My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLipniie
ja mam umowe do końca sierpnia 2016 a potem się ozbaczy; na razie się tu trzymam bo nie ma pracy a ciągle szukam, poza tym mam ten komfort że mogę sobie grafik dostosować do męża i wymieniamy się opieką nad synkiem, dopóki nie pójdzie za rok do przedszkola...
ale szczyt marzeńt ot o nie jest tym bardziej że mam skończoną administrację i rachunkowośc i podatki -
nick nieaktualnychoco wrote:Czarnula zrób eksperyment
powiedz klientom że masz zły dzień i niech ci herbatkę przyniosą
sorki ale jakiś takiś mam ostatnio humor
hahaha chciałabym to zobaczyć
ostatnio dałam ludizom frajdę jak był mega ruch i nie mogłam z kasy zejść a czkawki dostałamprzez 15 minut się meczyłam
ale jacy wszyscy rozhahani odchodizli ode mnie
Arienna lubi tę wiadomość
-
choco wrote:Czarnula zrób eksperyment
powiedz klientom że masz zły dzień i niech ci herbatkę przyniosą
sorki ale jakiś takiś mam ostatnio humortak na wszelki wypadek
Czarnula powiem Ci że Cię podziwiam ja bym nie mogla być miła dla niemiłych ludzi po tylu godzinach stania na nogach -
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:macham em wykorzystany cycki lekko bola tak inaczej tempa troszke w dół
troszke mi sie zapach wyostrzył ale ja już nastawiam sie raczej na @
łeb mnie w noocy bolał
mamy dziś romantico wieczór mała chce u babci spać
Dronka a może lepiej nastawić się na @ i się miło zaskoczyć? :] -
nick nieaktualnyArienna wrote:hehe ja bym nie próbowała
tak na wszelki wypadek
Czarnula powiem Ci że Cię podziwiam ja bym nie mogla być miła dla niemiłych ludzi po tylu godzinach stania na nogach
A wiesz co to znaczy być miłym i uśmiechnietym i wydawać dla niemiłych osoób resztę ze 100 zł samymi moniakami?hehehe
U nas w kasetkach mamy od 10 gr w górę, bo nie mamy w cenach nic z końcówką 1, 2 i 5 gr :] ale czasami ludzie i takimi płacą, więc sie tkaie trzyma dla wrednych ludziWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 10:38
Nieukowa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Hejka, wlasnie sie z wyra podnioslam a tu owu
. Tylko nie mam z kim go celebrowac, bo maz 2h temu wrocil z roboty i spi
Czarnu, to jestes rozrywkowa kasowa. Ja jak mam zly dzien to sie zamykam w pokoju wirowkowym i kaze kumplowi dac mi najnudnidjsza robote jaks istnieje czyli przygotowanie probek i niech sie wszyscy odwala
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:A wiesz co to znaczy być miłym i uśmiechnietym i wydawać dla niemiłych osoób resztę ze 100 zł samymi moniakami?
hehehe
U nas w kasetkach mamy od 10 gr w górę, bo nie mamy w cenach nic z końcówką 1, 2 i 5 gr :] ale czasami ludzie i takimi płacą, więc sie tkaie trzyma dla wrednych ludzijuż wiem że powinnam być miła w Mc-u
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienna wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
już wiem że powinnam być miła w Mc-u
Przy każdej kasie
Ja to jak ktos jest miły itp, to i więcej kuponów dam zniżkowych, a to jakoś na kasie nabiję że taniej itp. No ale jak ktoś mi focha strzela że chcę mu zaproponować ot samo tylko taniej i upiera isę i obraża no to ok, twoja brocha
Ostatnio mi się typ taki trafił. Zamówił wrapa + picie małe + duże frytki, więc mu proponuję, żeby zrobić z tego zestaw, wyjdzie dużo taniej. A on że nie i wielki foch co ja mu wcisnąc chcę, se myśle ok. jak tam se chcesz. Zapłacił słuchajcie aż 4 złw iecej niż by ja mu nabiła w zestawie, dodatkowo by miał wiesze picie.
Innym razem trafił mi się gbur który przyszedł po jednego loda za 4 zł i jak otworzył portfel to miał i drobne i banknoty w różnych nominałam a zapłacił mi uwaga... 200zł!! to musił poczekac 4 minuty az mi rozmianę zrobią, a potem mu wydałam takimi moniakami że aż się skrzywiłWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 10:45
-
Cześć dziewczyny, ja mam dzis spadek energii - całkowity. Zostałam sama w domu z psiakiem( maz, mama i teściowa - poszli na zakupy) a ja stwierdziłam ze posprzątam... A tu d***. Do łóżka sie nadaje - spać
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Przy każdej kasie
Ja to jak ktos jest miły itp, to i więcej kuponów dam zniżkowych, a to jakoś na kasie nabiję że taniej itp. No ale jak ktoś mi focha strzela że chcę mu zaproponować ot samo tylko taniej i upiera isę i obraża no to ok, twoja brocha
my staramy się zawsze być mili, bo tak jak mówiłam wcześniej podziwiam cierpliwość
-
nick nieaktualnyArienna wrote:
my staramy się zawsze być mili, bo tak jak mówiłam wcześniej podziwiam cierpliwość
Ja też staram się być zawsze miła, rozumiem że ktoś może mieć zły dzień. Ale niektórzy czasami przeginają no to sorry czemu ja mam za ich humorki obrywać? -
Czarnula87 wrote:Ja też staram się być zawsze miła, rozumiem że ktoś może mieć zły dzień. Ale niektórzy czasami przeginają no to sorry czemu ja mam za ich humorki obrywać?
wkurza mnie to jako innego klienta.... cholerka trochę szacunku, to jest pierwsza rzecz jakiej próbowałam nauczyć dzieci w placówce, szanuj pracę innych, jak mi któreś przeszło w butach po świeżo umytej podłodze dostawało ze ścieryWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 11:37
-
nick nieaktualnyArienna wrote:oj i bardzo dobrze,ludziom się wydaje całkiem niesłusznie, że jak przychodzą jako klient to obsługa sklepu jest służbą i ich pracy nie trzeba szanować, nic mnie tak nie wkurza jak zachowanie ludzi w marketach którzy rozmyślając się nie odkładają rzeczy na miejsce tylko wciskają produkty byle gdzie.... kiedyś wśród koszulek znalazłam woreczek ze śledziami sprzedawanymi na wagę.... ludzie są straszni, jakby nie można było oddać je do stoiska ze śledziami
Bo sa ludzie i ludzie. Niektórzy nie kumaja że jak przychodza sobie w weekend np. w niedziele do nas bo oni na \"obiad" z dziećmi i z wielkimi fochami że owlno ze coś tam; ale oni mają wolne tak? a my siedzimyw pracy w wolny dzień i może ja też bym chciała posiedzieć z męzem i dzieckiem w domu? a nie obsługiwać jaśnie pańśtwa
ale sa i tez tacy co mówią, że życza nam małego ruchu :)i miłęgo dnia itp :]