X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o też super :) wiesz ja już dobrze też nie mam bo cięli etaty i mi podziękowali :/

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipniie :/ ja mam umowe do końca sierpnia 2016 a potem się ozbaczy; na razie się tu trzymam bo nie ma pracy a ciągle szukam, poza tym mam ten komfort że mogę sobie grafik dostosować do męża i wymieniamy się opieką nad synkiem, dopóki nie pójdzie za rok do przedszkola...

ale szczyt marzeńt ot o nie jest tym bardziej że mam skończoną administrację i rachunkowośc i podatki

• choco Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula zrób eksperyment ;-) powiedz klientom że masz zły dzień i niech ci herbatkę przyniosą :-D
    sorki ale jakiś takiś mam ostatnio humor ;-)

Arienna, Czarnula87 lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham em wykorzystany cycki lekko bola tak inaczej tempa troszke w dół :( troszke mi sie zapach wyostrzył ale ja już nastawiam sie raczej na @
    łeb mnie w noocy bolał
    mamy dziś romantico wieczór mała chce u babci spać :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Czarnula zrób eksperyment ;-) powiedz klientom że masz zły dzień i niech ci herbatkę przyniosą :-D

hahaha chciałabym to zobaczyć :D

ostatnio dałam ludizom frajdę jak był mega ruch i nie mogłam z kasy zejść a czkawki dostałam :D przez 15 minut się meczyłam :D ale jacy wszyscy rozhahani odchodizli ode mnie :D

Arienna lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    hehe ja bym nie próbowała :P tak na wszelki wypadek :P

Czarnula powiem Ci że Cię podziwiam ja bym nie mogla być miła dla niemiłych ludzi po tylu godzinach stania na nogach

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    macham em wykorzystany cycki lekko bola tak inaczej tempa troszke w dół :( troszke mi sie zapach wyostrzył ale ja już nastawiam sie raczej na @
    łeb mnie w noocy bolał
    mamy dziś romantico wieczór mała chce u babci spać :P

Dronka a może lepiej nastawić się na @ i się miło zaskoczyć? :]

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio własnie sie juz na @ nastawiam :)

Arienna lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    hehe ja bym nie próbowała :P tak na wszelki wypadek :P

Czarnula powiem Ci że Cię podziwiam ja bym nie mogla być miła dla niemiłych ludzi po tylu godzinach stania na nogach

A wiesz co to znaczy być miłym i uśmiechnietym i wydawać dla niemiłych osoób resztę ze 100 zł samymi moniakami? :D hehehe :D

U nas w kasetkach mamy od 10 gr w górę, bo nie mamy w cenach nic z końcówką 1, 2 i 5 gr :] ale czasami ludzie i takimi płacą, więc sie tkaie trzyma dla wrednych ludzi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 10:38

Nieukowa, Blondik lubią tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, wlasnie sie z wyra podnioslam a tu owu ;). Tylko nie mam z kim go celebrowac, bo maz 2h temu wrocil z roboty i spi :/

Czarnu, to jestes rozrywkowa kasowa ;D. Ja jak mam zly dzien to sie zamykam w pokoju wirowkowym i kaze kumplowi dac mi najnudnidjsza robote jaks istnieje czyli przygotowanie probek i niech sie wszyscy odwala ;)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehehe dobre z tymi drobnymi :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Arienna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    A wiesz co to znaczy być miłym i uśmiechnietym i wydawać dla niemiłych osoób resztę ze 100 zł samymi moniakami? :D hehehe :D

U nas w kasetkach mamy od 10 gr w górę, bo nie mamy w cenach nic z końcówką 1, 2 i 5 gr :] ale czasami ludzie i takimi płacą, więc sie tkaie trzyma dla wrednych ludzi :D
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D już wiem że powinnam być miła w Mc-u :P

Czarnula87 lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D już wiem że powinnam być miła w Mc-u :P

Przy każdej kasie ;)

Ja to jak ktos jest miły itp, to i więcej kuponów dam zniżkowych, a to jakoś na kasie nabiję że taniej itp. No ale jak ktoś mi focha strzela że chcę mu zaproponować ot samo tylko taniej i upiera isę i obraża no to ok, twoja brocha ;)

Ostatnio mi się typ taki trafił. Zamówił wrapa + picie małe + duże frytki, więc mu proponuję, żeby zrobić z tego zestaw, wyjdzie dużo taniej. A on że nie i wielki foch co ja mu wcisnąc chcę, se myśle ok. jak tam se chcesz. Zapłacił słuchajcie aż 4 złw iecej niż by ja mu nabiła w zestawie, dodatkowo by miał wiesze picie.

Innym razem trafił mi się gbur który przyszedł po jednego loda za 4 zł i jak otworzył portfel to miał i drobne i banknoty w różnych nominałam a zapłacił mi uwaga... 200zł!! to musił poczekac 4 minuty az mi rozmianę zrobią, a potem mu wydałam takimi moniakami że aż się skrzywił :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 10:45

• LaRa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ja mam dzis spadek energii - całkowity. Zostałam sama w domu z psiakiem( maz, mama i teściowa - poszli na zakupy) a ja stwierdziłam ze posprzątam... A tu d***. Do łóżka sie nadaje - spać :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Cześć dziewczyny, ja mam dzis spadek energii - całkowity. Zostałam sama w domu z psiakiem( maz, mama i teściowa - poszli na zakupy) a ja stwierdziłam ze posprzątam... A tu d***. Do łóżka sie nadaje - spać :)

to śpij :D

• Arienna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Przy każdej kasie ;)

Ja to jak ktos jest miły itp, to i więcej kuponów dam zniżkowych, a to jakoś na kasie nabiję że taniej itp. No ale jak ktoś mi focha strzela że chcę mu zaproponować ot samo tylko taniej i upiera isę i obraża no to ok, twoja brocha ;)

:D my staramy się zawsze być mili, bo tak jak mówiłam wcześniej podziwiam cierpliwość :)

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    :D my staramy się zawsze być mili, bo tak jak mówiłam wcześniej podziwiam cierpliwość :)

Ja też staram się być zawsze miła, rozumiem że ktoś może mieć zły dzień. Ale niektórzy czasami przeginają no to sorry czemu ja mam za ich humorki obrywać?

• Arienna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Ja też staram się być zawsze miła, rozumiem że ktoś może mieć zły dzień. Ale niektórzy czasami przeginają no to sorry czemu ja mam za ich humorki obrywać?
    oj i bardzo dobrze,ludziom się wydaje całkiem niesłusznie, że jak przychodzą jako klient to obsługa sklepu jest służbą i ich pracy nie trzeba szanować, nic mnie tak nie wkurza jak zachowanie ludzi w marketach którzy rozmyślając się nie odkładają rzeczy na miejsce tylko wciskają produkty byle gdzie.... kiedyś wśród koszulek znalazłam woreczek ze śledziami sprzedawanymi na wagę.... ludzie są straszni, jakby nie można było oddać je do stoiska ze śledziami

wkurza mnie to jako innego klienta.... cholerka trochę szacunku, to jest pierwsza rzecz jakiej próbowałam nauczyć dzieci w placówce, szanuj pracę innych, jak mi któreś przeszło w butach po świeżo umytej podłodze dostawało ze ściery

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 11:37

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    oj i bardzo dobrze,ludziom się wydaje całkiem niesłusznie, że jak przychodzą jako klient to obsługa sklepu jest służbą i ich pracy nie trzeba szanować, nic mnie tak nie wkurza jak zachowanie ludzi w marketach którzy rozmyślając się nie odkładają rzeczy na miejsce tylko wciskają produkty byle gdzie.... kiedyś wśród koszulek znalazłam woreczek ze śledziami sprzedawanymi na wagę.... ludzie są straszni, jakby nie można było oddać je do stoiska ze śledziami

Bo sa ludzie i ludzie. Niektórzy nie kumaja że jak przychodza sobie w weekend np. w niedziele do nas bo oni na \"obiad" z dziećmi i z wielkimi fochami że owlno ze coś tam; ale oni mają wolne tak? a my siedzimyw pracy w wolny dzień i może ja też bym chciała posiedzieć z męzem i dzieckiem w domu? a nie obsługiwać jaśnie pańśtwa :/

ale sa i tez tacy co mówią, że życza nam małego ruchu :)i miłęgo dnia itp :]

• choco Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara jak mamusie zareagowały na wieści?
    Ja zaraz zmykam w odwiedziny do teścia, ale mi się nie chceeeee !!!

**********************Gang 18+***********************
‹‹ 1726 1727 1728 1729 1730 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ