My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laseczki. Ja z mojego to niestety dopiero wieczorem będę miała jakiś pożytek bo jednak musiał wcześniej do pracy polecieć (a miał dopiero na popołudnie isc) no cóż życie. Tempka spadła jeszcze niżej wiec jutro lub pojutrze powinien być skok
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Brryyy
Owulki chyba u mnie jednak nie było tak jak patrzę na swoje temperatury, możliwe że przez coś co się działo w organizmie taki skok miałam ;/ aczkolwiek coś mi się z hormonami psuje bo cycki mnie bola już trzeci dzień
Czesto jest spadek wlasnie w 4 dpo, dobrze jest owu bylojutro normalnie do gory pojdzie , zobaczysz
-
nick nieaktualnyWiesz co Asha wątpię :] bardziej się nastawiam na to, że miałam jakieś zapalenie wątroby czy też woreczka żółciowego; bo jeden dzień co miałam pierwszy mocny spadek miałam takie mega boleści (pisałam wam tutaj), potem skok w górę i dzień spokoju i kolejny spadek (ten co mi ovu wyznaczyło) z mega boleściami, mega zagazowany brzuch itp - fakt, że ani przeciwbolowe, ani rozkurczowe ani leki od wzdęc mi nie pomogły tylko zwykła woda z sodą oczyszczoną - wybekałam się i przeszło w sekundę. Ale na następny dzień dostałam pomarańczowego moczu; dopiero wczoraj po południu wrócił do normalnego koloru... i tak se myślę że może temperatura w górze przez to co się działo w brzuchu??
-
nick nieaktualnyNo ale mniejsza
Ale wczoraj mi się miło zrobiło kurka w pracyStoję sobie na kasie i podchodzi do mnie kobitka z uśmiechem od ucha do ucha. No więc ja standardowa łofrmułka - dzien dobry, witamy w mc donald's i tez się szczerze
A ona że miała pani racje mega pycha ciastko (malina z budyniem jej zasugerowałam kilka dni wcześniej) i mówi że znowu je chce i coś tam jeszcze do zmaówienia. No i sobie z nią swobodnie gadam, śmieję i żartuję. Poszła odebrac zamówienie; a akurat moja kiero jej wydawała, a ta do mojej kiero że jestem fantastycznym pozytywnym i fenomenalnym pracownikiem
hehehe kiero w szoku ale zadowolona była że taka pochwała
i mi się tez mega miło zrobiłoAsha, Nieukowa, konwalianka, Blondik lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:No ale mniejsza
Ale wczoraj mi się miło zrobiło kurka w pracyStoję sobie na kasie i podchodzi do mnie kobitka z uśmiechem od ucha do ucha. No więc ja standardowa łofrmułka - dzien dobry, witamy w mc donald's i tez się szczerze
A ona że miała pani racje mega pycha ciastko (malina z budyniem jej zasugerowałam kilka dni wcześniej) i mówi że znowu je chce i coś tam jeszcze do zmaówienia. No i sobie z nią swobodnie gadam, śmieję i żartuję. Poszła odebrac zamówienie; a akurat moja kiero jej wydawała, a ta do mojej kiero że jestem fantastycznym pozytywnym i fenomenalnym pracownikiem
hehehe kiero w szoku ale zadowolona była że taka pochwała
i mi się tez mega miło zrobiło
To fajnie, jak czlowieka ktos doceni to i pracowac sie chce
A co do temp przystaje na swoim -
nick nieaktualnyU nas mocno wymagają żeby być uśmiechniętym itp jak na serwisie stoimy, ale czasami się nie chce, bo ktoś ma gorszy dzień. A jeszcze jak się trafi ktoś chamski itp to ojej
No ale wczoraj jakoś miałam oki humor to tak się szczerzyłam i zagadywałam do ludzi i żartowałam, że po 2 godzinach to mnie aż szczęka bolała
Dzisiaj pewnie będzie gorzej, bo to weekendArienna, Asha, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArienna wrote:ech.... ja miałam ten plus w pracy że jak miałam zły dzień to mówiłam dzieciom że mam zły zień siadałam w fotelu a oni mi jeszcze herbatkę zrobili
Zazdroszczęu nas tak nie ma
ale jest plus bo jak coś mogę zawsze wyjść jak coś; bo płącą mi za przepracowane godziny :]