My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Konwalijka idz do lekarza!
Ciała ketonowe to związki chemiczne stanowiące pośredni metabolit tłuszczów. Obecne w moczu oznaczają, że organizm zużywa tłuszcz do produkowania energii, zamiast wykorzystywać do tego celu glukozę. Przyczyną takiego stanu jest niedobór insuliny koniecznej do procesu przemiany glukozy w energię. Podwyższony poziom tych związków chemicznych najczęściej notuje się u osób cierpiących na cukrzycę typu 1, u których chorobowy proces autoimmunologiczny prowadzi do niszczenia produkujących insulinę komórek beta wysp trzustkowych. -
Blondik wrote:dziewczyny, ja juz chyba sie rozroslam w brzuchu i w talii...spodni nie umiem dopiac
Ja może nie tyle się nie mieszczę, ale jak założę jeansy to strasznie mnie cisną w podbrzusze...dlatego zakupiłam sobie jedną parę ciążowych ale musiałam zanieść do skrócenia, a póki co noszę leginsy -
Blondik wrote:Konwalijka idz do lekarza!
Ciała ketonowe to związki chemiczne stanowiące pośredni metabolit tłuszczów. Obecne w moczu oznaczają, że organizm zużywa tłuszcz do produkowania energii, zamiast wykorzystywać do tego celu glukozę. Przyczyną takiego stanu jest niedobór insuliny koniecznej do procesu przemiany glukozy w energię. Podwyższony poziom tych związków chemicznych najczęściej notuje się u osób cierpiących na cukrzycę typu 1, u których chorobowy proces autoimmunologiczny prowadzi do niszczenia produkujących insulinę komórek beta wysp trzustkowych. -
Biedroneczka83 wrote:http://smacznegonazdrowie.blogspot.com/
Blondik - nie nie miałam.. je sie robi ok 20 tygodnia, więc jeszcze trochę mi do tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 13:18
-
nick nieaktualny
-
Blondik, ja już byłam wczoraj na shoppingu bo musiałam zwykłe rajty w robocie zedrzeć tak mnie cisnęły
brzuch mam duży, generalnie nie utyłam ale brzuszek już widać mocno więc to chyba tak bywa po prostu
dzisiaj mam na sobie rajty ciążowe i błogosławię Gatta za ten zakupSmoczyca1, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny