X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dzien dobry, widze wszyscy jeszcze w wyrach ;-)

Ja juz tez na nogach ;-)

Czesc Zgredka ladny wykres ;-) kiedy test? Nie to zebym nalegala, pytam poprostu ;-)

its-weekend-time-smiley-emoticon.gif
    Oj ashenko, ja tam zadnych objawow nie widze, @ przewidywana jest na wt wiec do tego czasu luzuje

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Lara jak mamusie zareagowały na wieści?
    Ja zaraz zmykam w odwiedziny do teścia, ale mi się nie chceeeee !!!

Powiedziałam tak jak mi laski napisały :) moja teściowa: jesteś w ciąży???? Ja: tak!!! No i my wszystkie w płacz, przytulanie i późniejsze wykłady nt. najważniejszego pierwszego trymestru itp.
    Do tej pory świętują :)
    A ja posprzatalam i zaraz idę w kimonko :)

Nieukowa, Blondik lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja machnełam porzadki u zuzy w ciuchach zdążyło mi sie zrobic słabo na zakupach, zmulic mnie przy smażeniu naleśników i wogóle wszystko mi dziwnie pachnie spaćććććććććć

a jeszcze obiecałam Zuzi festyn grilowania

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lasencje, wiecie moze czy mam jakiekolwiek szanse na zaciazenie, gdy jestem przeziebiona? Nosz sie zalamie, akurat w dzien. Owu musialam zachorowac... nie mam goraczki ale gardlo mnie boli i w kosciach lamie... jestem zalamana bo chyba kolejny cykl na marne :(

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieukawa próbuj a co :) ja tez pamietam ze w cyklu z Zuzią miałam katar :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Arienna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde a ja dziś jestem nie do życia, mam taką huśtawkę nastrojów że szok, najpierw wstałam zła, portem się wściekałam, teraz poryczałam się na widok reklamy wody mineralnej :/ (bo tam było o matce dbającej o swoje dziecko :/ )
    obżarłam się na obiad jak nie wiem co i naparzają mnie jajniki, do tego rano małż mnie wkurwił bo wsiał gdzieś swoją plakietkę na polara do pracy i stwierdził ze ja gdzieś ją wsiałam i że w ogóle nic nie robię i jest w mieszkaniu syf (nawiasem który on robi bo to bałaganiarz straszny ale o tym już kiedyś pisałam).... szukając tej głupiej plakietki (nie znaleźliśmy jej) przewróciliśmy mieszkanie na druga stronę (teraz to dopiero jest syf przejść nie ma jak) a ja siedzę i nic mi się nie chce robić, jak patrzę na to mieszkanie tym bardziej mi się nie chce.......... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa masakra jakaś

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łączę się w bòlu :/ ja wczoraj pol h ryczalam bo widzialam sie ze znajomymi z 2 malych dzieci... Arienna, moze po prostu przemeczenie? Ja ide spac chyba. Wlacze sobie midwives i ide umierac do wyra...

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Łączę się w bòlu :/ ja wczoraj pol h ryczalam bo widzialam sie ze znajomymi z 2 malych dzieci... Arienna, moze po prostu przemeczenie? Ja ide spac chyba. Wlacze sobie midwives i ide umierac do wyra...
    chyba tak........... zmęczenie psychiczne ..........

ewebii4.png
  • alma Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Lipniie :/ ja mam umowe do końca sierpnia 2016 a potem się ozbaczy; na razie się tu trzymam bo nie ma pracy a ciągle szukam, poza tym mam ten komfort że mogę sobie grafik dostosować do męża i wymieniamy się opieką nad synkiem, dopóki nie pójdzie za rok do przedszkola...

ale szczyt marzeńt ot o nie jest tym bardziej że mam skończoną administrację i rachunkowośc i podatki
    U mnie w miescie też dramat z parcą. Ja szukam już 4 m-ce i lipa, kurczę człowiek kończy 2 kierunki, to jeszcze ci powiedzą, że za wysokie kwalifikacje... W dupie się poprzewracało tym pracodawcom! Ja skończyłam fil. polską i politologię, oczywiście pracy w szkole bez znajmości nawet nie mam co marzyć, że dostane, więc postanowiłam, że od września jak nic nie znajdę wykreśle z cv studia i pójdę gdziekolwiek

relg3e5e54dwhg22.png
  • alma Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    kurde a ja dziś jestem nie do życia, mam taką huśtawkę nastrojów że szok, najpierw wstałam zła, portem się wściekałam, teraz poryczałam się na widok reklamy wody mineralnej :/ (bo tam było o matce dbającej o swoje dziecko :/ )
    Arienna mam dziś to samo, wczoraj na jakimś filmie, gdzie kobitka rodziła dziecko ryczałam jak bóbr :( Ech, te hormony...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 15:13

relg3e5e54dwhg22.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alma wrote:
    U mnie w miescie też dramat z parcą. Ja szukam już 4 m-ce i lipa, kurczę człowiek kończy 2 kierunki, to jeszcze ci powiedzą, że za wysokie kwalifikacje... W dupie się poprzewracało tym pracodawcom! Ja skończyłam fil. polską i politologię, oczywiście pracy w szkole bez znajmości nawet nie mam co marzyć, że dostane, więc postanowiłam, że od września jak nic nie znajdę wykreśle z cv studia i pójdę gdziekolwiek

skąd ja to znam.... rozumiem usłyszeć: przepraszam ale brak pani odpowiednich kwalifikacji... ale usłyszeć: ma pani za duże kwalifikacje... to jest przejęcie na maxa aleeeeeeeeeeeeee znam to bo wiele razy to słyszałam, mam 2 kierunki studiów, ok 30 kursów , kilka certyfikatów i nie ma dla mnie pracy........

ps. a co do ryczenia na filmach, ja ostatnio ryczę na wszystkim :/

ewebii4.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DÓŁ JAK %%UJ. 37,5stC w dzień owulacji ;/
    Teraz to już pełnometrażowe choróbsko. Dziś z mężem podziałamy, ale pogrzebałam swoje szanSe. ZNOWU ;(((

Ja miałam ogromnego farta z pracą, bo w labu bez znajomości i pleców ostatnio też nie idzie pracy znaleźć. Akurat ja z głupia frant przyszłam z ulicy z cvką i mnie wzieli od razu na praktyki darmowe bo ktoś im nagle zrezygnował i z dnia na dzień nie miał kto robić...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 15:16

alma lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Teraz to już pełnometrażowe choróbsko. Dziś z mężem podziałamy, ale pogrzebałam swoje szanSe. ZNOWU ;(((

a może jednak....
    Nieukowa wrote:
    Ja miałam ogromnego farta z pracą, bo w labu bez znajomości i pleców ostatnio też nie idzie pracy znaleźć. Akurat ja z głupia frant przyszłam z ulicy z cvką i mnie wzieli od razu na praktyki darmowe bo ktoś im nagle zrezygnował i z dnia na dzień nie miał kto robić...

zazdroszczę farta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 15:18

ewebii4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa: probuj mimo to :).
    Ja tam wierze, zw bez znajomosci tez mozna

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • alma Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    skąd ja to znam.... rozumiem usłyszeć: przepraszam ale brak pani odpowiednich kwalifikacji... ale usłyszeć: ma pani za duże kwalifikacje... to jest przejęcie na maxa aleeeeeeeeeeeeee znam to bo wiele razy to słyszałam, mam 2 kierunki studiów, ok 30 kursów , kilka certyfikatów i nie ma dla mnie pracy........

ps. a co do ryczenia na filmach, ja ostatnio ryczę na wszystkim :/

No dziwny kraj, ta nasza Polska... A my jesteśmy młodym pokoleniem, które niestety najbardziej na swojej skórze odczuje brak perspektyw rynku pracy...Ja się jeszcze nie poddaję i cały czas szukam rozwiązania, choć mnóstwo moich znajomych przez to wyjechało za granicę...Arienna głowa do góry, w końcu los się do nas uśmiechnie, zobaczysz :)

relg3e5e54dwhg22.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alma wrote:
    No dziwny kraj, ta nasza Polska... A my jesteśmy młodym pokoleniem, które niestety najbardziej na swojej skórze odczuje brak perspektyw rynku pracy...Ja się jeszcze nie poddaję i cały czas szukam rozwiązania, choć mnóstwo moich znajomych przez to wyjechało za granicę...Arienna głowa do góry, w końcu los się do nas uśmiechnie, zobaczysz :)

mam nadzieję :)

ewebii4.png
  • alma Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:

Znam kilka osób, które tak samo się dostały, nie wiem, czy to fart, czy po prostu kwestia nastawienia. Ostatnio mój kolega, normalnie bez spiny i właściwie wielkich chęci do pracy poszedł na rozmowę i też go od razu przyjęli, więc wierzę, że istnieją gdzieś jeszcze normalne standardy zatrudnienia- czyli nie takie kogo znasz, ale co potrafisz i co sobą prezentujesz :)

A tak na poprawę nastroju i na dzisiaj dla Was wszystkich staraczek, pozytywna nutka ode mnie :) Wczoraj widziałam tęczę i wiem, że marzenia się spełniają :)
    Somewhere over the Rainbow
    https://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 15:34

Nieukowa lubi tę wiadomość

relg3e5e54dwhg22.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe zapomniałam że nie robiłam dziś testu owulacyjnego i właśnie zrobiłam

hehe krecha ciemniejsza niż testowa :D tak pozytywnego testu to nie miałam nigdy :P

tylko że my wczoraj się nie bzykaliśmy :( mieliśmy rano ale nie wyszło :( wieczorem trzeba koniecznie nadrobić.............. :D

ps. wiecie, coraz mniej mam nadziei w sobie jakoś tak nie cieszę się już z owulacji.... jakiś dół mnie dopadł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 15:40

Nieukowa, konwalianka lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem, podczytuje, w poniedziałek wychodzę

Arienna, smarta, Nieukowa, marissith, Blondik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki:-)
    Arienna i nieukowa - bzykajta ile wlezie :-)
    Kroki - biedaku. Mam nadzieje ze juz lepiej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 18:12

Arienna lubi tę wiadomość

‹‹ 1727 1728 1729 1730 1731 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ