My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEchh echhh i se pospałam. Pokokosiliśmy się w wyrku, pwygłupialiśmy i tyle ze spania
Ale odkryłam czemu moje dziecko ostatnim czasem niejadek i maruda... przebiły mu się już po kawalątku 3 piątki i czwarta tez już w drodze bo dziąsło napucnięte....
-
Czarnula87 wrote:Echh echhh i se pospałam. Pokokosiliśmy się w wyrku, pwygłupialiśmy i tyle ze spania
Ale odkryłam czemu moje dziecko ostatnim czasem niejadek i maruda... przebiły mu się już po kawalątku 3 piątki i czwarta tez już w drodze bo dziąsło napucnięte....
ach te zębole -
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:hejka, strasznie duzo jak na leczenie uczu. moj rufi tez ciagle ma zapalenie uszu, zawsze po deszczach jak mu tam nakapie woda, ale za masc do ucha place 50 zł. czasami biore dwie tubki i sama podaje przy nastepnej infekcji. przechodzi po 2-3 dniach
, Nikoś ma jakąś narośl w uchu koło błony bębenkowej (na stary by go operować) i dlatego tak mu się infekcje uszu ciągną
, w sumie tym razem póki co walczę sama, ale jak mu za dwa dni nie przejdzie to nie będę go męczyć i pójdę do Cioci Karoliny (nasz weterynarz
tak o sobie ona mówi- "chodź mój książę do cioci, ciocia zobaczy co tam w uszku masz"
kochana jest, rzetelna i delikatna ).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 11:20
-
Arienna ja miałam problem z moją psina jak była młodym psem że jej sie często stan zapalny robił. Zaczęłam jej codziennie lub co drugi dzień uszy tym preparatem bayera do czyszczenia przemywac, ale bardzo dokładnie, tzn patyczkiem do uszu z kazdej faldki w malzowinie usuwalam brud. Oczywiscie nie wpychajac do srodka co by jej krzywdy nie zrobic. I przeszlo. Teraz raz na miesiąc jej czyszcze i nie problemu a to labrador i też ma predyspozycje
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
i co znowu was wcielo
1800 strona przed namiwszytskie sie czaja ze ja tyle upisze ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 12:31
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:ale zachlanna jestes;)
Czarnula87, Blondik lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane, nie wiem czy jeszcze mnie pamiętacie...
Wybaczcie moją dłuższą nieobecność, trochę służbowych rozjazdów, weekendy wyjazdowo-imprezowe, zero wytchnienia...
STĘSKNIŁAM SIĘ ZA WAMIOczywiście jestem bez szans nadrobienia więc nieśmiało zapytam czy są jakieś dobre newsy?
Nasze brzuchatki - mam nadzieję, że zdrowiutko rośniecie i możliwie nie doskwierają Wam różne dolegliwości...
Ja w tym cyklu nawet nie zawsze mierzę tempkę, ale jak zajrzycie to zobaczycie, że się na mnie obraziła i ten cykl wygląda mi na bezowulacyjny..
Dobrego dnia dla Was Robaczki!Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość