My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Choco
widzę, że ta nazwa z czegoś jednak się wzięła
, ja jestem maniakiem czekolady..
na ostatniej wizycie mi ginek powiedział, że dla kobit z pcos najważniejsze jest trzymanie wagi, dobrze, że mnie nie widział przed zrzuceniem paru kilo, bo by mi to powiedział, bez sprawdzania czy mam pcos, ale i tak poczułam się urażona...
-
no właśnie ja się obawiam, że mi zostanie fałdzioch po schudnięciu, ale co tam, kuzynka robiła już taką operację to i mnie ciachnie fartucha...
na szczęście mam geny po mamie, więc skórę mam jędrną bez celulitu, ale wiadomo brzuch miałam przez prawie 30 lat, więc nagle nie zniknieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Zgredka racja, ten nick ma swoje odzwierciedlenie w moim nałogu. Czekoladę kocham od zawsze. Kiedyś mogłam zjeść cala czekoladę z orzechami w 5 minut, albo sama pochłonąć litr czekoladowych lodów ale wtedy ważyłam 53 kg i byłam biusciasta i zgrabna, a pozniej zdążyło się kilka różnych przygód i ważę ile ważę. Na ślubie 2 lata temu ważyłam 72 kg, pozniej w pol roku przytyłam 6 kg, tam musiałam zajeść przedślubne stresy zafundowane przez teścia a teraz w grudniu przytyłam w miesiąc 5 kg biorąc orgamentril, z tego zrzuciłam tylo jeden kg. Ehhhh a cale moje tycie zaczęło się od anty 10 lat temu. Żeby nie było teraz też potrafiłabym pochłonąć tony czekolady ale ograniczam się ze względu na wagę.
Mowe walnełam jak na spodkaniu anonimowych czekoladoholików.zizia_a, konwalianka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Choco, wiec jak na spotkaniu powiem "kochamy Cie"
tez tak umiem, a moim problemem ostatnio jest zbyt szybkie jedzenie. Pochlaniam przygotowane posilki tak, ze czkawki dostaje.. ja jestem pod kontrola dietetyka, bo sama nie moglam sie za siebie wziac.
A teraz mowie wszystkim dobrej nocy, niech wiruski beda z wami.. -
nick nieaktualny
-
Witam z rana! Ja tez naleze do tych grubo koscistych, mam 163cm a waze 68 kg
Tesry owu zamowilam, ale ida do mnie chyba przez Urugwaj bo dojsc nie mogaaz zaczelam szyjke obserwowac z desperacji i faktycznie sie menda uniosla tak ze jej nie siegsm
maz z fochem zrobil co trzeba, jeszcze jutro i znowu 2 tyg czekania... takze testuje w okolicach 6 wrzesnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 08:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq ja podsjrzewam ze to jedank albo u mnie cosa z watroba albo woreczkiem zolciowym. Po tych dwoch mega bolesnych atakach brzucha co mialam caly mega zgazowany, dzisiaj trzeci dzien od ataku a ja nadal sikam na pomaranczowo
pierwszy dzien faktycznie byl mega intensywny pomarancz, wczoraj juz takj pomieszanybzbzoltym, dzisiaj.niby wiecej zolci niz pomaranzu no ale to nadal swiadczy ze cos jest nie tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 07:49
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane, chyba coś się rzeczywiście z owu zrobiło bo moich dwóch wczorajszych postów z tel nie dodało. Ja też grubokoscista
170cm i 100kg. Choć uważam ze nie widać ze do 100 dobilam ale te 30kg by sie zrzucic przydalo. Tyle że m9je tycie też od antyków sie zaczęło i zazwyczaj po 5 kg spadku na diecie więcej ruszyć nie chce. Ja dziś z rana obudzilam się z płaczem, w sumie nie wiem czemu. Chyba luyeina tak działa.
Nieukowa lubi tę wiadomość
******************************GANG18+*****************************