My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja nie wrozylam sobei ale kiedys zaczepila mnie cyganka powiedziala ze bede maial meza bruneta wysokiego - tak jest
i ze bedziemy meili najpierw 2 chlopacow a pozniej po welu latch dziewczynkehehe no coz zobaczymy
-
ehh niech bedzie tylko jedno i zdrowe
hoc ja wolalabym miec dwojke dzieci
sam jestem jedynaczka i wiem ze to wcale fajne nie jest
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ehh niech bedzie tylko jedno i zdrowe
hoc ja wolalabym miec dwojke dzieci
sam jestem jedynaczka i wiem ze to wcale fajne nie jest
Choc tez chcialbym miec dwoje, bo mam rodzenstwo i wiem, jak dobrze jest ich miec.
-
nick nieaktualny
-
nio jestem obiadek zjedzony a mnie cały czas jajniki i podbrzusze boli
kłuje na zmiane
zastanawiam sie czy nasze igraszki na to nie wpłynęły :p
i hmm moze ten mój spadek 3 dni po to jednak było co innego niz tylko spadek
małż mi humor kawusią dobrą poprawia własnie
witam nową kolezankęAnia_84, Blondik lubią tę wiadomość
-
Biedroneczko moze fasolcia se rozpycha stad to kucie
trzbea poczekac juz niedlugo wsztsko sie wyjasni
-
Niunia nie mozesz tak do tego podchodzic.. wiem ze bardzo chcesz zeby to bylo jednak to .. ale trzeba tohe sie uzbroic w cierpliwosc..a stresemi placzem na pewno sobie nie zrobisz na plus.. pamietaj zmarszczki szbciej wychodza.. bedziesz maial czerwone oczka i nos jak u pijaka
jeszcze 3 dni mniej wiecej i bedziesz wiedziec co i jakna pewno nic juz nie zmienisz ..bedze co ma byc .. wiemz e to nie latwe ale praktyczne podejscie .. to co mieliscie zrobic zrobiliscie
-
https://ovufriend.pl/wykres,ef99a2ebee7102f807496f70f41b6610.html
takie wykresy napawają mnie optymizmem
nio wiem ale teraz sama nie wiem czy to płacz na @ czy spowodowany fasolinką
bo jako takiego nerwa PMSa ni mam a na 4-5 dni przed już gryzłam i warczałam zawsze -
no wiec trzeba myslec pozytywnie
zrelaksuj sie
przytul do malza
ja mykam bo tesciowa dzownila ze juz gotowe -
Witam koleżankę
Ja też pojadlam rosolku i czuję że jednak kac jest. Standardowo mam mega doła i najchętniej bym ryczala. Standardowo mam też fazę na nigdy więcej nie piję. Bez sensu.
******************************GANG18+***************************** -
hej laseczki,
witam świeżynki
u mnie jakoś dziwnie, brzuch mnie boli, owutest negatywny czyli tak jak czulam (napinkalało jak nie wiem co) owu chyba była wczoraj, tylko tempka dziś zaliczyła znów doły, kurde oby jutro się tempka dźwigła wreszcie, czuje się wzdęta, brzuch naparza, czuję się tak jakbym biegunkę miała dostać zraz i packmann straszny mi się włączył......... fuj
-
Arienna spokojnie jutro pewnie skoczy do gory
a mnie dzis zaczal bolec brzuch jak na okres..ozesz w morde.. 15 dc .. -
A wiecie co jest najgorsze chodze tyle..a i co .. dzis sie waze a ja mam 81,4 kg .... nozez w morde skad to sie bierze
nie jjjem duzo.. o 20-21spanie mnie lapie i spie ...wiec nie objadam sie na noc ;/