My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka wrote:Czekajcie na drugi, w robocie nie mam netu wiec walczylam z fotosikiem na komorce ale poleglam po 16 sie odezwe z drugim testem.. jol
okale super mam nadzieje ze bedzie już mocniejszy
i nie bedziesz miec wątpliwości
-
No no Zgredka chyba będziemy Ci gratulować
Ale na razie cicho siedzę, czekam na drugi
Malenq co tam Ci teściowie odwalają? Łopatą ich albo widłami pogonić, w ostateczności patelniąNie wiedzą że ciężarnej się nie wkurza???
Kroko czy Ty już wyszłaś z tego szpitala? Bo jakoś Cię tu nie widzę ostatnio... Biedroneczka u Ciebie chyba też w środę druga kreska będzie bo tak sypiesz zachciankami aż miło -
Anuśka wrote:No no Zgredka chyba będziemy Ci gratulować
Ale na razie cicho siedzę, czekam na drugi
Malenq co tam Ci teściowie odwalają? Łopatą ich albo widłami pogonić, w ostateczności patelniąNie wiedzą że ciężarnej się nie wkurza???
Kroko czy Ty już wyszłaś z tego szpitala? Bo jakoś Cię tu nie widzę ostatnio... Biedroneczka u Ciebie chyba też w środę druga kreska będzie bo tak sypiesz zachciankami aż miło
e coś ty Anuska dotrzymam ci towarzystwa raczej we wrzesniu
Kroko dziś ma wyjść ze szpitalaAnuśka lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki
z soboty na niedziele wylądowalam na nocnej pomocy lekarskiej..okazało sie jak myslalam Angina
(3 raz w ciagu 4 miesiecy) Ta klimatyzacja mnie wykonczy. Dostalam antybiotyk na 10 dni "Duomox",przeciwbólowy "Apo-Napro" (bralam tylko jedna tabletke bo ból odrazu ustąpił), Orofar Max,oraz witamine C. Martwie sie czy ten antybiotyk nie przeszkodzi w zajsciu w ciaze ...Gdy zaczelam go brac bylam 4 dzien po owu. Mialam nadzieje ze w tym miesiacu sie uda a teraz sie martwie
Zakochana -
cześć kochane..
zgredka - ha! ale cudnie.. skoro jest cień, to nie ma co ściemniać..już nie zniknie.. ale niech będzie..poczekam z gratulacjami do popołudnia.. o której wracasz?
Dronka - spokojnie.. ja też miałam spadki..naprawdę to jak wróżenie z fusów, tylko cierpliwość Cię/ nas uratuje..
Anuśka współczuję z tymi zębami..ja też noszę relikty przeszłości i także mam martwego zęba, do tego 1-kę! ale nie mam 2 zębów obok siebie i niestety.. tutaj dziąsło tak mi się obniżyło, że nie da sie wstawić koronki, więc słabo to wygląda (na szczęście to 5 i 6-tka) ;/
Malenq a co sie stało z teściami, ze za skórę Ci zaleźli? znowu się nie popisali? nie denerwuj się, nie warto
u nas nocka w domu.. męcząca, Tymek się kilka razy budził, więc obok mojego wstawania na siku, wyszło, ze od 23 do 6 rano wstałam 6 razy.. jestem oczywiście rześka jak dzisiejszy poranekna szczęscie jeszcze nikt mi nie zrąbał humoru, więc jestem pełna nadziei
miłego dnia dziewczynki!
...................................................
edit:
zakochana- mogłaś powiedzieć lekarzowi, że starsz się o dziecko.. ja tak mówiłam odkąd zaczęłam starania, a że trwały one 12 cykli, to inna broszka..w każdym razie lekarz dawał mi leki potencjalnie nieszkodliwe dla początkowych etapów rozwoju.. duomox jest dość mocny, ale może na etapie samego zapłodnienia i dążenia komórki do macicy nie będzie miał wpływu, trzymam kciuki aby się udało!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 08:15
-
Zakochana musisz poczekac niestety tak czasem bywa nie mam pojecia czy antybiotyk ma wpływa moim zdaniem moze mieć
Konwalijko ale ja już wiem ze nic w tym cyklu nie bedziewiec strama sie spokojnie podchodzic do tego wszystkiego
spróbujemy jeszcze jeden cykl a potem pójde po cleo najwyżej
Zakochana, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonwalia to życzę aby ten cały dzień był cudowny....
Groszku, na teściach "wrażenia" nie robi, że jestem w ciąży - im to "lata".....
ech szkoda gadać.....
Dronka będzie dobrze:)
Zakochana nie wiem jak to jest.... ale jak masz "zajść" to zajdziesz:)
Zgredko to czekamy do 16stej:) -
Biedroneczka83 wrote:Zakochana musisz poczekac niestety tak czasem bywa nie mam pojecia czy antybiotyk ma wpływa moim zdaniem moze mieć
Konwalijko ale ja już wiem ze nic w tym cyklu nie bedziewiec strama sie spokojnie podchodzic do tego wszystkiego
spróbujemy jeszcze jeden cykl a potem pójde po cleo najwyżej
Też mi sie tak wydaje chcoiaz jak bralam w kwietniu i lipcu Augmentin to lekarz mówil ze nie zaszkodzi.Zakochana -
Zakochana wrote:Dziękuje
Ja mialam owu jak mi wykazalo na wykresie 19 dlatego pytam,jakos te dni powoli lecą,najchetniej to juz bym poleciala do apteki
hehe wiem co czujesz ja wczoraj zrobiłam fal start a dziś temp mi sie obniżyła i juz mnie wczoraj dół złapał ale czekam aż @ bedzie wtedy bedzie jasnośćZakochana lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:hehe wiem co czujesz ja wczoraj zrobiłam fal start a dziś temp mi sie obniżyła i juz mnie wczoraj dół złapał ale czekam aż @ bedzie wtedy bedzie jasność
Najgorsze te czekanie...te dni to jak wiecznośc,trzymam kciuki zeby u Ciebie jednak nie bylo @Zakochana -
Zakochana, akurat agumentin podaje się kobietą w ciaży i noworodkom nawet (mój syn dostał w 5 tygodniu życia), to jeden z najbardziej łagodnych antybiotyków, ale równie skuteczny.. oczywiście, jak każdy lek może mieć wpływ na cykl..ale człowiek nie jest tego do końca przewidzieć
aa i z tą owulką wg ovu to też trzeba sceptycznie podchodzić.. tylko monitoring jest w stanie ją potwierdzić..a 100% pewności daje ciąża:)
Dronka, to wspieram.. wolę abyś się kochana miło zaskoczyła niż rozczarowała
Malenq niektórzy tak mają.. nie zwracaj na nich uwagi, choć wiem, że przykro jest okropnieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 08:26
Zakochana lubi tę wiadomość