X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja trzymaj sie, przykro mi :(

syy26iyeeuly3wjb.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    hej laseczki, nie pisałam u was nic bo nie chciałam was dołować - nie mam dobrych wieści.

byłem we wtorek na ginekologii, po poniedzialkowej wizycie miałam nieco większe plamienie więc stwierdzili że poczekają jeszcze tydzień może organizm sam sobie poradzi z poronieniem. Niestety do dnia dzisiejszego nic się nie dzieje - jestem przerażona, ale z drugiej strony miałam czas aby pożegnać się z moim maluszkiem :(

Dobrze że mam Tiago - przy nim nie mogę się załamać i chyba uratowało mnie to od depresji.

złych wieści ciąg dalszy, mój mąż nie chce się dalej starać, stwierdził że nie zniesie kolejnej niepewności czy maleństwo zdrowo się rozwija... ja mam cichą nadzieję że października listopada mu przejdzie i powalczymy jeszcze raz... ale zobaczymy

teraz już wiecie dlaczego nie pisałam.... pewnie was zdołowałam...

kolejna wizyta u lekarza we wtorek :/ pewnie dostanę tą tabletkę poronną :(

Bardzo mi przykro kochana. Mam nadzieję że wszystko się ułoży. Rozumiem, że mężczyźni też przeżywają, może Twojemu mniej informacji jest potrzebne? Chwila oddechu, wspólny wypad na weekend, dystans. Ja wiem, że łatwo tak mówić, ale może ciąża nie była prawidłowa i musiałabyś stanąć przed decyzją czy na pewno chcesz ją utrzymać, bo z maluszkiem nie wszystko byłoby w porządku. Mam nadzieję że się uporacie z tym razem i wrócisz do starań szybciej niż myślisz. Mocno Cię przyutulam, wspieram i często ciepło o Tobie myślę :*

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • smarta Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, podglądam Twój profil na fejsie i zdjęcia i muszę powiedzieć że są cudne. Szkoda że tak daleko ode mnie jeśteście

Blondik lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    jestem wykończona po robocie, ale już robię sprawy na bieżąco, kupa spraw powoli ginie, mam już tylko 3 kupki, a nie z 10 jrak wcześniej ..

nauczcie mnie o śluzie, kurcze ja nie wiem kiedy jest wodnisty a kiedy kremowy, jaki to jest wodnisty
    wkładam palec, jest rzadki śluz jakby woda, ale może trochę białawy, a potem jak schnie to sie lepi, więc może to lepki, ja w ogóle niestety nie mam rozciągliwego ;/ eheh

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • smarta Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Hej dziewczyny,
    jestem wykończona po robocie, ale już robię sprawy na bieżąco, kupa spraw powoli ginie, mam już tylko 3 kupki, a nie z 10 jrak wcześniej ..

nauczcie mnie o śluzie, kurcze ja nie wiem kiedy jest wodnisty a kiedy kremowy, jaki to jest wodnisty
    wkładam palec, jest rzadki śluz jakby woda, ale może trochę białawy, a potem jak schnie to sie lepi, więc może to lepki, ja w ogóle niestety nie mam rozciągliwego ;/ eheh

Ja to tylko że tak powiem wewnątrz sprawdzam. Jeśli jest woda woda, to się nie przejmuj bo ten też jest płodny. Mi najwygodniej jest sprawdzać próbując rozciągać miedzy palcami. wtedy widać czy się rwie czy jest lepki, czy rozciągliwy :D

p19uskjof9zg2kip.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka - ja sprawdzam zawsze sluz tylko na papierze toaletowym albo majtach. Moze zle robie ale moglam zaobserwowac zawsze plodny czyli rozciagliwy jak bialko jaja albo bialy kremowy. Bardziej sie nei wglebialam. W sumie ostatnie cykle byly suchawe, chyba to te chinskie ziolka tak podzialaly.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    zgredka - ja sprawdzam zawsze sluz tylko na papierze toaletowym albo majtach. Moze zle robie ale moglam zaobserwowac zawsze plodny czyli rozciagliwy jak bialko jaja albo bialy kremowy. Bardziej sie nei wglebialam. W sumie ostatnie cykle byly suchawe, chyba to te chinskie ziolka tak podzialaly.

No ja właśnie na papierze lub na majtach to nic nie potrafię zaobserwować dlatego wolę bardziej dogłębne badanie :D

zgredka lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    hej laseczki, nie pisałam u was nic bo nie chciałam was dołować - nie mam dobrych wieści.

byłem we wtorek na ginekologii, po poniedzialkowej wizycie miałam nieco większe plamienie więc stwierdzili że poczekają jeszcze tydzień może organizm sam sobie poradzi z poronieniem. Niestety do dnia dzisiejszego nic się nie dzieje - jestem przerażona, ale z drugiej strony miałam czas aby pożegnać się z moim maluszkiem :(

Dobrze że mam Tiago - przy nim nie mogę się załamać i chyba uratowało mnie to od depresji.

złych wieści ciąg dalszy, mój mąż nie chce się dalej starać, stwierdził że nie zniesie kolejnej niepewności czy maleństwo zdrowo się rozwija... ja mam cichą nadzieję że października listopada mu przejdzie i powalczymy jeszcze raz... ale zobaczymy

teraz już wiecie dlaczego nie pisałam.... pewnie was zdołowałam...

kolejna wizyta u lekarza we wtorek :/ pewnie dostanę tą tabletkę poronną :(

słońce pisz jak bedziesz potrzebowałą sie wygadać nie martw sie o męża on musi tez dojść do siebie zobaczysz on sobie poukłada i tez zapragnie znów sie starać daj mu czas my o zgrozo nawet w takich chwilach gdy chodzi o nasze ciało jestesmy twardsze mysle o tobie i trzymam kciuki zobaczysz Tiago bedzie miał jeszcze rodzeństwo

smarta, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi wysłałam ci priv :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• smarta Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    słońce pisz jak bedziesz potrzebowałą sie wygadać nie martw sie o męża on musi tez dojść do siebie zobaczysz on sobie poukłada i tez zapragnie znów sie starać daj mu czas my o zgrozo nawet w takich chwilach gdy chodzi o nasze ciało jestesmy twardsze mysle o tobie i trzymam kciuki zobaczysz Tiago bedzie miał jeszcze rodzeństwo

Zgadzam, się, pisz jak tylko będziesz miała chęć się wygadać, po to tu jesteśmy żeby się wspierać, czasem też w takich smutnych chwilach. Jeszcze raz ściskam

p19uskjof9zg2kip.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki dopeiro wrocilismy bylam z misiem u dziadka..nie wiem nie podoba mi sie to bo jak odkasluje to ma krew ;/ dzis robili mu brochoskopie bo pluca juz wyleczone a kaszel i crp wciaz wskazuja na zakazenie ;/
    babka przeszla dzis szczyt mozliwosci

zadzwonila do dziadka i powiedziala zeby wzial na glosnomowiacy .. bo ne doszlyszy i co .. ( tata akurat byl) na cala sale i chyba szpital slychac bylo jak napieprza na mojeo tate ;/ nozesz kurwosci jakbym tam byla to byl ja tak opierdolila ze by sie do mnei nigdy nie odezwala ..
    sucz jedna ... nozsz tak jej nie trwie ze az dostalam migreny przez nia
    jak wracalam ze szpitala to leb mi naparzal nie dobrze jako cholera na kazdym zakrecie mowilam zeby michal zwolnil b myslalam ze pawia puszcze ..
    ufff musialam sie wygadac bo tak mizal taty mojego ze szok..no jak tak mozna gadac o swoim synu .. ktory jest na kazde jej zawolanie ;/

no ale .. z misiem postawilismy sobie cel :D
    cel to ciaza w 2015 roku :) ale skrzetnie bee zbierac wiruski :D na blizniaki :D hih
    dzis obralam jajko i co dwa zółtka :D i to nie faszerowane w hodowli tylko z wioski od cioci :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh Ania dobre z tym jajakiem :)

mnie od ok 3 h to kłuje to pobolewa podbrzusze dziwnie i cycki z góry mnie bolą przy dotyku

mała spi małż myje pytonga i zmykamy na film do wyrka :P
    dobrej nocki

Ania_84 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    heheh Ania dobre z tym jajakiem :)

mnie od ok 3 h to kłuje to pobolewa podbrzusze dziwnie i cycki z góry mnie bolą przy dotyku

mała spi małż myje pytonga i zmykamy na film do wyrka :P
    dobrej nocki
    niech pomasuje cce pytonem :D

a co do jajka.. zdziwilam sie bo bylo bardzo male :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czasem małe a wystarczy :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, powiedziane, poplakane :)

smarta, Tamka lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • smarta Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde no, idziemy jutro na wesele a mnie nie dość że wysypało to jeszcze od wczoraj cały czas stoją mi sutki. Mój mąż się śmieje że wyglądam jak z reklamy mentosa. Do tego włosy dziś farbowalam i wyszło rudawo. Będę się jutro chować przed każdym aparatem bo wyglądam groteskowo ;(

zgredka, Nieukowa lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Dobra, powiedziane, poplakane :)
    Super ;)

LaRa lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrej nocy kochane :)

600 postów :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 23:25

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc, miłej nocki :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho w sb z rana, jestem jakas dzis mocno pobudzona, pies wyprowadzony, sniadanie zjedzone, to moze do roboty na pare h pojade nadrobie zaleglosci. Chlop spi to i tak nie poużywam.. :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1724 1725 1726 1727 1728 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ