My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:no to jak juz zaczal obumierac to niestety raczej nie beda go odbudowywac..ale niech sie zastanowia nad sztywtem moj misiu a zrobionego i zdaje mu o egzamin
Ale dokładnie wyceni mi właśnie 8mego jak wróci.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No właśnie o jakichś takich rozwiązaniach ta dentystka mówiła. Na oko mi wyceniała ile będzie kosztowała naprawa tego co poprzednik popsuł no i wyszło ok kilka tysi, żebym miała spokój i ładne trwałe zęby
Ale dokładnie wyceni mi właśnie 8mego jak wróci.
bo sztyft o kwota okolo 300 zl
-
nick nieaktualnyDzień dobry po nieprzespanej nocy ......
nerwy związane z teściami, ich knowania i gierki, kłamstwa itp. i przepłakałam pół nocy.......po prostu mam dość tych ludzi.....
no zgredka zrobiłaś test? jak dobrze zrozumiałam???
Biedra no ale temp nie spadła "drastycznie" tylko troszeczkę....ja bym to nazwała "lekkie wahnięcie"....
ps. witam nowe koleżanki
Kroko mam nadzieję, że dzisiaj już w domku będziesz odpoczywać...
Zakochana lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Dzień dobry po nieprzespanej nocy ......
nerwy związane z teściami, ich knowania i gierki, kłamstwa itp. i przepłakałam pół nocy.......po prostu mam dość tych ludzi.....
no zgredka zrobiłaś test? jak dobrze zrozumiałam???
Biedra no ale temp nie spadła "drastycznie" tylko troszeczkę....ja bym to nazwała "lekkie wahnięcie"....
ps. witam nowe koleżanki
Kroko mam nadzieję, że dzisiaj już w domku będziesz odpoczywać...
nio ty zawsze umiesz poprawic humor ale ja już nie wierze -
zgredka wrote:Jest mega gruba jedna i bardzo slabiusia deuga, moze przy negatywie tak sie pojawia po robocie nabede inny a nie z netu gowno jakies
kochana ja tez miałam mega blada i Zuza jest wiec spokojnie powtórz go pojutrze albo smigaj na beteMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:na fotosik.pl tam fotę wrzucasz, a potem linka dla nas:)
Biedra poczekajmy....ja tak miałam, takie spadki i wzrosty prawie przez 18dni co kilka dni, aż do testu....na razie czekamy ok?
czekamy wyjścia nie mamyjuż wcześniej niż w środe testu nie zrobie słowo harcerki
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:czekamy wyjścia nie mamy
już wcześniej niż w środe testu nie zrobie słowo harcerki
grzeczna dziewczynka
a co do mulenia, to ostatnio myślałam "że umrę" po pączku - świeży z piekarni ( w której wiem, że nie smażą na starym oleju) - bach mulenie, ściski w żołądku i pół dnia przeleżałam, teraz pączkom mówię NIE.......
ja już po śniadanku, ale zmęczona jestem, oczka się zamykają, pewnie jeszcze główkę do podusi za chwilkę "przyłożę"....może uda się zdrzemnąć....
-
Malenq wrote:grzeczna dziewczynka
a co do mulenia, to ostatnio myślałam "że umrę" po pączku - świeży z piekarni ( w której wiem, że nie smażą na starym oleju) - bach mulenie, ściski w żołądku i pół dnia przeleżałam, teraz pączkom mówię NIE.......
ja już po śniadanku, ale zmęczona jestem, oczka się zamykają, pewnie jeszcze główkę do podusi za chwilkę "przyłożę"....może uda się zdrzemnąć....
wiesz co ja z reguły nie jadam drożdżówek a tak mnie wzieło i co mam za swoje
a pączki są cieżkie wiec mógł nawet świeżutki na flaczu siąść -
Witam, u mnie już jesień.
Zgredka to można gratulować czy mamy czekać na drugi test?
Malenq nie stresuj się teściami, odeśpij sobie zarwaną nocke i już nie płacz. Dzidzia nie lubi jak płaczesz.
Biedrona bez paniki. Jak będziesz przerzywać każde poł stopnia wachnięcia to wrzodów żołądka się nabawisz. Teraz już i tak nic nie zmienisz. Wdech, wydech i czekamy do środy.
Aniu życzę smacznej czekoladowej kawkiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 07:23
Malenq lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************