My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI na pewno tak bedzie !Ania_84 wrote:Ja nie wrozylam sobei ale kiedys zaczepila mnie cyganka powiedziala ze bede maial meza bruneta wysokiego - tak jest

i ze bedziemy meili najpierw 2 chlopacow a pozniej po welu latch dziewczynke
hehe no coz zobaczymy 
-
ehh niech bedzie tylko jedno i zdrowe
hoc ja wolalabym miec dwojke dzieci
sam jestem jedynaczka i wiem ze to wcale fajne nie jest
-
nick nieaktualnyMi tez wystarczy jednoAnia_84 wrote:ehh niech bedzie tylko jedno i zdrowe
hoc ja wolalabym miec dwojke dzieci
sam jestem jedynaczka i wiem ze to wcale fajne nie jest 
Choc tez chcialbym miec dwoje, bo mam rodzenstwo i wiem, jak dobrze jest ich miec.
-
nick nieaktualny
-
nio jestem obiadek zjedzony a mnie cały czas jajniki i podbrzusze boli
kłuje na zmiane 
zastanawiam sie czy nasze igraszki na to nie wpłynęły :p
i hmm moze ten mój spadek 3 dni po to jednak było co innego niz tylko spadek
małż mi humor kawusią dobrą poprawia własnie
witam nową kolezankę
Ania_84, Blondik lubią tę wiadomość
-
Biedroneczko moze fasolcia se rozpycha stad to kucie
trzbea poczekac juz niedlugo wsztsko sie wyjasni
-
Niunia nie mozesz tak do tego podchodzic.. wiem ze bardzo chcesz zeby to bylo jednak to .. ale trzeba tohe sie uzbroic w cierpliwosc..a stresemi placzem na pewno sobie nie zrobisz na plus.. pamietaj zmarszczki szbciej wychodza.. bedziesz maial czerwone oczka i nos jak u pijaka

jeszcze 3 dni mniej wiecej i bedziesz wiedziec co i jak
na pewno nic juz nie zmienisz ..bedze co ma byc .. wiemz e to nie latwe ale praktyczne podejscie .. to co mieliscie zrobic zrobiliscie
-
https://ovufriend.pl/wykres,ef99a2ebee7102f807496f70f41b6610.html
takie wykresy napawają mnie optymizmem
nio wiem ale teraz sama nie wiem czy to płacz na @ czy spowodowany fasolinką
bo jako takiego nerwa PMSa ni mam a na 4-5 dni przed już gryzłam i warczałam zawsze -
no wiec trzeba myslec pozytywnie
zrelaksuj sie
przytul do malza 
ja mykam bo tesciowa dzownila ze juz gotowe
-
Witam koleżankę

Ja też pojadlam rosolku i czuję że jednak kac jest. Standardowo mam mega doła i najchętniej bym ryczala. Standardowo mam też fazę na nigdy więcej nie piję. Bez sensu.
******************************GANG18+***************************** -
hej laseczki,
witam świeżynki
u mnie jakoś dziwnie, brzuch mnie boli, owutest negatywny czyli tak jak czulam (napinkalało jak nie wiem co) owu chyba była wczoraj, tylko tempka dziś zaliczyła znów doły
, kurde oby jutro się tempka dźwigła wreszcie, czuje się wzdęta, brzuch naparza, czuję się tak jakbym biegunkę miała dostać zraz i packmann straszny mi się włączył......... fuj
-
Arienna spokojnie jutro pewnie skoczy do gory

a mnie dzis zaczal bolec brzuch jak na okres..ozesz w morde.. 15 dc .. -
A wiecie co jest najgorsze chodze tyle..a i co .. dzis sie waze a ja mam 81,4 kg .... nozez w morde skad to sie bierze

nie jjjem duzo.. o 20-21spanie mnie lapie i spie ...wiec nie objadam sie na noc ;/
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH