My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka, od polowy 9 tc - masz na mysli poprzedni tydzien czy ten? u ciebie juz 10 tc wiec poziom bhcg pomalu spada i wraca dobre samopoczucie
Anastazja, sciskam mooocno. mam nadz.,ze lekarz w PL przebada Cie dokladnie i cos zaradzi.
Psotka, a moze smsa wyslij? jak bedzie miala chwilke to odpisze.
ja na samym poczatku ciazy rowniez mialma chwilowo depresyjny nastroj. teraz czasem lapie mnie przerazenie - jak to bedzie z 3 dzieciale szybko odganiam rozne mysli
bo dobrze bedzie!
jutro planuje pojsc do pracy na 2-3 godz. bo kontrakt musze podpisac. praca wykonana, platforma zmontowana, a firma kasy nie dostala, bo ja kontraktu nie machnelam, ehhh juz dzis smsy pisali (bo dzwonic nie wypada).
Tamka, a jak bylas u gina ostatnio pytalas sie o bole podbrzusza? pamietam, ze planowalas? mnie od kilku dni mecza dosc silne i powiem szczerze, ze sie martwic zaczelamTamka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Kotka nie dołuj się
Anastazja trzymam kciuki za Ciebie mocno, mocno...
Ja też mam fazę czytania klasyki, właśnie skończyłam biblię
wow to podziwiam, ja doszlam do jakiegos momentu w ST gdzie wymieniane sa czyjes rody i imiona i wymieklam ;P.
Ja tez klasyke poczytuje. Ostatnio z takich ksiazek to Wielkie nadzieje Dickensa przeczytalam, w planie mam Wielkiego Gatsby a na polce czeka tez Idiota. Jak bede bezrobotna to wszystko przyczytam ;P. -
Ale powazme ksiazki czytacie
ja wlasnie koncze 3 czesc Millenium. Wczoraj do nocy czytakam a dzir mi sie przysnelo po pracy na 2h ;/
Anastazja wracaj do zdrowia jak najszybciej!
Kroko witamy w domuale ci bejbe popalic daje.. masakra.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
hej, ja dopiero usiadłam..powaga od wyjścia z pracy o 15.30 do teraz zapiernicz..najpierw szybko do domuu, spakować wałówkę - soczek, jabłka, rowerem po małego, odbiór i na pocztę - 6km w jedną stronę..boziu co się ze mną porobiło.. zadyszka na całego..a robiłam po 30km dziennie+ interwały, a teraz ciężko po 5km:( później plac zabaw, młody do sąsiada na 30min a ja się wzięlam za robienie pomidorów i przecieru..ale zafajdałam kuchnie więc trzeba posprzątać.. do tego rozpakować walizki (nienawidze tego robić!), wstawic pralkę, powiesić pranie, wystawić na taras..a po 5 min zebrać, bo deszcz zaczął lać.. po kolejnych 10min słońce..zwariować można.. padam nieco na pyszczek..słoiki się gotują.trzeba czekać..
zgredka - piękny prezencik dla męża, powiedziałaś już? no i ja zrezygnowałam ze sportu póki co. od 2 tygodni rower jedynie, ale też jak widać wkoło domu
smarta - daj mail, przyślę Ci
kroko - witajj i nadal zdrówka życzę
mari - spokojnego relaksiku
Anastazja - kochana, tulę; mam nadzieję, ze szybko się to zakończy, bo bardzo długo to trwa..
Biedro - ty to się już nie nakręcaj tą temperaturką, bardzo bym chciała abyś w czwartek zobaczyła tą zieloną kropkę, ale sama wiesz.. trzymam nadal mocno kciuki
Anuśka - ja wlaśnie uniknęłam zwolnienia przez ciążę.. byłam na liście, to dziecko uratowało mnie przed bezrobociem..
i co ja jeszcze chciałamm
Katja - widziałam wykres, bardzo obiecujący
Asha - Twój także niczego sobie
Kotka - takie wahania sa normalne..
lecę zaraz spać.. jutro znowu dzien..echbuziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 21:26
Anuśka, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beszka, moja gin wypowiedziała się bardzo oszczędnie w słowach - tak może być, jak ją zapytałam o bóle pseudomiesiączkowe, także dużo mądrzejsza nie jestem...
Polazłam dzisiaj po te ciążowe ciuszki, g... kupiłam! Nigdzie nie było ciążowych kolekcji! Ja nie wiem czy ten Wrocław taki posh i glamour że bab w ciąży nie dostrzega?na dodatek tak mnie zaczęło ciągnąć podbrzusze, że ledwo do auta doszłam...
-
Czarnula, filmów nie widziałam, ale ksiązki wciągnęłam nosem, w zasadzie 1 dzień=1 część
Ogólnie Lisbeth rządzi, poza tym wielki szacun dla autora że zrobił książki z morałem dot. przemocy wobec kobiet, specsłużb itd a nie pusty kryminał...
Ech coraz bliżej do wizyty u gina i się zaczynam denerwować... może hsg na nim wyprosić? Podobno na maksa bolesne, ale bez tego bezsensu do IUI podchodzić a o samym CLO nie chcę myśleć bo mało skuteczne ;/ I chyba trzeba będzie u teściów kasę na leczenie wyżebrać... Ech.Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa podobnie wciągnęlam :]
Filmy fajne, mi osobiście bardziej wersja amerykańska przypadła do gustu, Aczkolwiek i w szwedzkiej i amerykańskiej częśc rzeczy mi się nie podobała i podobałapowinni wziąc trochę z tego trochę z tego i by był film idealny
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa: mi się teraz Harry Potter marzy, ale mam u rodziców...
Konwalianka: powiedziałam chłopakowi, stwierdził, że musi wykazywać teraz 'umiarkowany optymizm', aż do wizyty u lekarza i potwierdzenia, że wszystko w porządku, żeby potem nie było smutku
idę w kimono, bo jutro muszę wstać o 5.30, żeby wystartować w wyścigu na miejsca parkingowe pod robotą
konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny