X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Kotka, z tymi tabletkami to chyba indywidualna sprawa, glównie chodzi o zatrzymywanie wody u tych, które mają do tego tendencje

ja brałam i nie przytyłam, a moja przyjaciółka sportsmenka, super laska, walnęła 10 kg na plusie :/ więc to chyba niestety kwestia organizmu

No ale 10kg to nie 30 ;).

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    No ale 10kg to nie 30 ;).

Ale tak czy siak antyki to syf. Chyba ze dobrze dobrale, ale ja takich nei mialam :/

Kurde zaycytowalam sama siebie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 09:30

Tamka lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamuś ja przytyłam 3kg w I trym, bo tak jak u Ciebie jadłam często, bo jak nie to mdłości były..więc spokojnie się to unormuje :)
    a przy antykach to faktycznie zatrzymanie wody najczęściej....

Tamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antyki to syf tym bardziej jak są źle dobierane :/

Ja przybrałam ok 20 kg w bardzo krótkim czasie na pierwszych tabletkach anty i była to głównie woda zatrzymana w organizmie. Lekarz dał mi to bez jakichkolwiek badań itp. Jak zmieniłam lekarza na innego, który porobił mi badania wszystkiego co możliwe i dopiero mi dał odpowiedni leki; waga spdła baaaaardzo szybko i wszyscy mówili że widza ze nie jestem juuż nabita i napuchnieta.

Też uważam że to sprawa indywidualna. A to że w ciązy sobie pofolgowałam i mi zostało to już inna kwestia :/

A co do wagi dla mnie waga przy któej ja się dobrze czuję to ok 80 kg i do takiej będe dążyć ;]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 09:36

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie, bo przy antykach to w I kolejności powinno się wykonać specjalistyczne badania, ale jaki lekarz tak robi? niemal żaden! wszystko na zasadzie prób i błędów, sama pamiętam jak mi mówił, że zobaczymy jak się Pani będzie czuła, jak źle - zmienimy na inne.. i tyle z badań..teraz są niby takie pigułki, które raczej regulują wagę niż ją zwiększają, ale kto to wie.. ja w każdym razie już nigdy nie będę brała tej chemii..nie dość,że moje libido spadło w przepaść, to jeszcze bolał mnie żołądek ;/ szajstwo jak nic!

Malenq lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja latami myslalam, ze czesty bol glowy (pare razy w miesiacu) to norma i ze pewnei kazd tak ma. Odstawilam pigulki i jak reka odjal! Bol glowy gorsa raz na miesiac i to tylko w czasie @. Szok.

Ok dziewczyny ide do gina !!

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    E pobije was wszystkie. 80 kg 164 cm, a wieczorem to i 82 wczoraj było.

hahah to jak jak :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka 3mam kciuki:)

• Tamka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka, powodzenia! trzymam kciuki

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tej mojej przychodni to wszyscy interniści tak obwaleni nie wiem czemu; żadni wybitni specjaliści; ot normalni lekarze. Ale to przychodnia wojskowa jest więc sporo babć i dziadków lata :/ może dlatego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka powodzenia :]

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka kciukam :)
    mnie wczoraj bolała głowa ale o dziwo sama przeszła az sie zdziwiłam

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• choco Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne ze sprawa indywidualna, i ja swoich 30 kg nie tłumacze w całości antykami. Od nich się zaczęło, a pozniej juz poszło. Zaraz po rozpoczęciu brania antyków wyjechałam za granicę i zmiana jedzenia i zakazanie tęsknoty też zrobiły swoje. A ze zakochana byłam to mało w lustro patrzyłam a bardziej w oczy ukochanego. Wiem ze sama sobie jestem winna ze nie zareagowałam. A co do diety to słyszałam ze to jedna z metod zachodzenia w ciążę. Kiedyś weszłam na forum o diecie i ci drugi wpis był - przez tą diete mam syna/córkę. Zresztą osobiście znam przypadek kuzynki, dzięki jej diecie mam chrześniaka :-D

smarta lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotuś trzymaj się :)

Ja się dziewczynki odmeldowuję do środy.
    Trzymam kciuki za każdą :***będę śledzić listę na fb
    Paaaaaa

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka - powodzenia, trzymam kciuki :)
    co do tycia przy anty to jestem zywym przykladem zlego dobrania tabletek :(
    pare lat temu poszlam do lekarza gin do osiedlowej przychodni, a ten bez pytan, bez jakiegokolwiek wywiadu przepisal mi jakies tam anty. Na moje pytanie czy nie potzreba zrobic badan hormonalnych odp. ze teraz sie juz nie robi (zonk). No ok... pomyslalam, lekarz wie co robi. I tak sobie tyłam.... ze szczuplej laski 53 kg zrobil ze mnie wielorybka, tak ze do tej pory nie jestem wstanie tego zrzucic.
    Zmienilam debila na moja obecna ginke, jak zapytala jakie tabletki przyjmowalam to zrobila wielkie oczy i powiedziala ze jest w szoku bo te tabl sa dla kobiet ktore przechodza menopauze :/ czyli dawka hormonow masakryczna...
    przed slubem zeszlam juz do "fajnej" wagi 72 kg,znajomi mowili mi ze super wygladam, ze fajnie schudlam. Wiec jesli schudłam to pomyslalam: pizza mi nie zaszkodzi...i tak sie znowu zaczal powrot wielorybka ;(

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde zaraz się w robocie poryczę ;(
    Od 2 tyg planujemy z mężem spotkanie ze znajomymi na dzisiaj ze slowfoodem. Wszystko kupione, ugotowałam fajne potrawy, mieliśmy grać w rpg do nocy.
    A tu mój mąż pisze przed chwilą że ma na dziś wieczór robotę. Robota miała być jutro, ale sobie jego "szef", nasz kumpel, wymyślił że nie, bo on chce jednak jutro jakiś film oglądac z rodziną i że robota ma być dziś.
    Ja pierdolę, nie chcę tego człowieka oglądać na oczy, męża zresztą też bo się na to zgodził.
    Całe plany szlag trafił :(((

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 10:00

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa co za dupek z niego :/ przykro mi że plany nie wyszły :(

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga powiem szczerze ze dziwny ten internista u mnie to zadzowni i mam wizyte na nastepny dzien ;/ albo jesczez tego samego dnia ;/

co do antykow..no coz moja kolezanka przez zly dobor antykow przytyla 20 kg to zalezy . od tage jak masz hormony porzed rozwalone..
    ja nie bralam nigdy antykow a tylam na potege przez tarczyce..
    i niech mi mowia co chca.....ale jest to zalezne.. przez rok chodizlam na fitnes na zumbe codziennie raz w tyg na basen i co zamiast spada z wagi ja tylam.. a jesc jadlam malo ;/

Naiukowa szef do upek ;/ nie bierze nic pod uwage innych ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukawa no jak mozna komus tak plany pokrzyżować ww rr dla swojej wygody

ja tez musiałm na chwile rano jechać :( wiec sie nie wyspałam

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bralam tabsy z 10 lat i nie tylam, nawet pomagaly utrzymac.. ale byly dobre..
    Ale ja po prostu lubie sobie podjesc :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1720 1721 1722 1723 1724 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ