My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja clo juz mam w domu, ale sie wstrzymywalam licząc że jednak da radę bez. Ania bardzo się cieszę z dobrych wieści
.
Ja mam słuchajcie dziś kiepski dzień, agresja się we mnie budzi. To juz ostatni raz kiedy wzięłam dwie apteki.
******************************GANG18+***************************** -
Dziekuje dziewczynki
powiem Wam ze wstapila w nas jaks taka dodatkowa sila
propolisu moj mama zawsze uzywala masc z propolisu
ojj to faktycznie wlasnie slyszalam ze u cocer spanielow uszy sa bolaczka ;/
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to bym sie uśmiała Aniu gdyby po tej całej kuracji mąż cię zapłodnił bez żadnych ceregieli sam z siebie
bo by się gdzieś znalazł ten jeden zabłakany super plemnik
Wtedy to już wszystkie programy tv są waszeAsha, Ania_84, Tamka, Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Ja to bym sie uśmiała Aniu gdyby po tej całej kuracji mąż cię zapłodnił bez żadnych ceregieli sam z siebie
bo by się gdzieś znalazł ten jeden zabłakany super plemnik
Wtedy to już wszystkie programy tv są wasze
To samo myslalam jak czytalam jej wpis rano hahahahaCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
heheh spoko luz
pozayjemy zobaczymy
a noz widelec
..
Asha witaj
aa no i jedyne co powiedzial ze ten spadek TSH moze byc spowodowany kilkoma powodami..
a) nadczynnosc tarczycy ( tu i tak nie pojawi sie problem bo to bedzie u meza leczone osobno)
b z racji tego z hormony teraz szaleja..test spada to inne hormony mga byc zachwiane..
c) trzeba zrobic rezonans glowy zobaczyc czy nie ma gruczolaka przysadki.. ale powiedzial ze spokojnie nnawet jak cos nie jest to grozne le wlasnie ona zaburza hormony .. tym samym zwiekasz lub hamuje wydzielanie hormonow -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Przypomniało mi się, dziewczyny nie wiem co jest grane ale trzeci dzień z rzędu mam o tej samej porze jednakową temperaturę, czy to normalne? :] termometr działa ok
Pamietasz moj wykres z zeszlego miesiaca? Ja przez 8 dni mialam ta sama