X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko już pije meliske :) i postanoweienie mam miezryc tylko do 4 dni po owu w nastepnym cyklu :)

Malenq lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekajcie na drugi, w robocie nie mam netu wiec walczylam z fotosikiem na komorce ale poleglam po 16 sie odezwe z drugim testem.. jol :)

Malenq lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Czekajcie na drugi, w robocie nie mam netu wiec walczylam z fotosikiem na komorce ale poleglam po 16 sie odezwe z drugim testem.. jol :)

ok :) ale super mam nadzieje ze bedzie już mocniejszy :) i nie bedziesz miec wątpliwości

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no Zgredka chyba będziemy Ci gratulować :) Ale na razie cicho siedzę, czekam na drugi :)
    Malenq co tam Ci teściowie odwalają? Łopatą ich albo widłami pogonić, w ostateczności patelnią ;) Nie wiedzą że ciężarnej się nie wkurza???
    Kroko czy Ty już wyszłaś z tego szpitala? Bo jakoś Cię tu nie widzę ostatnio... Biedroneczka u Ciebie chyba też w środę druga kreska będzie bo tak sypiesz zachciankami aż miło :)

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No no Zgredka chyba będziemy Ci gratulować :) Ale na razie cicho siedzę, czekam na drugi :)
    Malenq co tam Ci teściowie odwalają? Łopatą ich albo widłami pogonić, w ostateczności patelnią ;) Nie wiedzą że ciężarnej się nie wkurza???
    Kroko czy Ty już wyszłaś z tego szpitala? Bo jakoś Cię tu nie widzę ostatnio... Biedroneczka u Ciebie chyba też w środę druga kreska będzie bo tak sypiesz zachciankami aż miło :)

e coś ty Anuska dotrzymam ci towarzystwa raczej we wrzesniu :P
    Kroko dziś ma wyjść ze szpitala

Anuśka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Zakochana Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki :) z soboty na niedziele wylądowalam na nocnej pomocy lekarskiej..okazało sie jak myslalam Angina :( (3 raz w ciagu 4 miesiecy) Ta klimatyzacja mnie wykonczy. Dostalam antybiotyk na 10 dni "Duomox",przeciwbólowy "Apo-Napro" (bralam tylko jedna tabletke bo ból odrazu ustąpił), Orofar Max,oraz witamine C. Martwie sie czy ten antybiotyk nie przeszkodzi w zajsciu w ciaze ...Gdy zaczelam go brac bylam 4 dzien po owu. Mialam nadzieje ze w tym miesiacu sie uda a teraz sie martwie :(

Zakochana
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane..

zgredka - ha! ale cudnie.. skoro jest cień, to nie ma co ściemniać..już nie zniknie.. ale niech będzie..poczekam z gratulacjami do popołudnia.. o której wracasz? :)

Dronka - spokojnie.. ja też miałam spadki..naprawdę to jak wróżenie z fusów, tylko cierpliwość Cię/ nas uratuje..

Anuśka współczuję z tymi zębami..ja też noszę relikty przeszłości i także mam martwego zęba, do tego 1-kę! ale nie mam 2 zębów obok siebie i niestety.. tutaj dziąsło tak mi się obniżyło, że nie da sie wstawić koronki, więc słabo to wygląda (na szczęście to 5 i 6-tka) ;/

Malenq a co sie stało z teściami, ze za skórę Ci zaleźli? znowu się nie popisali? nie denerwuj się, nie warto

u nas nocka w domu.. męcząca, Tymek się kilka razy budził, więc obok mojego wstawania na siku, wyszło, ze od 23 do 6 rano wstałam 6 razy.. jestem oczywiście rześka jak dzisiejszy poranek :P na szczęscie jeszcze nikt mi nie zrąbał humoru, więc jestem pełna nadziei :)

miłego dnia dziewczynki!

...................................................
    edit:
    zakochana- mogłaś powiedzieć lekarzowi, że starsz się o dziecko.. ja tak mówiłam odkąd zaczęłam starania, a że trwały one 12 cykli, to inna broszka..w każdym razie lekarz dawał mi leki potencjalnie nieszkodliwe dla początkowych etapów rozwoju.. duomox jest dość mocny, ale może na etapie samego zapłodnienia i dążenia komórki do macicy nie będzie miał wpływu, trzymam kciuki aby się udało!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 08:15

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Zakochana Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Jest mega gruba jedna i bardzo slabiusia deuga, moze przy negatywie tak sie pojawia po robocie nabede inny a nie z netu gowno jakies

Hej,przepraszam napiszesz po jakim czasie robilas test ? :)

Zakochana

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakochana musisz poczekac niestety tak czasem bywa nie mam pojecia czy antybiotyk ma wpływa moim zdaniem moze mieć

Konwalijko ale ja już wiem ze nic w tym cyklu nie bedzie :) wiec strama sie spokojnie podchodzic do tego wszystkiego :) spróbujemy jeszcze jeden cykl a potem pójde po cleo najwyżej

Zakochana, konwalianka lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia to życzę aby ten cały dzień był cudowny....

Groszku, na teściach "wrażenia" nie robi, że jestem w ciąży - im to "lata".....
    ech szkoda gadać.....

Dronka będzie dobrze:)

Zakochana nie wiem jak to jest.... ale jak masz "zajść" to zajdziesz:)

Zgredko to czekamy do 16stej:)

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakochana wrote:
    Hej,przepraszam napiszesz po jakim czasie robilas test ? :)

Ggredka ma 13 dpo i 43 dzień cyklu póżno owulke miała

Zakochana lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio Zgredka jak wrócę z pracy czekam na dobre wieści

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Zakochana Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Zakochana musisz poczekac niestety tak czasem bywa nie mam pojecia czy antybiotyk ma wpływa moim zdaniem moze mieć

Konwalijko ale ja już wiem ze nic w tym cyklu nie bedzie :) wiec strama sie spokojnie podchodzic do tego wszystkiego :) spróbujemy jeszcze jeden cykl a potem pójde po cleo najwyżej

Też mi sie tak wydaje chcoiaz jak bralam w kwietniu i lipcu Augmentin to lekarz mówil ze nie zaszkodzi.

Zakochana

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaszkodzic nie zaszkodzi raczej ale moze zaburzyć cykl

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Zakochana Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Ggredka ma 13 dpo i 43 dzień cyklu póżno owulke miała

Dziękuje :) Ja mialam owu jak mi wykazalo na wykresie 19 dlatego pytam,jakos te dni powoli lecą,najchetniej to juz bym poleciala do apteki

Zakochana
  • Zakochana Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    zaszkodzic nie zaszkodzi raczej ale moze zaburzyć cykl

Po antybiotyku w kwietniu to w kolejnym miesiacu @ spoznil mi sie 8 dni,juz myślałam ze sie udalo,robilam ze 4 testy a tu nic :/

Zakochana

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakochana wrote:
    Dziękuje :) Ja mialam owu jak mi wykazalo na wykresie 19 dlatego pytam,jakos te dni powoli lecą,najchetniej to juz bym poleciala do apteki

hehe wiem co czujesz ja wczoraj zrobiłam fal start a dziś temp mi sie obniżyła i juz mnie wczoraj dół złapał ale czekam aż @ bedzie wtedy bedzie jasność

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Zakochana Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    hehe wiem co czujesz ja wczoraj zrobiłam fal start a dziś temp mi sie obniżyła i juz mnie wczoraj dół złapał ale czekam aż @ bedzie wtedy bedzie jasność

Najgorsze te czekanie...te dni to jak wiecznośc,trzymam kciuki zeby u Ciebie jednak nie bylo @ :)

Zakochana
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakochana, akurat agumentin podaje się kobietą w ciaży i noworodkom nawet (mój syn dostał w 5 tygodniu życia), to jeden z najbardziej łagodnych antybiotyków, ale równie skuteczny.. oczywiście, jak każdy lek może mieć wpływ na cykl..ale człowiek nie jest tego do końca przewidzieć :)
    aa i z tą owulką wg ovu to też trzeba sceptycznie podchodzić.. tylko monitoring jest w stanie ją potwierdzić..a 100% pewności daje ciąża:)

Dronka, to wspieram.. wolę abyś się kochana miło zaskoczyła niż rozczarowała :D

Malenq niektórzy tak mają.. nie zwracaj na nich uwagi, choć wiem, że przykro jest okropnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 08:26

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijko ja też bym tak chciała :)
    przestał mnie całkiemboleć brzuch ale zaczeło kłuc aż do nogi promeniuje z prawej strony zobaczymy czyli tylko te cycki mi zostały hehe yak od pachy u góry bola jak dotkne :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1739 1740 1741 1742 1743 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ