My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry na chwilkę
Groszku skarbie, to ja się przeterminowałam jako pierwsza hehehehe
a dentysta był - tydzień temu miałam leczenie kanałówe 7demki, obok tej bolącej ósemki, której nie chcą ruszać - dopiero po porodzie...ale na razie owa ósemka siedzi "cicho" - więc może to jej zapalenie było skutkiem chorującej 7mki...buuu nie wiem, ale jeszcze do końca gryźć nie mogę i muszę wybierać "miziadła" do jedzenia.....
więc współczuję czekania, bo to trochę długo....
moje dziecię obudziło mnie kopniakami około 5tej rano i nadal bryka...
gardło/migdały mam nadal "zawalone" miód, czosnek i ciepłe mleko codziennie znajduje się w menu....
u mnie leje deszcz, grrrr a miałam na festyn pojechać, miodu sobie zakupić....uuuuuu a tak w domku trza zostać...
tylko na modlitwę wyskoczyć, może jeszcze na jakiś jogurt i pod kocyk wrócić...
a wczoraj było tak ładnie, słonecznie i cieplutko - tylko akcję "drzewo", jego rąbanie i składanie mieliśmy....
Ana....modlę się każdego dnia ;* skarbie za Ciebie i za fasolkę, która wróci do Ciebie zobaczysz.....
Ovulantkom życzę mega bzykanka i zielonym finałem:)Anuśka, Blondik, marissith lubią tę wiadomość
-
Malenq cudowne jest poranne kopanie dzidziusia.. a miałam się pytać.. znać już płeć?
Anuśka, nie da się wytrzymać, wiem o tym i bardzo dobrze! brakowało Ciebie
Blondik zdrówka
Ana - wspieramAnuśka, Blondik lubią tę wiadomość
-
Malenq, super że maleństwo bryka
Piękne uczucie jak kopytka pod żebra wkłada
Dentysty współczuję, bo w ciąży to pewnie bez znieczulenia
Ja tak kiedyś robiłam ząbka i bolało jak diabli
Już nigdy tak nie chcę. W związku z tym odkładam starania na przyszły miesiąc, bo kompleksowo wszystkie ząbki zrobię a później będę znowu w ciążę zachodzić
-
nick nieaktualnyaaaaaaaaaaa dopiero 1 września poznam płeć i już się doczekać nie mogę...
tak groszku bez znieczulenia - i NIE POLECAM nikomu, grrrrrrrrr na same wspomnienie mam gęsią skórkę.....
życzę spokojnej niedzieli, ja po śniadanku, po kawce mykam "się ubrać" i na mszę
buziole:)Anuśka, marissith lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki, ale straszycie od rana a ja jutro na kanałowe idę. Trochę się boje i myślę czy będę w stanie po leczeniu sama wrócić autem do domu czy małża zatrudnić.
Mi dentystka mówiła że jeśli bym była w ciąży to nie ma problemu ze znieczuleniem, tylko zdjęcia nie będę mogła zrobić.**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Cześć dziewczynki, ale straszycie od rana a ja jutro na kanałowe idę. Trochę się boje i myślę czy będę w stanie po leczeniu sama wrócić autem do domu czy małża zatrudnić.
Mi dentystka mówiła że jeśli bym była w ciąży to nie ma problemu ze znieczuleniem, tylko zdjęcia nie będę mogła zrobić.Ale mi kazała wcześniej zrobić "panoramę" ząbków i już jestem po sesji zdjęciowej
A jeśli chodzi o znieczulenie to miałam raz robionego zęba kanałowo tak jak Malenq bez znieczulenia i od tamtej pory bez znieczulenia nie wejdę do gabinetu
Musi być zawsze i już
-
nick nieaktualnyBryyy, no i jak się spodziewałam temperaura w dole czyli żadnej owulki u mnie nie było :] ALe to nic, daje od tego miesiąca czas orgametrilowi na trzy cykle a potem idę do gina po CLO, bo już sam proponował :]
Czy tylko u nas zabrali słońce i podstawili deszcz?? -
Czarnula87 wrote:Bryyy, no i jak się spodziewałam temperaura w dole czyli żadnej owulki u mnie nie było :] ALe to nic, daje od tego miesiąca czas orgametrilowi na trzy cykle a potem idę do gina po CLO, bo już sam proponował :]
Czy tylko u nas zabrali słońce i podstawili deszcz??U mnie tak samo... Paskudnie, zimno i pada...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejo,
właśnie kończę śniadanie..
byliśmy wczoraj na urodzinach kolegi, założyłam małą czarną i szpilki (jak nigdy), miałam nie tańczyć, ale tak się zbombiłam, że szalałam na parkiecie jak wariat w tych szpilach..
a potem niestety zjadłam kebsa i cały dzień diety stracony -
Dzień dobry
U nas leje od 3 nad ranem ide zrobic kawe a pozniej do was na dluzej wpadnebo hez kawy znowu usne
-
Dzien dobry,
Mam troche wyrzuty sumienia. Moj S pojechal do kosciola a ja sie uparlam,ze mi sie nie chce. Jak wyjezdzal to powiedzial, ze mu smutno i teraz mi tez smutno.
Bylam w piatek na duzej imprezie, takiej polowej, z ogniskiem. Udalo mi sie uniknac alkoholu, poprostu udawalam czasem ze pije piwo od mojego S ;P.
Ale! Zostalam i tak zdemaskowana przez kolezanke (ma roczna coreczke). Nagle sie zapytala na kiedy mam termin! Ja tak patrze na mojego zdezorientowana a ona mowi, ze tak sobie stoje z zalozonymi rekami jak dumna przyszla mama. wow, zaskoczyla mnie. Moj S zaprzeczyl
ale cos czuje, ze ona nei dala sie oszukac
.
A wczoraj bylismy u znajomych to oczywiscie robilam za taxi wiec wymigac bylo sie latwo - teraz moj S bedzie mial ze mna dobrze bo normalnie to w wiekszosci on jezdzil a ja popijalam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej myszki. U mnie jakąś lipa. Sex był. Objawy póki co ustąpiły a temperatura ani nie myśli się dźwignąć nie wiem o co chodzi... Chyba się przesunęła a zmylilmnie ten mega pozytywny test zobaczymy może jutro dupe podniesie wredna temperatura
Był u nas wczoraj koncert Kukiza. Byliśmy jako obstawa medyczna wybawilismy się za kulisami jak nie wiem cokawał dobrej muzy zagrali
-
nick nieaktualny
-
witam jestem tu nowa,i też po 30-ce,staram sie o dzidzie 10 lat i nic
w zeszlym roku stał się cud zaszlam w ciąże,nie dowierzałam bylam w szoku,ale w 6 tygodniu poronilam totalnie sie zalamalam i dalam sobie spokój ale teraz znowu zaczełam się starać.
pozdrawiam