My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
o matko ale mam dziś zamieszanie narada do przetargu geodeci juz pojachali został projektant
ja tez chce drzemke Czarnulka ale ci fajnie hehehe moja nie daje mi nigdy pospac koło siebie zawsze mamunia oczka musi miec otwarte hehehe -
Kotka ta aktorka jest super, nie widziałam jeszcze z nią filmu gdzie zagrała by "normalnego" człowieka. No ale to oczywiście jest jej wielki plus. A no i często gra z moim ukochanym Deppem co jest jeszcze większym plusem**********************Gang 18+***********************
-
Arienna wrote:Aniu wspaniałe wieści
naprawdę masz mega chłopa
dzień dobry dziewczynki, u mnie tempka poszybowała w górę a ten wredny program mi dalej nie wyznaczył owulki
ale mam większe zmartwienie, kilka dni popadało i mojego piesia znów dopadł grzyb w uszach, wczoraj wieczorem jak go czesałam podniosłam mu ucho a tam błoto aż wyciekałowyczyściliśmy mu, zakropiłam .... dziś czekam do wieczora i jak się nie poprawi to jutro do weterynarza- cholerka ostatnio jak leczyliśmy mu uszy to zeszło nam ok 400 zł, masakra , akurat teraz jak nie mamy kasy, nie mówiąc już że szkoda mi misia bo trzepie tym uszkiem bo go swędzi i boli
hejka, strasznie duzo jak na leczenie uczu. moj rufi tez ciagle ma zapalenie uszu, zawsze po deszczach jak mu tam nakapie woda, ale za masc do ucha place 50 zł. czasami biore dwie tubki i sama podaje przy nastepnej infekcji. przechodzi po 2-3 dniach
-
smarta wrote:Ash, to ty chyba rzucalas palenie? Jak idzie?
Smarta ja nie pale od wczoraj jak sie o Henku w srodky dowiedzialam, nie zebym nie miala ochoty, ale nie jestem wariatem, dobrze ze przeczytalam ze dopiero w tym tyg Heniek jest pozbawiony ochronki a noe wczesniej bo bylby malym zulkiem
Arienna, Blondik, marissith lubią tę wiadomość