My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotka, gratulacje..
No Kotka chyba cywilny i koscielny oddzielnie..
Do mnie wlasnie kumpela dzwoni i pyta skad mam sile na silke 7x w tyg, a ja se mysle, no niestety juz nie i mowie " aaaa bo ja tyle energii mam"
..
Dziwne, ze sie nie wygadalam bo ja taka pepla -
Biedroneczka83 wrote:oni sami na komisji mu to zminili a potem miał sie po zaświadczenie zgłosic i wbili mu w książeczke
hihi
wiec chyba bedzie musial zglosci i jak beda jakies komisje to pewnie go wezwia ;/ nie wiem wlasnie ;/ -
nick nieaktualny
-
choco wrote:a to nie miało być 09.09 i 10.10 ?
Gratulacje
Mialo ale z pewnych prawny wzgledow mozliwe ze lepiej ze jeszcze sierpniu to zrobilismy. Chodzi o jakies odliczenia podatkowe co sie potem jakos liczy do sredniej na macierzynskie, ja nei wiem ;P. W kazdym razie przed praca poszlismy wziac slub.
Ten dla nas wazniejszy i bardziej uroczysty bedzie 10.10, dlatego teraz nei chcielismy robic z tego wielkiej celebracji. Ja sie jako tako ubralam, troche bardziej elegancko (ale spodnie) a moj normalnei w swetrze ;P. Potem do rodzicow (oczywiscie w szoku, ale nie byli zli na nas) na ciasto i kawe a potem do pracy ;Pkonwalianka, LaRa, Malenq, Tamka, momo1009, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
Kotka gratuluję i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Kotka się pośpieszyła bo zaszła więc tak wypadałożart!
Zakochana poczekaj spokojnie do niedzieli i zrób jeszcze raz testa, nic nie jest jeszcze przesądzoneZakochana lubi tę wiadomość
-
A mojego tate dzisiaj do szpitala wzieli
. Wysokie cisnienie i wczoraj sie zle czul, na ekg cos zle wyszlo
. Mial juz 2 zawaly, ma rozrusznik serca
.
Ale jak do neigo dzwonilam to w karetce zartowal, ze szkoda ze sie nei moze wodki teraz napic za nas -
Smoczyca1 wrote:Kotka gratuluję i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Zakochana poczekaj spokojnie do niedzieli i zrób jeszcze raz testa, nic nie jest jeszcze przesądzone
Haha no tak to wyglada. O koscielny tez nas sie kazdy pytal czemu w takim pospiechu robimy (bo zaczelismy przygotowywac w czerwcu na pazdzeirnik juz). Ludzei sie pytali albo maja domysly ze pewnei w ciazy jestem
Tylko, ze jak sie pytali to akurat jeszcze nie bylam albo nei wiedzialam ze jestem -
PsotkaKotka wrote:Mialo ale z pewnych prawny wzgledow mozliwe ze lepiej ze jeszcze sierpniu to zrobilismy. Chodzi o jakies odliczenia podatkowe co sie potem jakos liczy do sredniej na macierzynskie, ja nei wiem ;P. W kazdym razie przed praca poszlismy wziac slub
.
Ten dla nas wazniejszy i bardziej uroczysty bedzie 10.10, dlatego teraz nei chcielismy robic z tego wielkiej celebracji. Ja sie jako tako ubralam, troche bardziej elegancko (ale spodnie) a moj normalnei w swetrze ;P. Potem do rodzicow (oczywiscie w szoku, ale nie byli zli na nas) na ciasto i kawe a potem do pracy ;P
GratulacjeZakochana -
Smoczyca1 wrote:Kotka gratuluję i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Zakochana poczekaj spokojnie do niedzieli i zrób jeszcze raz testa, nic nie jest jeszcze przesądzone
Tak zrobieZakochana -
PsotkaKotka wrote:Haha no tak to wyglada
. O koscielny tez nas sie kazdy pytal czemu w takim pospiechu robimy (bo zaczelismy przygotowywac w czerwcu na pazdzeirnik juz). Ludzei sie pytali albo maja domysly ze pewnei w ciazy jestem
Tylko, ze jak sie pytali to akurat jeszcze nie bylam albo nei wiedzialam ze jestem
U mnie to pytają czy coś jest nie tak że 4 lata po ślubie jeszcze dzieci nie mamy
Ale póki co się nie przyznaję co to kogo obchodzi, póki się da to ukrywam brzuchobo nie ukrywajmy że już widać jakby ktoś się przyjrzał
-
nick nieaktualnyKotka GRATULACJE skarbie i witaj "PO" TEJ stronie hehehe
KOnwalianka:"Malenq spokojnie, dopiero doczytałam.. mnie to już poleciało wcześniej, wiec luzpij pokrzywę..i.. dużo pokrzywy
jedz buraki czerwone, barszczyki"
ano ano już w ogródku pobuszowałam i buraczkowa się gotuje, a do tego małżowi herbatę z pokrzywy kazałam kupić jak będzie wracał....
dla zainteresowanych:
http://ja-mama.jogger.pl/2011/04/04/naturalne-sposoby-na-anemie-w-ciazy/#comment-1593432
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 12:20
konwalianka lubi tę wiadomość
-
dzieki dziewczyny
Mam do was pytanie. Bylam u ginekologa w 5tyg (4tydz+3 dni). Widac bylo jaks kropke, trudna do zidentyfikowania. Wiecej tez nei oczekiwalam ze zobacze. Najwazniejsze bylo dla mnie zeby mi lekarz powiedzial, ze wszystko ok i ze to nie jest ciaza pozamaciczna. Nei zapytalam o to, ale lekarka nei powiedziala nic takiego. Powiedziala ze wszystko ok, przyjsc za dwa tygodnie.
Myslicie ze wtedy mogla juz to widziec czy zarodek jest na wlasciwym miejscu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 12:20
-
Czarnula87 wrote:Dobra cena. Na dlugo ci starczy. Ja w grudniu swoje kupowalam i jeszcze nie zuzylam
nio własnie nie wiem czy nie za dużo ja to bym najlepiej 15 szt kupiła albo 30 max hehe jeden miesiąc chce spróbowac po co ma mi lezec potem -
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:dzieki dziewczyny
Mam do was pytanie. Bylam u ginekologa w 5tyg (4tydz+3 dni). Widac bylo jaks kropke, trudna do zidentyfikowania. Wiecej tez nei oczekiwalam ze zobacze. Najwazniejsze bylo dla mnie zeby mi lekarz powiedzial, ze wszystko ok i ze to nie jest ciaza pozamaciczna. Nei zapytalam o to, ale lekarka nei powiedziala nic takiego. Powiedziala ze wszystko ok, przyjsc za dwa tygodnie.
Myslicie ze wtedy mogla juz to widziec czy zarodek jest na wlasciwym miejscu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 12:23
justta lubi tę wiadomość