My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kasica49 wrote:witam jestem tu nowa,i też po 30-ce,staram sie o dzidzie 10 lat i nic
w zeszlym roku stał się cud zaszlam w ciąże,nie dowierzałam bylam w szoku,ale w 6 tygodniu poronilam totalnie sie zalamalam i dalam sobie spokój ale teraz znowu zaczełam się starać.
pozdrawiam
hej kasica. 10lat! to bardzo dlugo. Leczylas sie na cos? -
Hej Kasica
Trzymam kciuki za staranka. Opowiedz nam co sie dzieje, wiesz czdmu masz trudnosci?
Malenq zab madrosci to gruba sprawa, ja bylam 3tyg na ketonalu, okropnie spuchnieta i nie moglam jesc. trauma straszliwado tego rtg mi robili i mialam silny antybiotyk.
Arienka, Zgredka zazdroszcze imprezowania, ja dalej zdycham.. ani troche lepiej. w kosciach lamie, glowa boli.. gardlo zawalone -
Arienna wrote:Dronka patrząc na Twój wykres to wraca do mnie nadzieja
skoro Ty miałaś też ciemniejszą...
mam dół jakis cycki prawie juz nie bolą brzuch okresowo nadal PMSa nie ma ale test mnie dobił
zaraz jade po małą do rodziców
a i ryczeć mi sie chce wczoraj po bzykanku ryczałam a dzis mi sie zbiera non stop -
Anuśka wrote:Hej laseczki.
Miałam się nie udzielać ale nie mogę tak bez Was wytrzymać
Kroko cieszę się ze wychodzisz jutroArienna i Biedronka czekam na Wasze pozytywne testy
Mariss, Asha mnie też skasowała z listy przyjaciółek. Nie wiem czy się przeterminowałam czy co...
Co tu się działo jak mnie nie było???
Jak tam Anastazjaaa? Czy Nena już wróciła z PL??? A co u Malenq? Jak ząbek? Mi wczoraj na imprezie koronka wypadła... A moja dentystka wraca z urlopu dopiero 8 września... Nie wiem jak wytrzymam
Anuśka miałam ci pisać że bedziemy cos czuje walczyć razem we wrześniudobrze że bede mieć fajne towazrystwo i nie bede sama
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam, jestem tu nowa,i postanowiłam napisać w końcu gdzieś, aby móc porozmawiać z kimś kto mnie zrozumie, i może doda otuchy... Staramy się z narzeczonym o dzidziusia już 10 miesięcy. Próbowaliśmy chyba juz wszystkiego: codziennie, co drugi dzien, tylko w owulację i nic, dzidziusia nie ma
Ja oczywiście co miesiąc mam objawy, i po woli już brakuje mi siły na to ;(
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Witam nowe twarzyczki
ja dopeiro teraz mam czas wejsc
wczesniej tesciowa zaprosila nas na sniadanie.. pozniej idziemy na obiad
a to wsyztsko dlatgeo ze dzis jes sama i po obiedzie i chce z nami pogadac odnosnie leczenia Miska
tak wiec lenie sie dzis jak moge ;P
teraz pije kawkebp wtedy nie zdazylam :0
-
Nieukowa mam pytanko bo Ty cos w tych plemniorach jsiedzsz
czy kojarzysz moze czy jeli wychodzi ten dodatkowy chromosom 47 XXY to czy ta mutacja AZF na pewno nie wychodzi .. bo nie doslali nam tej mutacji genetyk mowil ze jak jest ta 47 XXY to napenwo AZF jest ok.. ale wiesz dopoki niemam tego na papierze to nieuwierze.. jak bylismyto mowil ze mu gdzies nie wlozyli do dokumentow ezgo wyniku i dlatego nam nie dali go ;/ -
nick nieaktualnyWitaj Aniu_84
Widze,ze wy tu sie juz dobrze znacie
ja taki swierzkak, ale samo napisanie tu dalo mi jakas mala ulge... Choc dzis najgorszy dzien, bo od rana mam plamienie, wiec zaczyna sie znienawidzona, czerwona @ I kolejne nadzieje rozwiane
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Angeika wiem jak kazda @ dobija.. kiedy myslalam z kazda @ to cos strasznego.. ale uwierz mi jeslioboje jestesci zdrowi to kwestia czasu ..naprawde
wiadomo ze nawet jak ktos sie stara miesiac czy dwa.. ale ma juz swiadomosc staran to kazd a @ jest to kolejny dol.. i nie mozna patrzec na to czy ktos stara sie kilka miesiecy czy kilka lat.. i tu i tu malpa jest ciosem..
ale od tego tu jestesmy zeby rzem walczyc wspierac sie, opierniczyc kiedy trzeba i razem sie cieszyc
wiec rozgosc sie jak tylko mozesz
i lap od zacazonych wiruskiskumuluja sie i beda blizniaki
angeika lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki, witam nowe osóbki, trzymam kciuki.. każdego miesiaca @ to dramat i załamka..ale nie wolno sie poddawać - trzeba walczyć do końca!
Dronka, a chcesz w dupsko? wytłumacz kobieto w jakim celu zrobiłaś dzis test? ech.. tulę Cię, ale mnie nie wyszedł 9dni po owulce
Ania to super, ze mozecie pogadac z tesciową o leczeniu, każde wsparcie finansowe jest wskazane
miłej niedzieliAnia_84 lubi tę wiadomość
-
A u mnei dzis dalej sluz zabarwiony krwia.. nie wiem o co kaman ;/ nigdy plamien okolowulacyjnych nie mialam..jak bylam ostatni u lekarza nadzerki nie bylo ;/
ale we wtorek pojde do gina niech mi zrobi usg i sprawdzi bo ja juz sobie wmawiam jakiego torbial czy cus ;/ -
Hej Angeika,
mnie tak naparzał brzuch, że zażądałam serduchowania w celu ukojenia, no i przeszło, teraz brzuch tylko lekko ćmi..
moja @ ma przyjść za dwa dni, na pewno nic nie wyszło, więc sobie muszę na nią spokojnie czekać..
i kolejny cykl do kosza.. ale przynajmniej stale uczę się obserwacji siebieangeika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAz mi lzy polecialy jak to przeczytalam... Dziekuje za mile slowa i wiem, ze z Wami tu bedzie choc troche lzej. I tak masz racje, nie ma reguly ile kto sie stara, ale zrozumie to wlasnie ten kto przechodzi przez to. Bo slowa pocieszenia od kolezanek, ktore maja dzieci, jakos na mnie nie dzialaja...Wierze, ze bedzie dobrze. Na poczatku staran bardzo przezywalam, pozniej odpuscilam i bylo ok, do dzis, kiedy znowu zaczely sie lzy...Moze pogoda tak wplynela na mnie... Ale juz sie biore w garsc
Ania_84, Blondik lubią tę wiadomość
-
Biedronka.. no po porstu lane se nalezy
9 DPO i juz ci spieszno z testem.. daj sie fasolce spokojnei wcisnac