X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka, gratulacje..

No Kotka chyba cywilny i koscielny oddzielnie..

Do mnie wlasnie kumpela dzwoni i pyta skad mam sile na silke 7x w tyg, a ja se mysle, no niestety juz nie i mowie " aaaa bo ja tyle energii mam"
    ..
    Dziwne, ze sie nie wygadalam bo ja taka pepla

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    oni sami na komisji mu to zminili a potem miał sie po zaświadczenie zgłosic i wbili mu w książeczke
    no tak tylko ze moj nie ma teraz zadnej komisji :D hihi :)
    wiec chyba bedzie musial zglosci i jak beda jakies komisje to pewnie go wezwia ;/ nie wiem wlasnie ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Czrnulka znalazłm 60kapsułek za 19,50 tego menoplantu :)

Dobra cena. Na dlugo ci starczy. Ja w grudniu swoje kupowalam i jeszcze nie zuzylam ;)

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    a to nie miało być 09.09 i 10.10 ?
    Gratulacje :-D

Mialo ale z pewnych prawny wzgledow mozliwe ze lepiej ze jeszcze sierpniu to zrobilismy. Chodzi o jakies odliczenia podatkowe co sie potem jakos liczy do sredniej na macierzynskie, ja nei wiem ;P. W kazdym razie przed praca poszlismy wziac slub ;D.
    Ten dla nas wazniejszy i bardziej uroczysty bedzie 10.10, dlatego teraz nei chcielismy robic z tego wielkiej celebracji. Ja sie jako tako ubralam, troche bardziej elegancko (ale spodnie) a moj normalnei w swetrze ;P. Potem do rodzicow (oczywiscie w szoku, ale nie byli zli na nas) na ciasto i kawe a potem do pracy ;P

konwalianka, LaRa, Malenq, Tamka, momo1009, Kropka_1 lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka GRATULACJE WIELKIE witaj w gronie ŻON ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka gratuluję i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)
    Kotka się pośpieszyła bo zaszła więc tak wypadało ;) żart!
    Zakochana poczekaj spokojnie do niedzieli i zrób jeszcze raz testa, nic nie jest jeszcze przesądzone :)

Zakochana lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to samotne matki nie maja jeszcze wiekszej pomocy? Mowcie mi bo ja soe na tym w ogole nie znam, nie zyciowa jestem. A slubu nie mam

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mojego tate dzisiaj do szpitala wzieli :(. Wysokie cisnienie i wczoraj sie zle czul, na ekg cos zle wyszlo :(. Mial juz 2 zawaly, ma rozrusznik serca :(.
    Ale jak do neigo dzwonilam to w karetce zartowal, ze szkoda ze sie nei moze wodki teraz napic za nas ;D

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka - gratulacje!

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Zakochana poczekaj spokojnie do niedzieli i zrób jeszcze raz testa, nic nie jest jeszcze przesądzone :)

Haha no tak to wyglada ;D. O koscielny tez nas sie kazdy pytal czemu w takim pospiechu robimy (bo zaczelismy przygotowywac w czerwcu na pazdzeirnik juz). Ludzei sie pytali albo maja domysly ze pewnei w ciazy jestem ;)
    Tylko, ze jak sie pytali to akurat jeszcze nie bylam albo nei wiedzialam ze jestem :D

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka - gratuluje :) Szczescia na Nowej Drodze :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Zakochana Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Mialo ale z pewnych prawny wzgledow mozliwe ze lepiej ze jeszcze sierpniu to zrobilismy. Chodzi o jakies odliczenia podatkowe co sie potem jakos liczy do sredniej na macierzynskie, ja nei wiem ;P. W kazdym razie przed praca poszlismy wziac slub ;D.
    Ten dla nas wazniejszy i bardziej uroczysty bedzie 10.10, dlatego teraz nei chcielismy robic z tego wielkiej celebracji. Ja sie jako tako ubralam, troche bardziej elegancko (ale spodnie) a moj normalnei w swetrze ;P. Potem do rodzicow (oczywiscie w szoku, ale nie byli zli na nas) na ciasto i kawe a potem do pracy ;P

Gratulacje :)

Zakochana
  • Zakochana Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:

Tak zrobie :)

Zakochana
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Haha no tak to wyglada ;D. O koscielny tez nas sie kazdy pytal czemu w takim pospiechu robimy (bo zaczelismy przygotowywac w czerwcu na pazdzeirnik juz). Ludzei sie pytali albo maja domysly ze pewnei w ciazy jestem ;)
    Tylko, ze jak sie pytali to akurat jeszcze nie bylam albo nei wiedzialam ze jestem :D
    nie no wiesz ja tak żartowałam bo tak zawsze ludzie gadają ;)
    U mnie to pytają czy coś jest nie tak że 4 lata po ślubie jeszcze dzieci nie mamy ;)
    Ale póki co się nie przyznaję co to kogo obchodzi, póki się da to ukrywam brzucho ;) bo nie ukrywajmy że już widać jakby ktoś się przyjrzał :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotko jesczze tata bedzie szalal na waszym weselu :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Kotko jesczze tata bedzie szalal na waszym weselu :)
    oooo też tak myslę, humor mu dopisuje więc wszystko dobrze się skończy na bank :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka GRATULACJE skarbie i witaj "PO" TEJ stronie hehehe

KOnwalianka:"Malenq spokojnie, dopiero doczytałam.. mnie to już poleciało wcześniej, wiec luz :) pij pokrzywę..i.. dużo pokrzywy :) jedz buraki czerwone, barszczyki"

ano ano już w ogródku pobuszowałam i buraczkowa się gotuje, a do tego małżowi herbatę z pokrzywy kazałam kupić jak będzie wracał....

dla zainteresowanych:
    http://ja-mama.jogger.pl/2011/04/04/naturalne-sposoby-na-anemie-w-ciazy/#comment-1593432

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 12:20

konwalianka lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny :)

Mam do was pytanie. Bylam u ginekologa w 5tyg (4tydz+3 dni). Widac bylo jaks kropke, trudna do zidentyfikowania. Wiecej tez nei oczekiwalam ze zobacze. Najwazniejsze bylo dla mnie zeby mi lekarz powiedzial, ze wszystko ok i ze to nie jest ciaza pozamaciczna. Nei zapytalam o to, ale lekarka nei powiedziala nic takiego. Powiedziala ze wszystko ok, przyjsc za dwa tygodnie.
    Myslicie ze wtedy mogla juz to widziec czy zarodek jest na wlasciwym miejscu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 12:20

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Dobra cena. Na dlugo ci starczy. Ja w grudniu swoje kupowalam i jeszcze nie zuzylam ;)

nio własnie nie wiem czy nie za dużo ja to bym najlepiej 15 szt kupiła albo 30 max hehe jeden miesiąc chce spróbowac po co ma mi lezec potem

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    dzieki dziewczyny :)

Mam do was pytanie. Bylam u ginekologa w 5tyg (4tydz+3 dni). Widac bylo jaks kropke, trudna do zidentyfikowania. Wiecej tez nei oczekiwalam ze zobacze. Najwazniejsze bylo dla mnie zeby mi lekarz powiedzial, ze wszystko ok i ze to nie jest ciaza pozamaciczna. Nei zapytalam o to, ale lekarka nei powiedziala nic takiego. Powiedziala ze wszystko ok, przyjsc za dwa tygodnie.
    Myslicie ze wtedy mogla juz to widziec czy zarodek jest na wlasciwym miejscu?
    TAK

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 12:23

justta lubi tę wiadomość

‹‹ 1798 1799 1800 1801 1802 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ