sadze ale zapytaj lekarza bo to on ci powinhen wyjasnicAnia_84 lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Aniu, skoro tak to ten musi mnie zaskoczyć
co
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa wrote:Ania nie jest to chyba niemozliwe ale pewnie jak nieprawdopodobne ze w praktyce sie nie zdarza., tak sadze ale zapytaj lekarza bo to on ci powinhen wyjasnic
-
Czarnula87 wrote:Hej ho wieczorem. Witam sie w jakims takim niemrawym nastroju
-
nick nieaktualny
-
Ej Anuśka, a gdzie wykres? Nawet nie wiem kiedy mam sie teraz 2 krech u ciebie spodziewac
Czarnula, nie gadaj tak, beda kolejni potomkowie. Na bank.
A ja peklam psychicznie przed dobra kumpela. Nikt nie wie jak mi zle z tym ze nie mamy dzieci bo udaje twarda na codzien. Dzis jakos tak sie zlamalam i okazuje sie ze ona ma to samo, ale ani maz ani ona nie maja pracy i sie powstrzymuja przed probowaniem ale ledwo to znosza psychicznie. idziemy w nastepny weekend sie zalac ze smutku. wale ten cykl, i tak jest stracony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 20:36
-
Nieukowa.. ehh powiem ci ze my probowalismy tez nic nikomu nie mowic..ale peklismy njbardziej po tym drugim badaniu ..
-
Nieukowa wrote:ja myslalam ze to miecho i kostka masla
ale sie przyjrzalam i stwierdzilam ze jddnak apetyczne tylko foto ciemne
hihih
ale jest pycha
-
niestety to z czasem wyplywa... i to w najmniej odpowiednim momencie..dlatego my od poczatku prawie mowimy ze jest problem
-
Kazdej z nas sa potrzebne takie dni kiedy sie wygadamy przed kims
a pzniej wracamy do normalnego funkcjonowania
zaciskamy zady i do prozdu
Nieukowa lubi tę wiadomość