X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że tak ale specem nie jestem, ja byłam chyba w 7 tygodniu z kawałkiem więc już serduszko widziałam :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Tamka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka, gratulacje!

masz kropkę na właściwym miejscu ;) teraz niech rośnie spokojnie, a za kilka tygodni zobaczysz serduszko

Malenq lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • choco Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny nie pamiętam czy pytałam ale nawet jeśli to nie dostałam odpowiedzi. Teoretycznie @ powinna być w niedziele, owu miałam w 14 dc. a od 16 dc. biorę dupka przez 10 dni (do soboty). Czy @ powinna być w takim razie w niedziele czy duphastan może ją przesunąć na później?

Ania_84 lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Biedroneczka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka z kropiem jest ok
    z tatą pewnie tez bedzie bo jak żartował no to dobry znak :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    dziewczyny nie pamiętam czy pytałam ale nawet jeśli to nie dostałam odpowiedzi. Teoretycznie @ powinna być w niedziele, owu miałam w 14 dc. a od 16 dc. biorę dupka przez 10 dni (do soboty). Czy @ powinna być w takim razie w niedziele czy duphastan może ją przesunąć na później?
    prawa jest taka jesli @ ma przyjsc to przyjdzie nawet w trakcie brania dupka czy lutki :)

choco lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    prawa jest taka jesli @ ma przyjsc to przyjdzie nawet w trakcie brania dupka czy lutki :)
    dokładnie, zgadzam się z Anią, mnie duphaston ani razu okresu nie przesunął aczkolwiek podobno ma wydłużać fazę lutealną... ale nie wiem jak...

choco lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    a jak nie przyjdzie do niedzieli, to bez paniki - u mnie zawsze po skończonym dupku jakieś 4-5 dni potem się pojawiała.....
    a może nie przyjedzie?

choco lubi tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha czyli dupek nie przesuwa. Czyli jak nie będzie w niedziele @ to w poniedziałek zacznę się nakręcać podświadomie. Tylko jak ja wtedy do czwartku z testem wytrzymam :/ w dodatku w sobotę idę na urodziny przyjaciolki i grubsza impra się szykuje, z alko itp.

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co nie wiem ten mój nastrój dzisiejszy pomimo ładnej pogody mnie wkurza zaczełam sie bac czy wogóle brac ta soje czy to nie pomiesza za bardzo mi cyklu sama juz nie wiem co robic może faktycznie wyłaczyc tenn cholerny mózg ale jak :(
    boje sie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra ja chyba nie w temacie...jaką soję???

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio Czrnulka mi podsunęła pomysł ponoc to naturalne clo w lekach na menopauze jest i sama nie wiem :( juz

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• choco Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra wyłącz, jestem za. Seks pan doktor kazał dla przyjemności a ty już maraton planujesz. Lepiej raz na luzie z przyjemnością niż 10 dni pod rząd z nastawieniem że trzeba. Co do soji to ja się nie znam.

momo1009, Malenq, konwalianka lubią tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo dzisiaj chyba tesciom powiemy bo idziemy z nimi na kolacje z okzji slubu ;) i ciezko bedzie sie od alko wymigac. Troche wczesnie, ale co ma byc to bedzie.
    Ale dzisiaj im emocji dostarczymy ;D

justta, Malenq, LaRa, Tamka lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Bo dzisiaj chyba tesciom powiemy bo idziemy z nimi na kolacje z okzji slubu ;) i ciezko bedzie sie od alko wymigac. Troche wczesnie, ale co ma byc to bedzie.
    Ale dzisiaj im emocji dostarczymy ;D

suuper

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Biedra wyłącz, jestem za. Seks pan doktor kazał dla przyjemności a ty już maraton planujesz. Lepiej raz na luzie z przyjemnością niż 10 dni pod rząd z nastawieniem że trzeba. Co do soji to ja się nie znam.

trzeba bedzie zobaczymy co nam z tego wyjdzie chyba łatwiej byłoby jakbysmy gdzies sobie pojechali ale nie da rady juz urlopu nie am a małż potem ma egz i musi narazie trzymac urlop

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka!
    Ale mi się nic nie chce... w dodatku oczy mnie bolą jak diabli..:/ Do rzeczy!

Konwalianka - dobra decyzja z tym zwolnieniem, nawet jeśli kosztem 250km ;)

Asha - widze, że my wciąż w cyklach idziemy łeb w łeb. U mnie tempka też opada, dziś będzie @ nie ma innej opcji. Oby u Ciebie inaczej się to skończyło :)

Ania - no gratuluję telepracy ;). Przyznam się, ze ilekroć pojawia mi się rano w głowie wizja wagarów, to właśnie taki zmyślony powód staje mi przed oczami. Póki co nie wykorzystałam, ale może, może... ;D

LaRa - oj współczuję z tą bezzsennością. Ze mnie tez śpioch więc ilekroć nie mogę zasnąć (bardzo rzadko) jest to dla mnie dramat

Zakochana - wciąż trzymam za Ciebie kciuki bez względu na testy te czy inne :)

Justta - masz piękne zdjęcie w awatarku. Lubię takie! :)

Anuśka - dziękuję kochana :) :). Są przerozkoszne :). I już teraz wiem co oznaczało zdjęcie - komentarz Malenqi jak będą wyglądały za parę lat :D

Psotka - GRATULUJĘ, a za całą otoczkę tego wychodzenia za mąż - jesteście mega :D Ślę też życzenia dużo zdrowia dla taty.

Całą niewymienioną resztę tez pozdrawiam i pamiętam o Was :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 12:46

Malenq, justta, Arienna, Zakochana lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    nio Czrnulka mi podsunęła pomysł ponoc to naturalne clo w lekach na menopauze jest i sama nie wiem :( juz

aaaa doczytałam, tak tylko 4dni się bierze.....
    a skąd wiesz, że Ci pęcherzyki same nie rosną??? a może mają problem z pękaniem????uhmmmm byłaś u gina....

Choco ma rację, WYŁĄCZ myślenie - wiem, wiem że ciężko, ale może by tak ten cykl to serduchować dla przyjemności?

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    trzeba bedzie zobaczymy co nam z tego wyjdzie chyba łatwiej byłoby jakbysmy gdzies sobie pojechali ale nie da rady juz urlopu nie am a małż potem ma egz i musi narazie trzymac urlop

My tez w tym cklyu bez spiny. W sama owulke (teoretyczna) nie bylo nic bo obejzelismy film (Monster) po ktorym moj stwierdzil ze chyba oszalalam ze on ma teraz ze mna sie kochac. W poprzednim cyklu bym pewnie focha strzelila i pewnei pochlipala nawet ze zlosci w poduszke ze on akurat w tak waznym dniu odmawia wspolpracy, ale tym razem nie mialam stresu i poszlam spac. Jak widac z serduchami bylo slabo w tym cklu bo bylisym zestresowani i zmeczeni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 12:48

Tamka, Arienna lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupa z buraczków zjedzona....;)

justta lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo dzięki ;-) też lubię takie zdjęcia

Malenqa a jak dzisiaj ząbek? Już lepiej?

momo1009 lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
‹‹ 1799 1800 1801 1802 1803 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ