My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalianka wysłałam ci zaproszenie
W ogóle to dziendobry wszystkim!
Mi właśnie pod oknem robią próg zwalniający. Tak, tak. Godzina 6;30 rano jest idealna na używanie młota pneumatycznego...Tamka lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
Malenqa a bo jakoś mnie to nawet nie cieeszy bo i tak mam przekonanie że @ jutro najpóżniej w czwartek zawita
Anuśka to biegiusiem do apteki bo trzeba działać
Kroko mam nadzieje ze z każdym dnie bedzie lepiej a zamiast soku z buraka na anemie kieliszek soku z pokrzywy szybciej działaale smakuje jak trawa hehehe
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Oj Biedronka współczuję... Ja ledwo się z łóżka wygramoliłam i siedzę w kuchni przy kawce... A do pracy za ok godzinkę dopiero. Za to muszę gnać 150km żeby jednej klientce jeden segregator zawieźć
Paranoja jakaś...
ja to dzis spózniona dopiero o 6:55 byłam hehe -
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:Malenqa a bo jakoś mnie to nawet nie cieeszy bo i tak mam przekonanie że @ jutro najpóżniej w czwartek zawita
Anuśka to biegiusiem do apteki bo trzeba działać
Kroko mam nadzieje ze z każdym dnie bedzie lepiej a zamiast soku z buraka na anemie kieliszek soku z pokrzywy szybciej działaale smakuje jak trawa hehehe
nio tak TRZEŹWE myślenie to podstawa...ale nie wpadaj od razu w smutek, zawita lub nie zawita....
groszku to w aptece kup ten preparat co na dwie różne rzeczy działa, bakterie i grzyby chyba.....
Nio tak zapomniałam o soku z pokrzywy - bo tylko raz w życiu wypiłam, sok buraka wymieszany z sokiem marchwiowym lub jabłkowym - smaczniejszy:)
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No dobra laseczki, pomocy potrzebuję
Nie mam doświadczenia w leczeniu bożenki bez lekarza
Możecie mi coś poradzić? Macie jakieś sprawdzone leki?
może nie są jakoś reklamowane ale mnie po trzech wszystko przechodzi i na długooo mam spokój
http://www.doz.pl/apteka/p1276-Vagical_galka_dopochwowa_homeopatyczna_10_sztAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:może nie są jakoś reklamowane ale mnie po trzech wszystko przechodzi i na długooo mam spokój
http://www.doz.pl/apteka/p1276-Vagical_galka_dopochwowa_homeopatyczna_10_szt
też używałam;) i również polecam...plus jakieś synbiotyki doustne, czasem jakiś kremAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedra ja natomiast miałam 100% objawy nadchodzącej @, już nawet małżowi mówiłam, że jeszcze dzień i będzie....tylko ten ból piersi trwający od owulki mi nie pasował...ale reszta to książkowe @.....
więc obserwuj siebie i czekaj....jako grzeczna dziewczynka nie spiesz się z kolejnym testem....wiem, że ciężko... -
Malenq wrote:Smarta współczuję stylu pobudki......kochanie 45dniowy cykl????? i nadal trwa??? wizytę u gina masz umówioną?
Groszku dzień dobry:)
******************************GANG18+***************************** -
Biedroneczka83 wrote:może nie są jakoś reklamowane ale mnie po trzech wszystko przechodzi i na długooo mam spokój
http://www.doz.pl/apteka/p1276-Vagical_galka_dopochwowa_homeopatyczna_10_szt
******************************GANG18+*****************************