My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
jak ja to mowie nie gmerac paluchami poowulce i dac spokojnie malem sie zadomowic
angeika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:to juz nie badaj szyjki
po owulce raczej tego nunikaj
moze cos podraznilas przy badaniu.. troche tempka wysoka jak na @raczej nie podraznilam, zawsze mam tak samo, i te bole brzucha, jedyna zmiana, to brak bolu piersi, i zatwardzenie, zamiast wyproznienia
I wiesz, naczytalam sie juz po tych forach i tak sobie nawkrecalam, ze cala noc myslalam, a tu rano @ i placz...
-
Angeika:
spokojnie, tu każda z nas sobie wkręca, ja np mam typowe objawy jak przed @ (która zresztą powinna być w dniu 36 a nie 40którymś), ale mimo to sobie coś podkręcam (niby się do tego nie przyznając), oglądam wykresy ciążowe i szukam, może mój wykres przypomina choć trochę tamte..
-
Mi ginekolog zawsze mowil gmerac to sobie mozna do owulacji kilka dni po.. pozniej dac osdpoczac..mozna zahaczyc paznokciem.a tym samym przyczynic se do jakiegos stanu zapalnego ,podraznienia..pozatym jak jestesmy po owulce to jestesmy tam barziej ukrwione kazde podrazneieni mzoe wywolac plemienie.. a tym samym nie potrzebnie sie stresujemy
ja powiem szczerze ze nebadam juz szyjk bo za duzo info mmi nie wnosilaangeika lubi tę wiadomość
-
ja tez mialam z tym problem
wiec wole jak mnie pomaca tam pyton meza niz moj paluszek
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:Angeika:
spokojnie, tu każda z nas sobie wkręca, ja np mam typowe objawy jak przed @ (która zresztą powinna być w dniu 36 a nie 40którymś), ale mimo to sobie coś podkręcam (niby się do tego nie przyznając), oglądam wykresy ciążowe i szukam, może mój wykres przypomina choć trochę tamte..
W tamtym cyklu powiedzialm sobie, ze juz nie czytam i sie nie bede porownywac i sie udalo do kolejenego cyklu, bo w tym juz nie wytrzymalam
NO coz, trzeba probowac dalej...
-
nick nieaktualny
-
Heheh dziewczyny wy przynajemnij macie czego sie doszukiwac..ja mimo iz wiem ze nie mamy szans na naturalne co cykl wide u siebie objawy zemoze jakis jeden plamnior sie znalazl
-
nick nieaktualny
-
angeika wrote:hahahah wariatka
wiec uwaga moge pisac sprosne rzeczy -
angeika wrote:Kurde i z takiego dola, ciesze sie jak glupia do monitora
dziekuje dziewczynki! :*
ale jesczez nie plujesz na monitro ani nie sikaszwiec trzeba popracowac nad tym
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Heheh dziewczyny wy przynajemnij macie czego sie doszukiwac..ja mimo iz wiem ze nie mamy szans na naturalne co cykl wide u siebie objawy zemoze jakis jeden plamnior sie znalazl
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angeika wrote:Oj, widzisz nie znam Twojej historii, ale wnioskuje po tej wiadomosci, ze nie jest dobrze i jestes w gorszej sytuacji niz ja...
choc i tak dosc krotk a wczesneij sie dowiedzielismy niz po XXX latach
u meza w nasieniu nie ma plemnikow jest to spowodowane jak sie okazalo wada genetyczna tzw 47 XXY dodatkowym chromosomem.. juz sie nastawilsmy na Inseminacje z nasieniem dawcy a tu dali nam 57% szans na znalezlienie plemnikow po kuracji hormonalnej meza.. poprzez biopsjae jader i najadrzy
wiec jutro wizyta w klnice,mam nadziejeze od razu dadza leki kuracja okolo pol roku pozniej biopsjajak znajdziemy to in vitro
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:nasza historia jest dluga
choc i tak dosc krotk a wczesneij sie dowiedzielismy niz po XXX latach
u meza w nasieniu nie ma plemnikow jest to spowodowane jak sie okazalo wada genetyczna tzw 47 XXY dodatkowym chromosomem.. juz sie nastawilsmy na Inseminacje z nasieniem dawcy a tu dali nam 57% szans na znalezlienie plemnikow po kuracji hormonalnej meza.. poprzez biopsjae jader i najadrzy
wiec jutro wizyta w klnice,mam nadziejeze od razu dadza leki kuracja okolo pol roku pozniej biopsjajak znajdziemy to in vitro
Wiem, ze sie juz z tym pogodzilas na pewno, ale wspolczuje bardzo... No ale z drugiej strony znam historie, gdzie cuda sie zdarzaja i tak jak napisalas, gdzies ten plemnior sie tak moze dostanie
Powodzenia zycze Ci kochana z calego serca!
-
Nie dziekuje
co ma byc tobedzie wazne ze wszytsko inne jestok..
dlategi napisalam ze jesli tylko ludzie sa szdrowie to warto walczyc z odrobina dystansu
ja wierze ze wszytskim sie udanam tez
pozatym tyle mi tu juz dziewcyny wywrozyly ze musze sie z tego wywiazac..
Anuska ze spadajacej gwiazdy wywrozyla nam bobasawiec no coz bobas musi byc
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Nie dziekuje
co ma byc tobedzie wazne ze wszytsko inne jestok..
dlategi napisalam ze jesli tylko ludzie sa szdrowie to warto walczyc z odrobina dystansu
ja wierze ze wszytskim sie udanam tez
pozatym tyle mi tu juz dziewcyny wywrozyly ze musze sie z tego wywiazac..
Anuska ze spadajacej gwiazdy wywrozyla nam bobasawiec no coz bobas musi byc
Oj nie mow mi o wrozeniu, bo to tez daje mi glupie nadzieje
Nie wiem, czy wrozylyscie sobie z obraczki, ale mi za kazdym razem wychodzi: chlopiec,dziewczynka, chlopiec
i mojemu M tez
Niby wrozba i nie wierze, ale sprawdzila sie kazdemu mojemu znajomemu i rodzinie! Wiec, kurde kiedy ja je urodze
za rok 30 tka
-
Ja nie wrozylam sobei ale kiedys zaczepila mnie cyganka powiedziala ze bede maial meza bruneta wysokiego - tak jest
i ze bedziemy meili najpierw 2 chlopacow a pozniej po welu latch dziewczynkehehe no coz zobaczymy
angeika, Blondik lubią tę wiadomość