Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnuśkaL to grubo ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka, od polowy 9 tc - masz na mysli poprzedni tydzien czy ten? u ciebie juz 10 tc wiec poziom bhcg pomalu spada i wraca dobre samopoczucie ;)

Anastazja, sciskam mooocno. mam nadz.,ze lekarz w PL przebada Cie dokladnie i cos zaradzi.

Psotka, a moze smsa wyslij? jak bedzie miala chwilke to odpisze.
    ja na samym poczatku ciazy rowniez mialma chwilowo depresyjny nastroj. teraz czasem lapie mnie przerazenie - jak to bedzie z 3 dzieci ;) ale szybko odganiam rozne mysli ;) bo dobrze bedzie!

jutro planuje pojsc do pracy na 2-3 godz. bo kontrakt musze podpisac. praca wykonana, platforma zmontowana, a firma kasy nie dostala, bo ja kontraktu nie machnelam, ehhh juz dzis smsy pisali (bo dzwonic nie wypada ;) ).

Tamka, a jak bylas u gina ostatnio pytalas sie o bole podbrzusza? pamietam, ze planowalas? mnie od kilku dni mecza dosc silne i powiem szczerze, ze sie martwic zaczelam :/

Tamka lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Kotka nie dołuj się :)
    Anastazja trzymam kciuki za Ciebie mocno, mocno...
    Ja też mam fazę czytania klasyki, właśnie skończyłam biblię :)

wow to podziwiam, ja doszlam do jakiegos momentu w ST gdzie wymieniane sa czyjes rody i imiona i wymieklam ;P.

Ja tez klasyke poczytuje. Ostatnio z takich ksiazek to Wielkie nadzieje Dickensa przeczytalam, w planie mam Wielkiego Gatsby a na polce czeka tez Idiota. Jak bede bezrobotna to wszystko przyczytam ;P.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo ja też wielkie nadzieje, ale mnie wkurzyły

potem martw dusze gogola,
    teraz mam w kolejce Umberto Eco

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale powazme ksiazki czytacie ;) ja wlasnie koncze 3 czesc Millenium. Wczoraj do nocy czytakam a dzir mi sie przysnelo po pracy na 2h ;/

Anastazja wracaj do zdrowia jak najszybciej!

Kroko witamy w domu :) ale ci bejbe popalic daje.. masakra.

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja dopiero usiadłam..powaga od wyjścia z pracy o 15.30 do teraz zapiernicz..najpierw szybko do domuu, spakować wałówkę - soczek, jabłka, rowerem po małego, odbiór i na pocztę - 6km w jedną stronę..boziu co się ze mną porobiło.. zadyszka na całego..a robiłam po 30km dziennie+ interwały, a teraz ciężko po 5km:( później plac zabaw, młody do sąsiada na 30min a ja się wzięlam za robienie pomidorów i przecieru..ale zafajdałam kuchnie więc trzeba posprzątać.. do tego rozpakować walizki (nienawidze tego robić!), wstawic pralkę, powiesić pranie, wystawić na taras..a po 5 min zebrać, bo deszcz zaczął lać.. po kolejnych 10min słońce..zwariować można.. padam nieco na pyszczek..słoiki się gotują.trzeba czekać..

zgredka - piękny prezencik dla męża, powiedziałaś już? no i ja zrezygnowałam ze sportu póki co. od 2 tygodni rower jedynie, ale też jak widać wkoło domu
    smarta - daj mail, przyślę Ci
    kroko - witajj i nadal zdrówka życzę
    mari - spokojnego relaksiku
    Anastazja - kochana, tulę; mam nadzieję, ze szybko się to zakończy, bo bardzo długo to trwa..
    Biedro - ty to się już nie nakręcaj tą temperaturką, bardzo bym chciała abyś w czwartek zobaczyła tą zieloną kropkę, ale sama wiesz.. trzymam nadal mocno kciuki
    Anuśka - ja wlaśnie uniknęłam zwolnienia przez ciążę.. byłam na liście, to dziecko uratowało mnie przed bezrobociem..

i co ja jeszcze chciałamm

Katja - widziałam wykres, bardzo obiecujący
    Asha - Twój także niczego sobie
    Kotka - takie wahania sa normalne..

lecę zaraz spać.. jutro znowu dzien..ech :) buziaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 21:26

Anuśka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja chyba też się już wyloguję :) Bo jutro do pracy trzeba zapitalać :( Kolorowych snów laseczki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brryyy wieczorowa porą

Dzień cały do wielkiego D :/

Nieukowa też niedawno wciągnęłam całe Millenium :] i jak wrażenia?? filmy widziałas??

• Tamka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka, moja gin wypowiedziała się bardzo oszczędnie w słowach - tak może być, jak ją zapytałam o bóle pseudomiesiączkowe, także dużo mądrzejsza nie jestem...
    Polazłam dzisiaj po te ciążowe ciuszki, g... kupiłam! Nigdzie nie było ciążowych kolekcji! Ja nie wiem czy ten Wrocław taki posh i glamour że bab w ciąży nie dostrzega? :-/ na dodatek tak mnie zaczęło ciągnąć podbrzusze, że ledwo do auta doszłam...

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula, filmów nie widziałam, ale ksiązki wciągnęłam nosem, w zasadzie 1 dzień=1 część :) Ogólnie Lisbeth rządzi, poza tym wielki szacun dla autora że zrobił książki z morałem dot. przemocy wobec kobiet, specsłużb itd a nie pusty kryminał...

Ech coraz bliżej do wizyty u gina i się zaczynam denerwować... może hsg na nim wyprosić? Podobno na maksa bolesne, ale bez tego bezsensu do IUI podchodzić a o samym CLO nie chcę myśleć bo mało skuteczne ;/ I chyba trzeba będzie u teściów kasę na leczenie wyżebrać... Ech.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka w Poznaniu są fajne małe sklepy z modną odzieżą ciążową. We Wro też powinny być :) Czyżby brzucho zaczęło opuszczać gumki od leginsów? :)

Tamka lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podobnie wciągnęlam :]

Filmy fajne, mi osobiście bardziej wersja amerykańska przypadła do gustu, Aczkolwiek i w szwedzkiej i amerykańskiej częśc rzeczy mi się nie podobała i podobała :D powinni wziąc trochę z tego trochę z tego i by był film idealny :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka nawet u mnie na zadupiu sa sklepiki z odzieżą typowo ciązową.

Tamka lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa: mi się teraz Harry Potter marzy, ale mam u rodziców...

Konwalianka: powiedziałam chłopakowi, stwierdził, że musi wykazywać teraz 'umiarkowany optymizm', aż do wizyty u lekarza i potwierdzenia, że wszystko w porządku, żeby potem nie było smutku

idę w kimono, bo jutro muszę wstać o 5.30, żeby wystartować w wyścigu na miejsca parkingowe pod robotą

konwalianka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana masz: http://www.firmy.net/odziez-ciazowa,wroclaw.html :]

Tamka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka, dziękuję! Zgłębię temat rano bo padam. Dobrej nocy dziewczynki!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • choco Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka zaciąga mi ten wyścig, Bridget Jones ;-)

**********************Gang 18+***********************
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 05:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no moze, ale na 250.miejsc parkingowych jest ok 1000 pracownikow wiec trzeba gnac, bo tory remontuja, nie zeby byly stare, bo je 2 lata temu robili...
    Aaaa dziendobry moje Panie

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    a ja miałam maraton spania od 20.30 do teraz hehehehe i chyba się lepiej już czuję...
    zgredka będzie dobrze, a do 17stego czas szybciutko zleci.....
    Biedra jak tam Twoja tempka?

• zgredka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Biedra wbijaj z tempka. Ja juz grzeje lawe w robocie. Pelna energii

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1754 1755 1756 1757 1758 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ