My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny nie pamiętam czy pytałam ale nawet jeśli to nie dostałam odpowiedzi. Teoretycznie @ powinna być w niedziele, owu miałam w 14 dc. a od 16 dc. biorę dupka przez 10 dni (do soboty). Czy @ powinna być w takim razie w niedziele czy duphastan może ją przesunąć na później?
Ania_84 lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:dziewczyny nie pamiętam czy pytałam ale nawet jeśli to nie dostałam odpowiedzi. Teoretycznie @ powinna być w niedziele, owu miałam w 14 dc. a od 16 dc. biorę dupka przez 10 dni (do soboty). Czy @ powinna być w takim razie w niedziele czy duphastan może ją przesunąć na później?
choco lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:prawa jest taka jesli @ ma przyjsc to przyjdzie nawet w trakcie brania dupka czy lutki
choco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:prawa jest taka jesli @ ma przyjsc to przyjdzie nawet w trakcie brania dupka czy lutki
a może nie przyjedzie?choco lubi tę wiadomość
-
Aha czyli dupek nie przesuwa. Czyli jak nie będzie w niedziele @ to w poniedziałek zacznę się nakręcać podświadomie. Tylko jak ja wtedy do czwartku z testem wytrzymam
w dodatku w sobotę idę na urodziny przyjaciolki i grubsza impra się szykuje, z alko itp.
-
wiecie co nie wiem ten mój nastrój dzisiejszy pomimo ładnej pogody mnie wkurza zaczełam sie bac czy wogóle brac ta soje czy to nie pomiesza za bardzo mi cyklu sama juz nie wiem co robic może faktycznie wyłaczyc tenn cholerny mózg ale jak
boje sie -
nick nieaktualny
-
Biedra wyłącz, jestem za. Seks pan doktor kazał dla przyjemności a ty już maraton planujesz. Lepiej raz na luzie z przyjemnością niż 10 dni pod rząd z nastawieniem że trzeba. Co do soji to ja się nie znam.
momo1009, Malenq, konwalianka lubią tę wiadomość
-
choco wrote:Biedra wyłącz, jestem za. Seks pan doktor kazał dla przyjemności a ty już maraton planujesz. Lepiej raz na luzie z przyjemnością niż 10 dni pod rząd z nastawieniem że trzeba. Co do soji to ja się nie znam.
trzeba bedzie zobaczymy co nam z tego wyjdzie chyba łatwiej byłoby jakbysmy gdzies sobie pojechali ale nie da rady juz urlopu nie am a małż potem ma egz i musi narazie trzymac urlop -
Hejka!
Ale mi się nic nie chce... w dodatku oczy mnie bolą jak diabli..Do rzeczy!
Konwalianka - dobra decyzja z tym zwolnieniem, nawet jeśli kosztem 250km
Asha - widze, że my wciąż w cyklach idziemy łeb w łeb. U mnie tempka też opada, dziś będzie @ nie ma innej opcji. Oby u Ciebie inaczej się to skończyło
Ania - no gratuluję telepracy. Przyznam się, ze ilekroć pojawia mi się rano w głowie wizja wagarów, to właśnie taki zmyślony powód staje mi przed oczami. Póki co nie wykorzystałam, ale może, może...
LaRa - oj współczuję z tą bezzsennością. Ze mnie tez śpioch więc ilekroć nie mogę zasnąć (bardzo rzadko) jest to dla mnie dramat
Zakochana - wciąż trzymam za Ciebie kciuki bez względu na testy te czy inne
Justta - masz piękne zdjęcie w awatarku. Lubię takie!
Anuśka - dziękuję kochana. Są przerozkoszne
. I już teraz wiem co oznaczało zdjęcie - komentarz Malenqi jak będą wyglądały za parę lat
Psotka - GRATULUJĘ, a za całą otoczkę tego wychodzenia za mąż - jesteście megaŚlę też życzenia dużo zdrowia dla taty.
Całą niewymienioną resztę tez pozdrawiam i pamiętam o WasWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 12:46
Malenq, justta, Arienna, Zakochana lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:nio Czrnulka mi podsunęła pomysł ponoc to naturalne clo w lekach na menopauze jest i sama nie wiem
juz
aaaa doczytałam, tak tylko 4dni się bierze.....
a skąd wiesz, że Ci pęcherzyki same nie rosną??? a może mają problem z pękaniem????uhmmmm byłaś u gina....
Choco ma rację, WYŁĄCZ myślenie - wiem, wiem że ciężko, ale może by tak ten cykl to serduchować dla przyjemności?
-
Biedroneczka83 wrote:trzeba bedzie zobaczymy co nam z tego wyjdzie chyba łatwiej byłoby jakbysmy gdzies sobie pojechali ale nie da rady juz urlopu nie am a małż potem ma egz i musi narazie trzymac urlop
My tez w tym cklyu bez spiny. W sama owulke (teoretyczna) nie bylo nic bo obejzelismy film (Monster) po ktorym moj stwierdzil ze chyba oszalalam ze on ma teraz ze mna sie kochac. W poprzednim cyklu bym pewnie focha strzelila i pewnei pochlipala nawet ze zlosci w poduszke ze on akurat w tak waznym dniu odmawia wspolpracy, ale tym razem nie mialam stresu i poszlam spac. Jak widac z serduchami bylo slabo w tym cklu bo bylisym zestresowani i zmeczeni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 12:48
Tamka, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny