My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa wrote:Biedra nie piernicz, tylko poczekaj na rozwoj wypadkow
w najgorszym razie dotrzymasz mi towarzystwa we wrzesniu
angeika witaj w klubie, nid jestes sama!
Kroko, co z toba? juz w domu czy dalej czekasz na wypis?
kochana nie w najgorszym tylko w dobrym razie bede miec miłe towarzyswo we wrzesniu
jak na złoś jak klują i boli czasem brzuch do tego boki cycków mnie zaczeły boleć dziwnie wrrr ide spac obudze sie 27 wieczorem bez @Ania_84 lubi tę wiadomość
-
angeika wrote:Az mi lzy polecialy jak to przeczytalam... Dziekuje za mile slowa i wiem, ze z Wami tu bedzie choc troche lzej. I tak masz racje, nie ma reguly ile kto sie stara, ale zrozumie to wlasnie ten kto przechodzi przez to. Bo slowa pocieszenia od kolezanek, ktore maja dzieci, jakos na mnie nie dzialaja...Wierze, ze bedzie dobrze. Na poczatku staran bardzo przezywalam, pozniej odpuscilam i bylo ok, do dzis, kiedy znowu zaczely sie lzy...Moze pogoda tak wplynela na mnie... Ale juz sie biore w garsc
ja tu bede minimum jeszcze rok wiec luz
smieje sie ze lape wszytskie wiruski co by nasze fasolki sie pozniej mnozyly
ps dodatkow u nas sa konkursy
1800 str, 1900 itp
ostatni byly do wygrania blizniaki, jak najmniej uciazlie dolegliwosci ciazowe.. łatwy porod .. i nie pamietm co jeszcze -
konwalianka wrote:hej dziewczynki, witam nowe osóbki, trzymam kciuki.. każdego miesiaca @ to dramat i załamka..ale nie wolno sie poddawać - trzeba walczyć do końca!
Dronka, a chcesz w dupsko? wytłumacz kobieto w jakim celu zrobiłaś dzis test? ech.. tulę Cię, ale mnie nie wyszedł 9dni po owulce
Ania to super, ze mozecie pogadac z tesciową o leczeniu, każde wsparcie finansowe jest wskazane
miłej niedzieli
Ania_84, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Biedoneczko zaczarujemy zaraz ten 27 sierpnia
co by malpa poszla w pizdu.. ja ja zwabie bananami oki
angeika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Zgredko
no to fajny masz sposob na bol brzuszka
Kurde ja wam wszystkim zycze z calego serca aby sie udalo. Nie zazdroszcze innym ich dzieci, bo ja chce miec swoje, ale nie moge zniesc tylko tego, jak slysze o pobiciu i zabijaniu dzieci, wtedy czuje ta niesprawedliwosc
Ja wczoraj w sumie powinnam dostac, a nie dostalam, piersi mi urosly, ale nie bolaly jak zawsze, mialam 24dc plamienie rozowe, i paseczki krwi, wiec oczywiscie jka zwsze pewna, ze sie udalo, a tu rano lekkie bole i plamienie, czyli jak zwsze mi sie zaczyna @
-
zgredka wrote:Hej Angeika,
mnie tak naparzał brzuch, że zażądałam serduchowania w celu ukojenia, no i przeszło, teraz brzuch tylko lekko ćmi..
moja @ ma przyjść za dwa dni, na pewno nic nie wyszło, więc sobie muszę na nią spokojnie czekać..
i kolejny cykl do kosza.. ale przynajmniej stale uczę się obserwacji siebie
moja w środe wg pierwotnego wyliczenia i regularności cykli a w czwartek wg Ovu -
Ania_84 wrote:Biedoneczko zaczarujemy zaraz ten 27 sierpnia
co by malpa poszla w pizdu.. ja ja zwabie bananami oki
okpostaram sie dotrwać do środy
nie dam sie już pokusom a najlepiej do czwartku rana
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Angeika a mierzysz tempk ??
A warto sie przylozyc do tego? ja nie mam doswiadczen, bo wiesz liczylam, ze w koncu sie uda i nie bede sie spinac, mierzyc itd.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
sa plusy i minusy mierzenia.. plus tot en ze fatycznei pomaga w okresleniu kiedy mogla byc owulka i kiedy jest termin @
mozesz okreslic czy twoja Faza lut jest dobra powinna miec okolo12-14 dni zeby faolka mogla sie dobrze zadomowic
mnus jest ten ze jesli zaczynasz mierzyc to niestety poznie wchodz stres czemu nie rosniesz.. czemu nie wzynaczylo owulki.. itp itd
ale tak ogolnie to tempka pomaga w zrozumieniu naszego cyklu
zdiagnozowaniu nektorych nieprawidlowosci np niska tempka po owlce lub bardzo skaczaca moze wskazywac na problem z progesteronemangeika lubi tę wiadomość
-
Pewnie, że warto, ja też mierze na ovu od 2, wcześniej bez ovu parę miesięcy..
nie wiem czy masz nieregularne czy regularne cykle, ale bardzo pomaga przy nieregularnych, np u mnie: uczę się badania szyjki, obserwacji tego śluzu, po skoku tempki wiem, że owula była, (bo to też u mnie nie zawsze)..
ja jestem za prowadzeniemwykresiku, acz nie ufam mu ostatnio
Ania_84, angeika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do owulki to wydaje mi sie , ze po sluzie potrafie ja rozpoznac. Choc moze sie myle, a co do tempki to widzisz np dzis rano mierzylam i mialam 37,2 a @ przyszla wiec, stresujace to bardzo, bo pol nocy nie spalam przez to myslac, ze nie przyjdzie. Choc to moje mierzenie, to na nic, jak w tym cylku olalam to troche.
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:Pewnie, że warto, ja też mierze na ovu od 2, wcześniej bez ovu parę miesięcy..
nie wiem czy masz nieregularne czy regularne cykle, ale bardzo pomaga przy nieregularnych, np u mnie: uczę się badania szyjki, obserwacji tego śluzu, po skoku tempki wiem, że owula była, (bo to też u mnie nie zawsze)..
ja jestem za prowadzeniemwykresiku, acz nie ufam mu ostatnio
-
słuchaj ale masz plameinei czy krwawienie ??
bo plamienie jest mozliwe nawet lekkie krwawienie w ciazy .. w okresie kiedy prypada @ -
Zgredka ja tez prowadze mio iz u nas to niestety nie realne.. ale prowade zeby miec jakas kontrole nad moimi cyklami
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:słuchaj ale masz plameinei czy krwawienie ??
bo plamienie jest mozliwe nawet lekkie krwawienie w ciazy .. w okresie kiedy prypada @ -
to juz nie badaj szyjki
po owulce raczej tego nunikaj
moze cos podraznilas przy badaniu.. troche tempka wysoka jak na @