My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:Kotka, z tymi tabletkami to chyba indywidualna sprawa, glównie chodzi o zatrzymywanie wody u tych, które mają do tego tendencje
ja brałam i nie przytyłam, a moja przyjaciółka sportsmenka, super laska, walnęła 10 kg na plusiewięc to chyba niestety kwestia organizmu
No ale 10kg to nie 30.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAntyki to syf tym bardziej jak są źle dobierane
Ja przybrałam ok 20 kg w bardzo krótkim czasie na pierwszych tabletkach anty i była to głównie woda zatrzymana w organizmie. Lekarz dał mi to bez jakichkolwiek badań itp. Jak zmieniłam lekarza na innego, który porobił mi badania wszystkiego co możliwe i dopiero mi dał odpowiedni leki; waga spdła baaaaardzo szybko i wszyscy mówili że widza ze nie jestem juuż nabita i napuchnieta.
Też uważam że to sprawa indywidualna. A to że w ciązy sobie pofolgowałam i mi zostało to już inna kwestia
A co do wagi dla mnie waga przy któej ja się dobrze czuję to ok 80 kg i do takiej będe dążyć ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 09:36
-
wiecie, bo przy antykach to w I kolejności powinno się wykonać specjalistyczne badania, ale jaki lekarz tak robi? niemal żaden! wszystko na zasadzie prób i błędów, sama pamiętam jak mi mówił, że zobaczymy jak się Pani będzie czuła, jak źle - zmienimy na inne.. i tyle z badań..teraz są niby takie pigułki, które raczej regulują wagę niż ją zwiększają, ale kto to wie.. ja w każdym razie już nigdy nie będę brała tej chemii..nie dość,że moje libido spadło w przepaść, to jeszcze bolał mnie żołądek ;/ szajstwo jak nic!
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jasne ze sprawa indywidualna, i ja swoich 30 kg nie tłumacze w całości antykami. Od nich się zaczęło, a pozniej juz poszło. Zaraz po rozpoczęciu brania antyków wyjechałam za granicę i zmiana jedzenia i zakazanie tęsknoty też zrobiły swoje. A ze zakochana byłam to mało w lustro patrzyłam a bardziej w oczy ukochanego. Wiem ze sama sobie jestem winna ze nie zareagowałam. A co do diety to słyszałam ze to jedna z metod zachodzenia w ciążę. Kiedyś weszłam na forum o diecie i ci drugi wpis był - przez tą diete mam syna/córkę. Zresztą osobiście znam przypadek kuzynki, dzięki jej diecie mam chrześniaka
smarta lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Kotka - powodzenia, trzymam kciuki
co do tycia przy anty to jestem zywym przykladem zlego dobrania tabletek
pare lat temu poszlam do lekarza gin do osiedlowej przychodni, a ten bez pytan, bez jakiegokolwiek wywiadu przepisal mi jakies tam anty. Na moje pytanie czy nie potzreba zrobic badan hormonalnych odp. ze teraz sie juz nie robi (zonk). No ok... pomyslalam, lekarz wie co robi. I tak sobie tyłam.... ze szczuplej laski 53 kg zrobil ze mnie wielorybka, tak ze do tej pory nie jestem wstanie tego zrzucic.
Zmienilam debila na moja obecna ginke, jak zapytala jakie tabletki przyjmowalam to zrobila wielkie oczy i powiedziala ze jest w szoku bo te tabl sa dla kobiet ktore przechodza menopauzeczyli dawka hormonow masakryczna...
przed slubem zeszlam juz do "fajnej" wagi 72 kg,znajomi mowili mi ze super wygladam, ze fajnie schudlam. Wiec jesli schudłam to pomyslalam: pizza mi nie zaszkodzi...i tak sie znowu zaczal powrot wielorybka ;( -
Kurde zaraz się w robocie poryczę ;(
Od 2 tyg planujemy z mężem spotkanie ze znajomymi na dzisiaj ze slowfoodem. Wszystko kupione, ugotowałam fajne potrawy, mieliśmy grać w rpg do nocy.
A tu mój mąż pisze przed chwilą że ma na dziś wieczór robotę. Robota miała być jutro, ale sobie jego "szef", nasz kumpel, wymyślił że nie, bo on chce jednak jutro jakiś film oglądac z rodziną i że robota ma być dziś.
Ja pierdolę, nie chcę tego człowieka oglądać na oczy, męża zresztą też bo się na to zgodził.
Całe plany szlag trafił((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 10:00
-
nick nieaktualny
-
Olga powiem szczerze ze dziwny ten internista u mnie to zadzowni i mam wizyte na nastepny dzien ;/ albo jesczez tego samego dnia ;/
co do antykow..no coz moja kolezanka przez zly dobor antykow przytyla 20 kg to zalezy . od tage jak masz hormony porzed rozwalone..
ja nie bralam nigdy antykow a tylam na potege przez tarczyce..
i niech mi mowia co chca.....ale jest to zalezne.. przez rok chodizlam na fitnes na zumbe codziennie raz w tyg na basen i co zamiast spada z wagi ja tylam.. a jesc jadlam malo ;/
Naiukowa szef do upek ;/ nie bierze nic pod uwage innych ;/