My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
zakochana spokojnie .. u nas na plotach Ruda byla pewna ze nie jest w ciazy i wzieła anybiotyk ...i co niedawno urodila synka zdrowiutkiego
okazalo sie ze to byl jej cykl
60 cm 4310 wagi
mi antybiotyk jedyne co to wydluzyl cykl ;/ i z 19 d zrobil sie 28 dc owulkiZakochana lubi tę wiadomość
-
witam,nie leczyłam się,badania mialam robione wszystkie niby ok,mąż też miał i też ok,nie wiadomo jaka przyczyna jest,już powoli zaczełam się godzić że jednak nie bedziemy mieli dzieci,a tu jednak ciąża potem poronienie i teraz znowu zaczelam sie starać bo stwierdzilam ze jest jakas iskierka nadziei
-
Ania_84 wrote:zakochana spokojnie .. u nas na plotach Ruda byla pewna ze nie jest w ciazy i wzieła anybiotyk ...i co niedawno urodila synka zdrowiutkiego
okazalo sie ze to byl jej cykl
60 cm 4310 wagi
mi antybiotyk jedyne co to wydluzyl cykl ;/ i z 19 d zrobil sie 28 dc owulki
Z córką udalo sie w 4 cykluTeraz to juz kawał pannicy,idzie do 5 klasy
Ania_84 lubi tę wiadomość
Zakochana -
Kasica ..to skoro jestescie zdrowi to moze wlasnie zrobic e to co napisalas .. nim zaszlas w ciaze .. z tego co rozumiem wyluzowaliscie..wiem glupie slowo ktorego nikt nie lubi
skoro zaszlas w ciaze tzn ze uda sie tylko jest to kwestia czasu i psychiki
trzymam kciuki
Biedroneczka - ty mi tu ne fikaj ze masz jakis sadek bo taki spadek to ne pspadek
racje mialam ze zgredka ;P mowie ci jescze jej bizniaki wywrozehihih
-
kasica49 wrote:witam,nie leczyłam się,badania mialam robione wszystkie niby ok,mąż też miał i też ok,nie wiadomo jaka przyczyna jest,już powoli zaczełam się godzić że jednak nie bedziemy mieli dzieci,a tu jednak ciąża potem poronienie i teraz znowu zaczelam sie starać bo stwierdzilam ze jest jakas iskierka nadzieiZakochana
-
Ania_84 wrote:Kasica ..to skoro jestescie zdrowi to moze wlasnie zrobic e to co napisalas .. nim zaszlas w ciaze .. z tego co rozumiem wyluzowaliscie..wiem glupie slowo ktorego nikt nie lubi
trzymam kciuki
Biedroneczka - ty mi tu ne fikaj ze masz jakis sadek bo taki spadek to ne pspadek
Hoho Ty uwazaj
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Kasica ..to skoro jestescie zdrowi to moze wlasnie zrobic e to co napisalas .. nim zaszlas w ciaze .. z tego co rozumiem wyluzowaliscie..wiem glupie slowo ktorego nikt nie lubi
trzymam kciuki
Ania chyba bym przyjechała do ciebie i cie wycałowała hehehe jakbyś i w moim przypadku racje miałatylko teraz to ja sie poprostu boje test robić
a na bete kasa sie wyczerpała bo mialiemy ostatnio troszke wydatków i nawet te 20zł jest na wage złota w tej chwili -
Zakochana wrote:Z córką udalo sie w 4 cyklu
Teraz to juz kawał pannicy,idzie do 5 klasy
Zakochana lubi tę wiadomość
-
Zgredka sie przestraszyla blizniakow
hihi
no co Ty za jednym razem dwojeczka i jeszcze parka..to juz miodzio
Biedroneczko.. szkoda kasiorki (lepiej je wydaj poznije na pierwsze skarpetki) poczekaj juz te 3 dni -
zakochana, z tego co pisała kasica, to po 10 latach udało sie zajsć w ciażę ale ją stracili
..........................
ja będąc I raz w ciąży chciałam bliźnięta..teraz już mniej, ale jakby były to by były..więc zgredka nie pękaj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 08:52
-
Ania_84 wrote:Zgredka sie przestraszyla blizniakow
hihi
no co Ty za jednym razem dwojeczka i jeszcze parka..to juz miodzio
Biedroneczko.. szkoda kasiorki (lepiej je wydaj poznije na pierwsze skarpetki) poczekaj juz te 3 dni
tak tak czekam w środe jak nie przyjdzie do w czwartek sikam na test -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny