My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:Tamka ale to brzmi, z porannego..jeszcze nie wiadomo skarbie..może to było z dnia owulacji? miałas też serduszko 2 dni przed owulką.. zobaczymy co będziesz miała.. jak dziewczynka, to raczej te 2 dni przed, jak chłopiec to poranny lub ten nastepny
co byś wolała?
Ariena, trzymam kciuki za powodzenie!
hehe, no to zobaczymy, który seks się potwierdzija nie mam żadnych preferencji, byleby było zdrowe i urodziło się o czasie
dzisiaj miałam okropny sen - śniło mi się, że przywieźliśmy kruszynkę ze szpitala, a mój mąz wymyślił, że idziemy na pizze sami!!! bo dziecko powinno się przyzwyczajać do zostawania samemu! pamiętam, że siedzialam w tej knajpie patrząc na zegarek i serce mi się krajało, jak w końcu po godzinie wróciliśmy do domu, to maluszek tak okropnie płakał, że się popłakałam przez sen, nawrzeszczałam na małża, powiedziałam, że jest chory psychicznie i że się z nim rozwiodę, a rano obudziłam się obrażona na niego
ale sen był okropny - poczucie winy i żal męczą mnie do tej chwili..Nieukowa lubi tę wiadomość
-
do mnie wlasnie mama dzwonila babcia znowu odpierdziela scenki..nie wytrzymam z ta kobieta mam ochote jej dac przez leb ;/
-
jestem
posprzatane poprasowane
a mnie zaczyna śpioch łamać
i siły mi odeszły
ja jakos poupadłam w wierze w zielonecycki lekko bolą teraz tylko co jakis czas i cisza co jakis czas coś zakłuje
i tyle
w zeszłym cyklu tez ładnie było i dupa z tego -
Jestem!
No wiec, na usg nei bylo widac prawie nic. Jakas maciupenka kropeczke ktora pani ginekolog stwierdzila, ze to najprawdopodobniej wlasnie kropek. Endometrium grube jak u ciezarnej.
Powiedziala, ze bez watpliwoscie jestem w ciazy
mam przyjsc za dwa tyg.
Tylko cycki mnie cos bolec przestaja. Dziweczyny bolaly was tak caly czas bardzo ?
Tez z tym progesteronem mam watpliwosci. Powiedziala, zeby brac skoro juz wczesniej bralam, ze sie go czasem daje wlasnie kobietom ktore np sa po poronieniach albo maja problem z II faza. Sama nei wiem.
Ja piernicze, zawsze tyle sie tam naczekam, dobrze ze ksiazke mialm. Mialam na 10:10 a weszlam przed 12....No brak slow, kiedys im tam jubel zrobie. Raz nawet cos powiedzialam, to stwierdzili ze nei ich wina.
LaRa, Tamka, Blondik, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Kotka, super, gratulacje
moja ginka mówi, że jeśli się brało dupka albo lutkę z jakichkolwiek przyczyn w cyklu jak się zaszło, to należy brać przez pierwszy trymestr do końca, chyba, że są wskazania do brania przez całą ciążę, ja już zeszłam z 3x1 na 2x1
mnie akurat cycki bolą cały czas, mniej lub bardziej ale je czuję, natomiast nie rosną, więc to jest chyba indywidualna sprawa -
PsotkaKotka wrote:To teraz bede miec stresa
Tutaj to nawet nigdzie bety nei zrobie
kOTKA SPOOJNIE MNIE OD CZSU DO CZSU PRZCCHODZA TAKIE BÓLE PRZEZ NIE przed chwilą podbrzusze mnie pobolało i przestało matko szłu dostane hehehe a no i sikanie sie utrzymuje co 2 h nawet w nocy wstawałam -
Kotka, kochana, nie stresuj się, pamiętam, że tu któraś z ciężarowek nie miała w ogóle bólu piersi do jakiegoś czasu, to jest wszystko indywidualna sprawa
tak jak np, z bólami podbrzusza, ja mam cały czas właściwie, a wiele dziewczyn nie ma w ogóle , także może po prostu ze mnie taki obolały egzemplarz -
ja też siuram jak nie wiem co.... nad ranem wstaję gdzie nigdy w nocy nie sikałam, ech mam tak od 3 cykli i okolicach owulacji sikam jak dzika
ok śmigam na jakieś zakupybye
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 13:15
-
dobra formularz na angielski zaniesiony
w nastepnym tyg beda umowy
i zaczynam sie uczyc
angielskiego + angielski w biznesie