My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nie raz trzeba sie oderwac od osoby "toksycznej" zeby wyjsc dobrze
u nas n moj tata był alkoholikiem..moze nie tak bardzo ale byl.. fakt nie moge powiedziec bo po zatym to zloty czlowiek.. i chyba tylko dlaego moja mama nigdy go nie zostaila..
co tez dobrze sie skonczylo
tata przestal pic ..ale mimo iz pil to i tak go kocham ponad zycie ... i wiem ak duzo dal mi i mamie milosci -
Ja miłości od ojca nie doświadczyłam nigdy w żaden sposób, żaden ... Wręcz była sytuacja ze kazał mi oddać 6 tys alimentów za 2 lata bo nie wiedział biedny, ze miedzy LO a studiami chodziłam do 2 letniego studium policealnego. Jak mu przedstawiłam dokumenty to sie odczepil...
-
Ale dobra, koniec smutków
Powiedzcie mi czy zawroty głowy i ciagle zmęczenie to norma??? Bo już mnie to przeraża, a i w piersi mnie coś podszczypuje czasami, nie mówiąc o bólach @ -
mówie ci spokojnie oneee rosssna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 19:48
LaRa lubi tę wiadomość
-
Zgredka spoko luz ja bym sie zsmiala jakbys do neigo za 3 dn pisala ze bedzie tata
u mojej przyjaciolki tak bylo
bedronka ty mi tu z wieczorna tempka nie wyskakuj czytalama u ciebie w notkach ze jest 37,3 wiec spoko luzz -
No Biedro póki co boli meni brzucho na okres, cycki nie bolą (a wymyśliłam sobie kiedyś, że to bedzie mój objaw ciąży) tempka dziś niby wysoka, ale pewnie z powodu wczorajszej imprezy i krótkim snem
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:No Biedro póki co boli meni brzucho na okres, cycki nie bolą (a wymyśliłam sobie kiedyś, że to bedzie mój objaw ciąży) tempka dziś niby wysoka, ale pewnie z powodu wczorajszej imprezy i krótkim snem
jedziemy na jednym wózku kochanazgredka lubi tę wiadomość