X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • smarta Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka wysłałam ci zaproszenie ;)

W ogóle to dziendobry wszystkim!;)
    Mi właśnie pod oknem robią próg zwalniający. Tak, tak. Godzina 6;30 rano jest idealna na używanie młota pneumatycznego...

Tamka lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i życze miłego tego deszczowego ponurego dnia :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hih Smarta to miałaś piękną pobudkę :)
    A ja dzisiaj mam już pewność... Dopadło mnie jakieś "kobiece" paskudztwo :( Muszę gnać do apteki po jakiś Iladian czy cuś, bo mojego gina nie ma do 4 września :(

Tak w ogóle to dzień dobry wszystkim pięknym paniom ;)

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio jestem jestem juz w pracy padłam wczoraj w momencie nic nie obejrzałam :( a dziś wstac nie mogłam :( leje zimno i mam doła przez pogode
    mam adzieje ze za jakąś godzinke kawa mi humor poprawi i postawi mnie na nogi

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaa biedra tempka lekko do góry odbiła....a Ty cichutko sobie siedzisz :)

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa a bo jakoś mnie to nawet nie cieeszy bo i tak mam przekonanie że @ jutro najpóżniej w czwartek zawita :/

Anuśka to biegiusiem do apteki bo trzeba działać :)

Kroko mam nadzieje ze z każdym dnie bedzie lepiej a zamiast soku z buraka na anemie kieliszek soku z pokrzywy szybciej działa :) ale smakuje jak trawa hehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta współczuję stylu pobudki......kochanie 45dniowy cykl????? i nadal trwa??? wizytę u gina masz umówioną?

Groszku dzień dobry:)

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Biedronka współczuję... Ja ledwo się z łóżka wygramoliłam i siedzę w kuchni przy kawce... A do pracy za ok godzinkę dopiero. Za to muszę gnać 150km żeby jednej klientce jeden segregator zawieźć :/ Paranoja jakaś...

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio a dzis świeżutki pączus na sniadanie hehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Oj Biedronka współczuję... Ja ledwo się z łóżka wygramoliłam i siedzę w kuchni przy kawce... A do pracy za ok godzinkę dopiero. Za to muszę gnać 150km żeby jednej klientce jeden segregator zawieźć :/ Paranoja jakaś...
    ło to faktycznie kawał drogi

ja to dzis spózniona dopiero o 6:55 byłam hehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra laseczki, pomocy potrzebuję :) Nie mam doświadczenia w leczeniu bożenki bez lekarza :) Możecie mi coś poradzić? Macie jakieś sprawdzone leki?

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    ło to faktycznie kawał drogi

ja to dzis spózniona dopiero o 6:55 byłam hehe
    Ale przy takiej pracy od rana przynajmniej wcześnie wychodzisz do domku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Malenqa a bo jakoś mnie to nawet nie cieeszy bo i tak mam przekonanie że @ jutro najpóżniej w czwartek zawita :/

Anuśka to biegiusiem do apteki bo trzeba działać :)

Kroko mam nadzieje ze z każdym dnie bedzie lepiej a zamiast soku z buraka na anemie kieliszek soku z pokrzywy szybciej działa :) ale smakuje jak trawa hehehe

nio tak TRZEŹWE myślenie to podstawa...ale nie wpadaj od razu w smutek, zawita lub nie zawita....
    groszku to w aptece kup ten preparat co na dwie różne rzeczy działa, bakterie i grzyby chyba.....
    Nio tak zapomniałam o soku z pokrzywy - bo tylko raz w życiu wypiłam, sok buraka wymieszany z sokiem marchwiowym lub jabłkowym - smaczniejszy:)

Anuśka lubi tę wiadomość

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No dobra laseczki, pomocy potrzebuję :) Nie mam doświadczenia w leczeniu bożenki bez lekarza :) Możecie mi coś poradzić? Macie jakieś sprawdzone leki?

może nie są jakoś reklamowane ale mnie po trzech wszystko przechodzi i na długooo mam spokój

http://www.doz.pl/apteka/p1276-Vagical_galka_dopochwowa_homeopatyczna_10_szt

Anuśka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe nio tak zdrowy rozsądek a z tyłu głowy maleńka nadzieja sie tli bo tak naprawde to typowych objawów @ brak

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    może nie są jakoś reklamowane ale mnie po trzech wszystko przechodzi i na długooo mam spokój

też używałam;) i również polecam...plus jakieś synbiotyki doustne, czasem jakiś krem

Anuśka lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha! Mowilam ze idziemy leb w leb, a mnie beben boli od rana i baniak ale nic poki co nie biore

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra ja natomiast miałam 100% objawy nadchodzącej @, już nawet małżowi mówiłam, że jeszcze dzień i będzie....tylko ten ból piersi trwający od owulki mi nie pasował...ale reszta to książkowe @.....
    więc obserwuj siebie i czekaj....jako grzeczna dziewczynka nie spiesz się z kolejnym testem....wiem, że ciężko...

• smarta Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Smarta współczuję stylu pobudki......kochanie 45dniowy cykl????? i nadal trwa??? wizytę u gina masz umówioną?

Groszku dzień dobry:)
    Kochana u mnie bez luteiny to standard, a nawet dość krótko. Wizytę mam umowiona, ale biorę już luteine więc za jakies 6 dni powinna przyjść @. W kolejnym cyklu biorę Clo z monitoringiem lub bez jeśli gin mi nie da skierowania. Powoli zaczyna mnie to przerastać, bo oczywiście ten cykl jest inny niż poprzednio. Wysypało mnie okrutnie brzuch i plecy mnie ciągną i mam ochotę na rzeczy których nie lubię a te które lubię mi nie smakują. Szkoda tylko że owulki nie było i nie bardzo miałam jak zajść. Pewnie to luteina tak działa bo progesteron skacze, nie bardzo tylko rozumiem czemu po niej mam niższe temperatury niz zaraz po @. Generalnie dupa dupa dupa i kamieni kupa...

p19uskjof9zg2kip.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    ja w homeopatyczne leki nie wierzę, choc ten nie jest najgorszy, za to polecam gałki propolisowe. Też naturalnie a moim zdaniem skuteczniej.

p19uskjof9zg2kip.png
‹‹ 1755 1756 1757 1758 1759 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ