X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry na chwilkę:)
    Groszku skarbie, to ja się przeterminowałam jako pierwsza hehehehe
    a dentysta był - tydzień temu miałam leczenie kanałówe 7demki, obok tej bolącej ósemki, której nie chcą ruszać - dopiero po porodzie...ale na razie owa ósemka siedzi "cicho" - więc może to jej zapalenie było skutkiem chorującej 7mki...buuu nie wiem, ale jeszcze do końca gryźć nie mogę i muszę wybierać "miziadła" do jedzenia.....
    więc współczuję czekania, bo to trochę długo....
    moje dziecię obudziło mnie kopniakami około 5tej rano i nadal bryka...
    gardło/migdały mam nadal "zawalone" miód, czosnek i ciepłe mleko codziennie znajduje się w menu....
    u mnie leje deszcz, grrrr a miałam na festyn pojechać, miodu sobie zakupić....uuuuuu a tak w domku trza zostać...
    tylko na modlitwę wyskoczyć, może jeszcze na jakiś jogurt i pod kocyk wrócić...
    a wczoraj było tak ładnie, słonecznie i cieplutko - tylko akcję "drzewo", jego rąbanie i składanie mieliśmy....
    Ana....modlę się każdego dnia ;* skarbie za Ciebie i za fasolkę, która wróci do Ciebie zobaczysz.....

Ovulantkom życzę mega bzykanka i zielonym finałem:)

Anuśka, Blondik, marissith lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq cudowne jest poranne kopanie dzidziusia.. a miałam się pytać.. znać już płeć?

Anuśka, nie da się wytrzymać, wiem o tym i bardzo dobrze! brakowało Ciebie

Blondik zdrówka

Ana - wspieram

Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, super że maleństwo bryka :) Piękne uczucie jak kopytka pod żebra wkłada :) Dentysty współczuję, bo w ciąży to pewnie bez znieczulenia :/ Ja tak kiedyś robiłam ząbka i bolało jak diabli :/ Już nigdy tak nie chcę. W związku z tym odkładam starania na przyszły miesiąc, bo kompleksowo wszystkie ząbki zrobię a później będę znowu w ciążę zachodzić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaaaa dopiero 1 września poznam płeć i już się doczekać nie mogę...

tak groszku bez znieczulenia - i NIE POLECAM nikomu, grrrrrrrrr na same wspomnienie mam gęsią skórkę.....

życzę spokojnej niedzieli, ja po śniadanku, po kawce mykam "się ubrać" i na mszę:)
    buziole:)

Anuśka, marissith lubią tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, ale straszycie od rana a ja jutro na kanałowe idę. Trochę się boje i myślę czy będę w stanie po leczeniu sama wrócić autem do domu czy małża zatrudnić.
    Mi dentystka mówiła że jeśli bym była w ciąży to nie ma problemu ze znieczuleniem, tylko zdjęcia nie będę mogła zrobić.

**********************Gang 18+***********************
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Cześć dziewczynki, ale straszycie od rana a ja jutro na kanałowe idę. Trochę się boje i myślę czy będę w stanie po leczeniu sama wrócić autem do domu czy małża zatrudnić.
    Mi dentystka mówiła że jeśli bym była w ciąży to nie ma problemu ze znieczuleniem, tylko zdjęcia nie będę mogła zrobić.
    Moja dentystka mówiła że ona sobie robiła zdjęcia w ciąży i z dziećmi jest wszystko ok :) Ale mi kazała wcześniej zrobić "panoramę" ząbków i już jestem po sesji zdjęciowej ;) A jeśli chodzi o znieczulenie to miałam raz robionego zęba kanałowo tak jak Malenq bez znieczulenia i od tamtej pory bez znieczulenia nie wejdę do gabinetu ;) Musi być zawsze i już :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryyy, no i jak się spodziewałam temperaura w dole czyli żadnej owulki u mnie nie było :] ALe to nic, daje od tego miesiąca czas orgametrilowi na trzy cykle a potem idę do gina po CLO, bo już sam proponował :]

Czy tylko u nas zabrali słońce i podstawili deszcz?? :/

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Bryyy, no i jak się spodziewałam temperaura w dole czyli żadnej owulki u mnie nie było :] ALe to nic, daje od tego miesiąca czas orgametrilowi na trzy cykle a potem idę do gina po CLO, bo już sam proponował :]

Czy tylko u nas zabrali słońce i podstawili deszcz?? :/
    Chamstwo... Człowiek na chwilkę przyśnie a tu słonko na chmurzyska podmieniają ;) U mnie tak samo... Paskudnie, zimno i pada...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Chamstwo... Człowiek na chwilkę przyśnie a tu słonko na chmurzyska podmieniają ;) U mnie tak samo... Paskudnie, zimno i pada...

Mam tylko cichą nadzieję, że dzięki temu będzie u nas mały ruch :D

• choco Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to samo, deszcz za oknem :-( zimno. W związku z tym idę na kanale pod koc uskuteczniać niedzielnego lenia.

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się poleniłam do prawie 9 w łóżeczku. Mąż wrócił z pracy po 24h i dał mi troszkę pospać. Teraz zmiana warty ;)

• zgredka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,
    właśnie kończę śniadanie..
    byliśmy wczoraj na urodzinach kolegi, założyłam małą czarną i szpilki (jak nigdy), miałam nie tańczyć, ale tak się zbombiłam, że szalałam na parkiecie jak wariat w tych szpilach..
    a potem niestety zjadłam kebsa i cały dzień diety stracony

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    U nas leje od 3 nad ranem ide zrobic kawe a pozniej do was na dluzej wpadne :-) bo hez kawy znowu usne ;-)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,

Mam troche wyrzuty sumienia. Moj S pojechal do kosciola a ja sie uparlam,ze mi sie nie chce. Jak wyjezdzal to powiedzial, ze mu smutno i teraz mi tez smutno.

Bylam w piatek na duzej imprezie, takiej polowej, z ogniskiem. Udalo mi sie uniknac alkoholu, poprostu udawalam czasem ze pije piwo od mojego S ;P.
    Ale! Zostalam i tak zdemaskowana przez kolezanke (ma roczna coreczke). Nagle sie zapytala na kiedy mam termin! Ja tak patrze na mojego zdezorientowana a ona mowi, ze tak sobie stoje z zalozonymi rekami jak dumna przyszla mama ;). wow, zaskoczyla mnie. Moj S zaprzeczyl :P ale cos czuje, ze ona nei dala sie oszukac ;).

A wczoraj bylismy u znajomych to oczywiscie robilam za taxi wiec wymigac bylo sie latwo - teraz moj S bedzie mial ze mna dobrze bo normalnie to w wiekszosci on jezdzil a ja popijalam ;)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam leeeeniaaaaa...............

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka ja słyszałam kiedyś że u kobiety to po oczach widać że jest w ciaży :]

• Arienna Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej myszki. U mnie jakąś lipa. Sex był. Objawy póki co ustąpiły a temperatura ani nie myśli się dźwignąć nie wiem o co chodzi... Chyba się przesunęła a zmylilmnie ten mega pozytywny test zobaczymy może jutro dupe podniesie wredna temperatura ;)
    Był u nas wczoraj koncert Kukiza. Byliśmy jako obstawa medyczna wybawilismy się za kulisami jak nie wiem co ;) kawał dobrej muzy zagrali

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka siedze i czuję cycki.... coś mam zdrowo nachrzanione w tym cyklu :D

• zgredka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie zaczął brzuch naparzać, dawać tę @ bo już nie mam siły

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • kasica49 Znajoma

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam jestem tu nowa,i też po 30-ce,staram sie o dzidzie 10 lat i nic :-( w zeszlym roku stał się cud zaszlam w ciąże,nie dowierzałam bylam w szoku,ale w 6 tygodniu poronilam totalnie sie zalamalam i dalam sobie spokój ale teraz znowu zaczełam się starać. :-) pozdrawiam

‹‹ 1729 1730 1731 1732 1733 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ