My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania popłakałam się dwa razy, trzymam za Was kciuki i śle modlitwy do nieba żeby się udało. Kasą się nie martw, na pewno wyskrobiecie. W ostateczności jakąś pożyczkę weźmiecie, później napiszesz książkę o waszych zmaganiach, zarobisz na niej tyle że wystarczy na spłatę i wybudowanie domu. Co do waszego naturalnego poczęcia też w nie wierze. Zresztą nawet wróżka ci to wywróżyła. Miałaś mieć dwóch chłopców - bliźniaki z in vitro, a później córeczkę - Kinder niespodzianka jak już bliźniaki wyrosną z pieluch a ty stwierdzisz że dwójka dzieci ci wystarczy
mam nadzieje że się nie pomyliłam i to była twoja wróżba
Asha jak nie ma za co trzymać kciuków. Zawsze jest, jak już ma przyjść @a to trzeba trzymać żeby nie była bolesnaCzarnula87, Tamka, Malenq, Ania_84, Blondik lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
ja już w biurze, szlag mnie trafił rano bo pojechałam odebrać warunki przyłączenia do Tauronu, specjalnie ich prosiłam i zaznaczałam, żeby NIE wysyłali pocztą, bo wtedy idzie pół roku, tylko odbiorę osobiście, dzwoniłam w piątek, upewniałam się, że są i kurde co? dupa! wysłali ! i to już w czwartek! więc nie wiem jakim cudem w piątek były
masakra, niby prywatna firma, a gorzej...
wszystko przeczytałam, jestem na bieżącoale już zdążyłam zapomnieć, co miałam komu napisać
u nas jest paskudnie, leje, zimno, szaro buro.. -
no właśnie miałam się pochwalić. Nie mierzyłam dziś tempki
próbowałam też termometr schować ale szuflada się zacięła, więc jutro znowu walka z pokusą ale mam zamiar znowu wygrać.
A tak w ogóle to chyba zapomniałam napisać Dzień DobryNieukowa lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:ooo ja też wielkie nadzieje, ale mnie wkurzyły
potem martw dusze gogola,
teraz mam w kolejce Umberto Eco
Mnie tez Wielkie Nadzieje wkurzyly. Podobaly mi sie tylko na poczatku a potem jakies takie irytujace sie zrobily. Filmu jeszcze nei widzialam, ale gra tam moja ulubiona Helena Carter Bonham pania Havisham.
smarta wrote:Konwalianka wysłałam ci zaproszenie
W ogóle to dziendobry wszystkim!
Mi właśnie pod oknem robią próg zwalniający. Tak, tak. Godzina 6;30 rano jest idealna na używanie młota pneumatycznego...
W takich chwilach powinnas otworzyc okno i i tak jak w Dniu Swira krzyknac "Czy panowie musza tak od bladego switu napier**ac?!"
Ja zawsze mam na to ochote jak nam pod oknami przycinaja krzyki, kosza trawnik i najlepsze-wydmuchuja lisci-to jest jakis poroniony wynalazek.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny