My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:Nio i działa jupiii
zjadłam co miałm w pracy i teraz głodówka do 15 -
Konwalijko a kiedy masz do lekarza ??
Kropka ode mne z newsow zaczynamykuracje przed posukiwaniem plemniorkówKropka_1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam ciągle niedokrwistość i najlepszym działającym na mnie preparatem jest Biofer Folik - żelazo o zwięksoznym wchłanianiu z witaminą c i kwasem foliowym. Bardzo polecam. Zawsze wyniki miałam tragiczne po tym mam w normie, dolna granica lae w normie.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:oo działa już.. hehe.. odebrałam wyniki i w moczu jakieś ciała ketonowe - o co kaman? do tego of course hemoglobina poniżej 11
a przy 10 miałam w szpitaku krew przetaczaną - hmm..
Mówie kupo sobie kochana sok z pokrzywy i jeden kieliszczek z rana pomaga i szybko działa lub peczek pietruszki zmiksowany z jednym kiwiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Mówie kupo sobie kochana sok z pokrzywy i jeden kieliszczek z rana pomaga i szybko działa lub peczek pietruszki zmiksowany z jednym kiwi
mmm D mniam az sama bym sie napila pietruszki z kiwi
-
Biedroneczka83 wrote:no nie miało być kup sobie a nie kupo sama parsknęłam śmiechem i oplułam monitor
-
Smoczyca1 wrote:z Bożej łaski a raczej od 7 boleści....
mojMichal jak jezdzi to ma wsio ze soba a ostatnio robilto obok koles hydrauliknawet nie mial cetymetra
Smoczyca1 lubi tę wiadomość