My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredka, to nie do końca tak, że im bardziej aktywna tym więcej może - odpuść sobie wszystko przez najbliższe dni, dopóki gin nie potwierdzi ciąży, nie potwierdzi, że jest prawidłowa (oczywiście tak będzie!) i nie da Ci zielonego światła na wygibasy, do tego czasu - chill
Malenq lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Zgredka, to nie do końca tak, że im bardziej aktywna tym więcej może - odpuść sobie wszystko przez najbliższe dni, dopóki gin nie potwierdzi ciąży, nie potwierdzi, że jest prawidłowa (oczywiście tak będzie!) i nie da Ci zielonego światła na wygibasy, do tego czasu - chill
okejos, to będę uskuteczniać spacery, pies będzie zadowolony
jestem umówiona na 17go września (miałam już taki termin wczesniej) czy powinnam jakies badania zrobić przed? -
zgredka wrote:okejos, to będę uskuteczniać spacery, pies będzie zadowolony
jestem umówiona na 17go września (miałam już taki termin wczesniej) czy powinnam jakies badania zrobić przed?Jeszcze raz gratuluję
-
PsotkaKotka wrote:I przez 10 lat nic? To troche podejzane.
-
Nieukowa wrote:Zgredka, dopiero doczytałam
Mega gratulacje! Majowa już będziesz?
Kasica aż nie mogę uwierzyć że 10 lat i żadnej diagnozy ;/ Jezu a ja staram się niecale 2 lata i ryczę co miesiąc (albo częściej) i boję się że nie wytrzymam kolejnego roku w takiej sytuacji ;/
Miejmy nadzieję że coś sie u was odblokowało po tym poronieniu i że kolejna ciąży przyjdzie szybko i będzie 100% udana -
Będę trzymać kciuki, aż mi zbieleją, kurde byłam na tym belly, ale tam jakoś obco, nie chcę stąd odchodzić.. w ogóle przez ten wariacki cykl nie wiadomo który to tydzień, ale co tam
jutro zrobię kolejnego testa z rana, żeby się "na pewno upewnić",,,
Biedruś Twoja temperaturka jest w dobrej formie -
zgredka wrote:Będę trzymać kciuki, aż mi zbieleją, kurde byłam na tym belly, ale tam jakoś obco, nie chcę stąd odchodzić.. w ogóle przez ten wariacki cykl nie wiadomo który to tydzień, ale co tam
jutro zrobię kolejnego testa z rana, żeby się "na pewno upewnić",,,
Biedruś Twoja temperaturka jest w dobrej formie
i cycki nadal bola tak cisna czuje jakbym kamienie miałam
ach zobaczymy ja sie nastawiam ze jak nie przyjdzie @ to wczesniej niż 10 dni po terminie nic nie zobacze -
no co Ty biedro.. zresztą co ja się tam znam, to dopiero mój pierwszy prawie pozytywny test w życiu
a mnie cycki nic, stąd wydaje mi się to podejrzane, najgorzej, że nie mam z kim o tym pogadać
mojego nie ma, a do mamy jeszcze za wcześnie dzwonić, zresztą nieco się boję. -
zgredka wrote:no co Ty biedro.. zresztą co ja się tam znam, to dopiero mój pierwszy prawie pozytywny test w życiu
a mnie cycki nic, stąd wydaje mi się to podejrzane, najgorzej, że nie mam z kim o tym pogadać
mojego nie ma, a do mamy jeszcze za wcześnie dzwonić, zresztą nieco się boję.
mnie tylko jak mocniej dotkne to bolą wiec jak na moje balony to mało heheh i nic kompletnie nic mi nie jest i brak tego PMSa
z Zuzą własnie dopiero tak póżno nawet dzien przed @ beta była ujemna -
Nio to ostatnio pisałam właśnie Anuśce:
dni płodne 19-29.10.2008
owu 24 lub 25.10.2008
seks 15,16,23,25,28.10.2008
temp 23.10 - 36,8
3.11 cztery dni do @ 37,1
5.11 dwa dni do @ 37,1
6.11.2008 beta ujemna
7.11.2008 temp 37,1
13.11.2008 6 dni po terminie @ cień cienia
17.11.2008 10 dni po terminie @ beta 181,4 (4-5tydz) -
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:jasne ze pamietamy!!!! kochana jak sie czujesz???
jak tam przygotowania do ! wrzesnia???mam mega mdłości mam nadzieje że na Fasolka
a co do Września to idzie jakoś powolutku z Górki hehehhe
I dziekuję że o mnie pamiętacie!!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 17:50
zgredka, Czarnula87 lubią tę wiadomość