My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
o to to
niestety dziś na kacu przechodzę samą siebie, zżarłam biała czekolade (czyli największy syf), potem ciastko, pomiędzy kanapkę z konserwowym i znowu popchnęła ciastko ogórem..
jutro z rana będzie ciężko na tronie -
zgredka wrote:o to to
niestety dziś na kacu przechodzę samą siebie, zżarłam biała czekolade (czyli największy syf), potem ciastko, pomiędzy kanapkę z konserwowym i znowu popchnęła ciastko ogórem..
jutro z rana będzie ciężko na troniezgredka lubi tę wiadomość
-
choco wrote:A mnie sutki bolą
to może być od Dupka?
-
nick nieaktualny
-
No mnie bolą właśnie od czwartku po południu, a rano wziełam pierwszą tabletkę. Żeby było weselej wczoraj wieczorem patrzę że mam nieparzystą ilość tabletek, myślałam że zapomniałam wziąć jednej, ale myślę niemożliwe, przeliczyłam i się okazało że musiałam któregoś dnia wziąć dwa razy.**********************Gang 18+***********************
-
Choco no o bylas na haju niezlym
mi lekarz mowil ze przy dupku mozna przytyc i zebym uwazala ..
moja kolezanka np przy dupku miala inny romz stanika za kazdym razem -
Nieukowa wrote:Ej Anuśka, a gdzie wykres? Nawet nie wiem kiedy mam sie teraz 2 krech u ciebie spodziewac
Mam dość tego stresu...
Ania_84, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nie no Morswin ?? to piekne zwierze
ich waga to 45-60 kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 21:39
choco lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:U mnie Kochana niczego się nie spodziewaj w tym cyklu. Skupiam się na ząbkach teraz, nie mierzę tempki nie sprawdzam szyjki, nic nie robię, w dupie mam
Mam dość tego stresu...
mamuska musi miec piekny usmiech
mi zostal jeden zab to usuniecia .. bo mam go lamanego i tylko przeszkadza ;/
i jedna osemka do oczyszczenia -
Ania_84 wrote:bardzo dobra decyzja
mamuska musi miec piekny usmiech
mi zostal jeden zab to usuniecia .. bo mam go lamanego i tylko przeszkadza ;/
i jedna osemka do oczyszczeniaBoli jak cholera
Całe szczęście że mogę tą koronkę nakładać na zęba to jestem w stanie cokolwiek jeść
-
ojjj no to ładnie cie zalatwil ;/ mojego tolepiej usunac bo martwy juz zlamany i bedzie tylko siedliskiem bakterii ;/
a nie da se go nadbudowac skoro nie jest martwy ?? -
Ania_84 wrote:ojjj no to ładnie cie zalatwil ;/ mojego tolepiej usunac bo martwy juz zlamany i bedzie tylko siedliskiem bakterii ;/
a nie da se go nadbudowac skoro nie jest martwy ??A moja dentystka siedzi w Grecji i dopiero 8 września wróci do pracy
-
no to jak juz zaczal obumierac to niestety raczej nie beda go odbudowywac..ale niech sie zastanowia nad sztywtem moj misiu a zrobionego i zdaje mu o egzamin