X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki

kurde miała być owulka i co i gófno.... :/
    kurcze przeszło mi dziś przez myśl: a jak będzie bezowulacyjna? cholerka mój małż tak się stara... jedzie codziennie biedactwo, czy zmęczony czy niewyspany więc jakby był bezowulacyjny to ja się chyba zastrzelę :(

co do tycia to ja walczę z kilogramami od podstawówki, przy wzroście 170 mam coś kolo 85kg (chyba bo staram się na wagę nie wchodzić) po ślubie przytyłam 10kg czyli rok temu miałam piękne 75 .... tylko że ja tyję z powietrza :/ mało jem, tarczycę mam ok a tyję... tyję z nerwów i nawet nie muszę ich zajadać po prostu mi się zwalnia z nerwów metabolizm..... ale cóż też stwierdziłam że przed ciążą mi się nie opłaca odchudzać po za tym nie jest mi tak źle :D

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    Ja w pracy siedzę, ale tak mnie podbrzusze boli, że masakra :/ i nie wiem co na to poradzić, może macie jakiś sposób?
    A tak ogólnie to jakieś niusy??? ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAA kotka oczywiście kciukam za wizytę :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok zmykam narazie ide poodkurzać poprasować i powiesić pranie :)

Malenq lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedra...mnie z tych rzeczy co wymieniłaś, tylko odkurzanie zostało:)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ariena, może jeszcze trzeba poczekać..wiesz jak to jest, czasem stres przesunie owulkę..

nieukowa - współczuję.. nie tyle szefa, który wiadomo, ze zrobi wszystko aby jemu było dobrze, ale mąż się nie popisał..

dronka, to wpadnij później do mnie,dwie pierwsze opcje i u mnie do ogarnięcia..ale z pracy się nie da :P

ja zjadłam II sniadanko, czuję sie nieusatysfakcjonowana ale cóż..samo życie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 10:56

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Arienna Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Ariena, może jeszcze trzeba poczekać..wiesz jak to jest, czasem stres przesunie owulkę..
    wiem kochana, OVU mi też wyznaczył przedział na owulke od dziś do 1go września obliczając na podstawie średniej z ostatnich cykli tyle że ja się doczekać nie mogę i zaczynam schizować :/ chciałam testować koło 4 a tu nie wiem czy 8go dam rade

ewebii4.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, nie mówcie o porządkach, ja mam w domu taki syf że glowa boli a nie ma sensu sprzątać, bo się pakujemy i co chwilę coś z piwnicy małż przynosi, kartony się walają, kawalki taśm klejących etc. dramat :/

Arienna, a może kochana przestań myśleć o tej owu? wiem, że to trudne ale pamiętam cykl jak tak strasznie na nią czekałam, że przyszla chyba w 20 dc dopiero, gdzie normalnie mam 15 dc... nakręcalam się za mocno i złośliwie się ze mną droczyła :/

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra to i ja zmykam na odkurzanie :P

• Arienna Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:

Arienna, a może kochana przestań myśleć o tej owu? wiem, że to trudne ale pamiętam cykl jak tak strasznie na nią czekałam, że przyszla chyba w 20 dc dopiero, gdzie normalnie mam 15 dc... nakręcalam się za mocno i złośliwie się ze mną droczyła :/

a to niedobra........... chyba tak zrobię, tylko szkoda mi chłopa mojego bo on chyba zrobiłby sobie kilku dniową przerwę :P a tu lipa owulki nie ma więc trza jechać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 11:13

Tamka lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o wiecie co bym chciała? 14go września mamy rocznice ślubu, ale chciałabym prezent dla siebie i męża w postaci II :D

Tamka lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane ile czekałyście na @ po odstawieniu dupka??
    ja brałam przez 5dni 2tabl dziś jest już 4dzień po odstawieniu, bolą mnie piersi i brzuch... a @ nie ma... :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 11:18

• Tamka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienka, jeden wieczór przerwy nie zrobi Wam różnicy, zaszalejcie następnego dnia rano ;)

CLOnówka - u mnie duphaston nigdy nie wpływał na długość cyklu, nieważne czy go brałam czy nie, okres przyłaził na czas, może coś jest na rzeczy? ;)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee nie nie Tamka, wystarczy popatrzeć na mój mega długi i pokręcony wykres :)

• Arienna Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Arienka, jeden wieczór przerwy nie zrobi Wam różnicy, zaszalejcie następnego dnia rano ;)
    chyba tak zrobię :) a że jutro sobota i do pracy nie trzeba wstawać ........ :P

Tamka lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj, Clonówka, faktycznie nieciekawy :/ trzymam kciuki żeby się wyklarowało w końcu w jedną albo w drugą stronę!

Arienka, ja zaszłam z porannego seksu :P także wiesz... relaks plemniorów też jest ważny, daj im odzipnąć bo chłopaki ducha wyzioną ;)

Arienna lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja co tam u Ciebei kochana ..widze ze na pazdziernikowych sie odzywasz daj znac

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:

Arienka, ja zaszłam z porannego seksu :P także wiesz... relaks plemniorów też jest ważny, daj im odzipnąć bo chłopaki ducha wyzioną ;)
    Tamka ale to brzmi, z porannego..jeszcze nie wiadomo skarbie..może to było z dnia owulacji? miałas też serduszko 2 dni przed owulką.. zobaczymy co będziesz miała.. jak dziewczynka, to raczej te 2 dni przed, jak chłopiec to poranny lub ten nastepny :P
    co byś wolała?

Ariena, trzymam kciuki za powodzenie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 11:45

Tamka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• smarta Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clonówka z wykresem to możemy sobie piątkę przybić. Ja dupka nie brałam, zawsze luteina także nie pomogę.

Co do antyków to jednak uważam że zależy od organizmu. Ja też nie twierdzę że moje 30 kg to tylko antyki, ale bardzo bardzo się przyczyniły. Zresztą i tak jestem raczej rozregulowana hormonalnie więc wszystkie zmiany to się do tego przyczyniają.

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane, ja niedługo lecę.. nei wiem na ile mi się uda zajrzeć przez weekend.. dziś jedziemy na wieczór do spa i kolacje.. trzymajcie kciuki abym się nie pogryzła z P, bo on zazwyczaj jak coś jest zaplanowane to nie ma nastroju :P no nic..

trzymam kciuki za owulacje i testy - ktos dziś testuje wogóle? jutro?

i bzykać się do utraty tchu :P

Ania_84, Arienna, Zakochana lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 1721 1722 1723 1724 1725 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ