X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • smarta Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka wysłałam ci zaproszenie ;)

W ogóle to dziendobry wszystkim!;)
    Mi właśnie pod oknem robią próg zwalniający. Tak, tak. Godzina 6;30 rano jest idealna na używanie młota pneumatycznego...

Tamka lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i życze miłego tego deszczowego ponurego dnia :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hih Smarta to miałaś piękną pobudkę :)
    A ja dzisiaj mam już pewność... Dopadło mnie jakieś "kobiece" paskudztwo :( Muszę gnać do apteki po jakiś Iladian czy cuś, bo mojego gina nie ma do 4 września :(

Tak w ogóle to dzień dobry wszystkim pięknym paniom ;)

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio jestem jestem juz w pracy padłam wczoraj w momencie nic nie obejrzałam :( a dziś wstac nie mogłam :( leje zimno i mam doła przez pogode
    mam adzieje ze za jakąś godzinke kawa mi humor poprawi i postawi mnie na nogi

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaa biedra tempka lekko do góry odbiła....a Ty cichutko sobie siedzisz :)

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa a bo jakoś mnie to nawet nie cieeszy bo i tak mam przekonanie że @ jutro najpóżniej w czwartek zawita :/

Anuśka to biegiusiem do apteki bo trzeba działać :)

Kroko mam nadzieje ze z każdym dnie bedzie lepiej a zamiast soku z buraka na anemie kieliszek soku z pokrzywy szybciej działa :) ale smakuje jak trawa hehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta współczuję stylu pobudki......kochanie 45dniowy cykl????? i nadal trwa??? wizytę u gina masz umówioną?

Groszku dzień dobry:)

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Biedronka współczuję... Ja ledwo się z łóżka wygramoliłam i siedzę w kuchni przy kawce... A do pracy za ok godzinkę dopiero. Za to muszę gnać 150km żeby jednej klientce jeden segregator zawieźć :/ Paranoja jakaś...

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio a dzis świeżutki pączus na sniadanie hehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Oj Biedronka współczuję... Ja ledwo się z łóżka wygramoliłam i siedzę w kuchni przy kawce... A do pracy za ok godzinkę dopiero. Za to muszę gnać 150km żeby jednej klientce jeden segregator zawieźć :/ Paranoja jakaś...
    ło to faktycznie kawał drogi

ja to dzis spózniona dopiero o 6:55 byłam hehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra laseczki, pomocy potrzebuję :) Nie mam doświadczenia w leczeniu bożenki bez lekarza :) Możecie mi coś poradzić? Macie jakieś sprawdzone leki?

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    ło to faktycznie kawał drogi

ja to dzis spózniona dopiero o 6:55 byłam hehe
    Ale przy takiej pracy od rana przynajmniej wcześnie wychodzisz do domku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Malenqa a bo jakoś mnie to nawet nie cieeszy bo i tak mam przekonanie że @ jutro najpóżniej w czwartek zawita :/

Anuśka to biegiusiem do apteki bo trzeba działać :)

Kroko mam nadzieje ze z każdym dnie bedzie lepiej a zamiast soku z buraka na anemie kieliszek soku z pokrzywy szybciej działa :) ale smakuje jak trawa hehehe

nio tak TRZEŹWE myślenie to podstawa...ale nie wpadaj od razu w smutek, zawita lub nie zawita....
    groszku to w aptece kup ten preparat co na dwie różne rzeczy działa, bakterie i grzyby chyba.....
    Nio tak zapomniałam o soku z pokrzywy - bo tylko raz w życiu wypiłam, sok buraka wymieszany z sokiem marchwiowym lub jabłkowym - smaczniejszy:)

Anuśka lubi tę wiadomość

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No dobra laseczki, pomocy potrzebuję :) Nie mam doświadczenia w leczeniu bożenki bez lekarza :) Możecie mi coś poradzić? Macie jakieś sprawdzone leki?

może nie są jakoś reklamowane ale mnie po trzech wszystko przechodzi i na długooo mam spokój

http://www.doz.pl/apteka/p1276-Vagical_galka_dopochwowa_homeopatyczna_10_szt

Anuśka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe nio tak zdrowy rozsądek a z tyłu głowy maleńka nadzieja sie tli bo tak naprawde to typowych objawów @ brak

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    może nie są jakoś reklamowane ale mnie po trzech wszystko przechodzi i na długooo mam spokój

też używałam;) i również polecam...plus jakieś synbiotyki doustne, czasem jakiś krem

Anuśka lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha! Mowilam ze idziemy leb w leb, a mnie beben boli od rana i baniak ale nic poki co nie biore

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra ja natomiast miałam 100% objawy nadchodzącej @, już nawet małżowi mówiłam, że jeszcze dzień i będzie....tylko ten ból piersi trwający od owulki mi nie pasował...ale reszta to książkowe @.....
    więc obserwuj siebie i czekaj....jako grzeczna dziewczynka nie spiesz się z kolejnym testem....wiem, że ciężko...

• smarta Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Smarta współczuję stylu pobudki......kochanie 45dniowy cykl????? i nadal trwa??? wizytę u gina masz umówioną?

Groszku dzień dobry:)
    Kochana u mnie bez luteiny to standard, a nawet dość krótko. Wizytę mam umowiona, ale biorę już luteine więc za jakies 6 dni powinna przyjść @. W kolejnym cyklu biorę Clo z monitoringiem lub bez jeśli gin mi nie da skierowania. Powoli zaczyna mnie to przerastać, bo oczywiście ten cykl jest inny niż poprzednio. Wysypało mnie okrutnie brzuch i plecy mnie ciągną i mam ochotę na rzeczy których nie lubię a te które lubię mi nie smakują. Szkoda tylko że owulki nie było i nie bardzo miałam jak zajść. Pewnie to luteina tak działa bo progesteron skacze, nie bardzo tylko rozumiem czemu po niej mam niższe temperatury niz zaraz po @. Generalnie dupa dupa dupa i kamieni kupa...

p19uskjof9zg2kip.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    ja w homeopatyczne leki nie wierzę, choc ten nie jest najgorszy, za to polecam gałki propolisowe. Też naturalnie a moim zdaniem skuteczniej.

p19uskjof9zg2kip.png
‹‹ 1755 1756 1757 1758 1759 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ